Simi Haze ennen ja jälkeen: Tarkista tästä Simi Hazen plastisen leikkauksen jälkeinen ulkonäkö!

Muunnos

WPR

Simi & Haze on kerännyt runsaasti Instagram-seuraajia ja on tunnettu vaikuttaja. Yhteensä 1,06 miljoonaa ihmistä kutsuu itseään vaikuttajan faniksi tällä hetkellä.

Saatat ihmetellä: 'Kuinka paljon rahaa Simillä ja Hazella on?' Vain Simi ja Haze tietävät varmasti, mutta miehistöllämme on erittäin hyvä idea.

Simi Khadra Age & Early Life

Katso tämä postaus Instagramissa

Simi & Haze (@simihaze) jakama viesti

31. maaliskuuta 1993 Simi Khadra syntyi vanhemmilleen Dubaissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa.

Lähteiden mukaan hän syntyi Dubaissa, mutta vietti suurimman osan lapsuudestaan ​​Lontoossa. Simin koko nimi on Simi Abu Khadra.

Hänen taiteilijanimensä on Haze Khadra, joka tunnetaan myös nimellä Simi & Haze. Joka vuosi 31. maaliskuuta juhlimme Simin syntymäpäivää. Hänen syntymäpäivänsä perusteella voimme karkeasti päätellä, että Simi on 28-vuotias (vuodesta 2021).

Katso tämä postaus Instagramissa

Simi & Haze (@simihaze) jakama viesti

Hänen kerrotaan suorittaneen peruskoulun Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupungissa Lontoossa. He antoivat hänelle ylioppilastutkinnon sen jälkeen, kun hän valmistui USC:stä. Hän seurasi sitä matkalla muotiteollisuuteen. Simi on noussut tunnetuksi sekä kuuluisana DJ:nä että tyyli-ikonina.

Lue myös: Näyttelijä Jane De Leonin plastiikkakirurgia: ennen ja jälkeen kuvia!

Simi Haze ennen ja jälkeen

Simi Haze ennen ja jälkeen

Yhdessä, Simi Khadra ja Haze Khadralla (alias Simi Haze) oli selittämätön valaiseva vaikutus.

Toisin kuin aiemmin ehdotettiin, erot näkyvät helposti katsottaessa kuvia kaksosista, kun he olivat pieniä. Sekä Simi että Haze ovat erittäin tyylikkäitä ja hämmästyttävän kauniita; Heidän ulkonäkönsä on supermallien kaltainen.

Pariskunnan yhdistetty palestiinalainen ja arabilainen perintö antaa heille luonnottoman kauniin ulkonäön.

Parin muodonmuutosta ympäröivän hälinän keskellä heidän fanejaan on houkutellut heidän uskomaton muotitajunsa ja yhtä uskomaton elämäntapa.

Kun katsot kuvia kaksosista vuonna 2015 ja nyt, näyttää siltä, ​​​​että he näyttävät täysin erilaisilta. Vuosien 2015 ja 2017 välisenä aikana otetut kuvat kaksosista osoittavat, että monia heidän ominaisuuksiaan on muutettu digitaalisesti.

Lue myös: Shania Twain ennen ja jälkeen leikkausta: Hänen ajattoman kauneutensa salaisuudet 56-vuotiaana!

Mitkä ovat Simi Hazen kosmeettiset toimenpiteet?

Katso tämä postaus Instagramissa

Simi & Haze (@simihaze) jakama viesti

Aiemmin tiukasti suljettujen silmien välinen tila on merkki siitä, että heillä molemmilla oli Blepharoplasty, kirurginen toimenpide, jolla korjataan roikkuvat silmäluomet poistamalla ylimääräinen iho, lihakset ja rasva. On todennäköisempää, että trendikäs sisarus kohotti kulmakarvoja.

Niiden nenät eroavat myös eri tavoin. Kerran heidän nenänsä oli pitkä, laiha ja terävä; nyt heillä on ihanteellinen nenä. Useimmat ihmiset uskovat automaattisesti, että olet käynyt nenäleikkauksessa (rinoplastia).

Kaksoset ovat kasvattaneet leveämmät nenät ja huulet. Ehkä heillä oli myös huultentäyteaine, joka korostaa heidän jo upeita piirteitään.

Katso tämä postaus Instagramissa

Simi & Haze (@simihaze) jakama viesti

Monet ihmiset ajattelevat, että heidän alemmat kasvojensa luut vahvistuivat poskirasvan poistoleikkauksen ja botox-injektioiden yhdistelmällä.

Heille on saatettu lisäksi tehdä rasvaimu vähentääkseen kehon rasvaa ja saada heidän hiuksensa muuttumaan pysyvästi.

Vaikka kuuluisat kaksoset eivät koskaan vahvistaneet tai kiistäneet huhuja, he kävivät selvästi plastiikkaleikkauksella saavuttaakseen nykyisen ulkonäkönsä.

Lue myös: JT ennen ja jälkeen leikkausta: City Girlsin Jt kiistää väitteet plastiikkakirurgiasta

Ura

Katso tämä postaus Instagramissa

Simi & Haze (@simihaze) jakama viesti

Simi Khadra aloitti alalla mallina. Nuorena hän ja hänen sisarensa Haya aloittivat malliuransa.

Osallistuttuaan useisiin muotiviikkoihin 14-vuotiaana he molemmat saivat nopeasti mainetta.

Siitä lähtien Simi on ollut mukana useissa mallikilpailuissa. Hänestä tuli ammatti-DJ valmistuttuaan koulutuksensa.

Hän on mukana myös monissa klubitapahtumissa. Viime vuosina Simin ura on noussut räjähdysmäisesti merkittäväksi DJ:ksi. Sosiaalisen median sivuillaan hän jakoi myös kuvia itsestään DJ-kopissa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Simi & Haze (@simihaze) jakama viesti

Lisäksi hänestä tuli merkittävä toimija muotiteollisuudessa. Simi on kuuluisan kauneus- ja muotimerkin SIMIHAZE omistaja.

Jälleenmyyjänä hän tarjoaa laajan valikoiman kosmetiikkaa ja asusteita. Hänen vaatelinjansa virallisella Instagramilla on yli 46 800 seuraajaa.

Simin lahjakkuus on myös ansainnut hänelle suuren seuraajan alan sisäpiiriläisten keskuudessa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR