Sherri Shepherd paljastaa, että Oprah lähetti valtavat kukka-asetelmansa, luo punaisen vaunun hetken!

Uutiset

WPR

Sherri Shepherd elvyttää yhtä Oprah Winfreyn ikonisimmista televisio-esiintymistä.

Perjantaina uudessa Sherri-päiväkeskusteluohjelmassaan Shepherd, 55, väitti, että Winfrey, 68, oli tuonut hänelle massiivisen kukkakimpun. Shepherd käytti punaista vaunua tuodakseen kukat yleisölleen todistajaksi ilmoituksen aikana ja loi kuuluisan Winfreyn TV-hetken.

Hän lisäsi YouTube-videoleikkeessä: 'Voi luoja, anna minun kertoa teille jotain, minulla ei ehkä ole lihaa tuossa vaunussa, mutta sain kukkia Oprahilta.

Hän sanoi laskeutuessaan polvilleen kukkien viereen: 'Aion tehdä kaiken täältä, Oprahista tulleiden kukkieni vieressä.'

Myöhemmin Shepherd nousi kärryistä ja meni tuoliinsa sen jälkeen, kun hänen tiiminsä kertoi hänelle leikkisästi, ettei hän voinut tehdä ohjelmaa sieltä.

'Mitä Oprah tekisi?' minun piti kysyä. Ikonisen kohtauksen aikana, jossa Winfrey paljasti uuden ilmeensä esityksessään vuonna 1988 vierittämällä kärryä, joka oli täynnä rasvaa heijastamaan hänen pudotettuaan 67 kiloa, Shepherd kertoi pukeutuessaan samanlaiseen asuun kuin Winfrey. Winfrey käytti jaksossa Calvin Kleinin koon 10 housuja.

'Tänään pukeudun kuin Oprah. Vaikka minulla ei ole lihaa, minulla on kukkia. ”Hän puhui edelleen omalla äänellään. Etsin Oprah-tyylistä peruukkia, mutta uskon, että he jättivät sen eläkkeelle; se on nyt Smithsonianissa.

Shepherd paljasti Entertainment Weekly -lehden haastattelussa, että Winfrey, 68, oli soittanut hänelle neuvoakseen keskusteluohjelman johtamista ennen kuin hän aloitti uudessa työssään aiemmin tässä kuussa. Shepherd sanoi, että Winfrey oli antanut hänelle neuvoja keskusteluohjelman järjestämiseen.

Shepherd kertoi lehdelle: ”Tein 15 sivua muistiinpanoja, kunnes sormeni tarttuivat. Ennen kuin sain puhelun, lähetin Winfreylle tekstiviestin 'kaksi tai kolme kertaa', hän lisäsi.

Hän lisäsi leikkisästi: 'Otin kaliumpillerin, koska sormeni kourisivat enkä pystynyt enää kirjoittamaan. Vastasin: 'Odota, minun on opittava tämä ulkoa tai kukaan ei usko, että keskustelen ja vitsailen Oprahin kanssa.'

Shepherd jatkoi: 'Yksi asia, joka Oprah sanoi, joka jäi mieleeni, on: 'Sherri, ohjelmassa ei ole kyse arvioista, vaan tunnelmasta.' Yleisö palauttaa energiaa suoraan suhteessa siihen, mitä laitat. Olet vastuussa siitä. Esityksen tunnelma on täysin sinun hallinnassasi.'

Sherri Shepherd paljastaa, että Oprah lähetti valtavat kukka-asetelmansa, luo punaisen vaunun hetken!

”Ajattelin niin, koska halusin vain lähettää suosittuja videoita ja saada ihmiset nauramaan. Mutta on totta, että tärkeintä on heijastamasi energia, minkä vuoksi me ihailemme Oprah 'Shepherd dispensed.

Oprah Winfrey -ohjelma, joka esitettiin vuosina 1986–2011 ja oli TV-historian korkeimmin arvioitu keskusteluohjelma laatuaan, on luotettu Winfreyn uran käynnistämisestä talk-show-juontajana.

Shepherd, legendaarisen talk show-juontajan kiihkeä ihailija, paljasti myös EW:lle, että hän 'aikoi kehystää 15 sivua muistiinpanoja'.

'En aio edes hylätä niitä. Seinällä olevat muistiinpanot ovat omaelämäkerrassani ja elämäkertakirjassani 'Hän sitten jatkoi. 'Kukaan ei usko tätä', huomautin, joten jos olisin voinut äänittää Oprah'n, olisin tehnyt.