Sheila Hancockin tyttären sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Myös Sheila Hancockin tyttärellä diagnosoitiin syöpä, ja uudessa muistelmassaan hän kertoo tarinansa.

Hancock on näyttelijä ja kirjailija Englannista. Hänen tunnetuin roolinsa oli vuoden 1966 elokuvassa Entertaining Mr. Sloane. Cabaret, Annie, Sweeney Todd, The Winter’s Tale, Prin, Sister Act ja monet muut ovat hänen muita tunnettuja teoksiaan.

Huolimatta hänen valtavasta vaikutuksestaan ​​elokuvateollisuuteen, harvat ihmiset ovat tietoisia hänen henkilökohtaisista ongelmistaan. Hänen uusin muistelmansa, Old Rage, kertoo hänen elinikäisistä taisteluistaan ​​terveysongelmia ja katastrofeja vastaan.

Sheila Hancockin tyttärellä diagnosoitiin syöpä

Sheila Hancockin tytär

Sheila Hancockin tytär on taistellut syöpää vastaan ​​viime vuosina. On kuitenkin epävarmaa, kenellä hänen tyttäreistään on diagnosoitu sairaus.

'Viimeiset viisi vuotta ovat olleet mielestäni kamalia kenellekään', Hancock kertoi The New York Timesille, 'mutta se oli minulle todella vaikeaa tyttäreni sairauden vuoksi, ja sitten loukkaannuin selkääni ja ajattelin vain: 'Minä en voi uskoa, että tämä tapahtuu.'

Hancockilla on pitkä historia menettää perheenjäseniä sairauden vuoksi. Kaksi Sheilan aiemmista puolisoista kuoli hänen syöpätaistelunsa seurauksena. Hän meni naimisiin näyttelijän kanssa Alec Ross , joka kuoli ruokatorven syöpään vuonna 1971.

Vuonna 1973 hän meni naimisiin toisen näyttelijän, John Thaw'n kanssa. Vuonna 2002 hän kuoli ruokatorven syöpään.

Sheila Hancock on kahden biologisen tyttären äiti. Hänen ensimmäinen tyttärensä Melanie syntyi ensimmäiselle aviomiehelleen Alec Rossille vuonna 1964.

Joanna, hänen toinen tyttärensä, syntyi liian myöhään näyttelijä John Thawille. Hänen toinen avioliittonsa antoi hänelle tytärpuolen, Abigail Thaw.

Sheila Hancockin tytär q

Hänen kolme tytärtään ovat myös viihdeteollisuudessa. Joannan teoksia ovat Love Actually (2003), The Inspector Lynley Mysteries (2001) ja Piers Morganin elämäntarina (2009). Hänellä on kaksi tytärtä Matt Harveyn kanssa, jonka kanssa hän on ollut naimisissa vuodesta 2004.

Melanie on ollut myös tv-sarjassa Bergerac sekä elokuvissa, kuten Van der Valk (1972), A Touch of Frost (1992) ja Trainer (1991).

Lue myös: Suleika Jaouadin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Sheila Hancock puhuu myös terveysongelmistaan ​​ja ikääntymisestä

Sheila Hancock julkaisee muistelmansa 89-vuotiaana. Näyttelijä on myös puhunut terveydestään ja ikääntymisestä.

Hancockilla diagnosoitiin rintasyöpä vuonna 1988 ja hän toipui hyvin. Lisäksi sitkeä näyttelijä on voittanut nivelreuman ja Brexitin. Hancock on todennut, että hän kärsi kovista kivuista ja kamppaili kliinisen masennuksen kanssa kuntoutuksensa aikana.

Näyttelijä paljasti myös, että jalkojen parranajo johti selän vaurioitumiseen ja ranteen murtumiseen.

Lue myös: Kim Pegulan sairaus: Tuntematon lääketieteellinen tila, on Pegula joutunut tehohoitoon laskujen ja sapelien takia

Missä Sheila Hancock on nyt?

Sheila Hancockin tytär

Sheila Hancockin uusi muistelma, Old Rage, on nyt julkaistu. Hänen kirjansa ilmestyy ensimmäinen painos 9.6.2022.

Hän aloitti muistelmien kirjoittamisen vuonna 2016 kokeneen näyttelijän mukaan. Hän on yrittänyt käsitellä kaikkia elämänsä täyttymyksen ja tyytyväisyyden näkökohtia.

Hancock on myöntänyt, että särkyistä ja kivuista on tullut hänelle toinen luonto. Hän on todennut, että ikääntyminen on 'reilu sopimus' hänen korkean ikänsä vuoksi.

'Se on aina ollut huonoa', hän sanoo kehostaan ​​ja monista sairauksista, joita hän on kärsinyt vuosien varrella.

'Näen usein mainoksia, joissa väitetään olevan nuorentavaa tai 'ikää uhmaavaa', ja sanon itselleni: 'No, en tiedä miksi he ovat niin vihamielisiä vanhuudesta.' Nuoruus on kauheaa aikaa.