Shazam 2:n julkaisupäivä: Onko tämä sarja tulossa vuonna 2022!

Viihde

WPR

Shazam! Fury of the Gods, Shazam!:n tuleva jatko-osa, sisältää myöhemmin tänä vuonna uutta materiaalia Shazam-perheestä.

Se paljastettiin DC FanDomessa elokuussa 2020, mutta meidän on täytynyt odottaa kärsivällisesti lisätietoa DC:n toisesta elokuvasta. 23. heinäkuuta traileri ja varhaiset tarinatiedot paljastettiin Comic-Conissa.

Shazam 2:ssa ohjaaja David F. Sandberg, käsikirjoittaja Henry Gayden ja tuottaja Peter Safran palaavat tiimiin, joka teki alkuperäisestä elokuvasta ihastuttavan herkkupalan. Toivomme, että he saavat sen taas irti.

Sillä välin tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää Shazamista! Jumalat ovat raivoissaan, vai mitä?

Shazam 2:n julkaisupäivä?

Shazam 2 julkaisupäivä

Joulukuussa 2019 Warner Bros. ilmoitti virallisen julkaisupäivän Shazam! 2 , joka julkaistaan ​​1. huhtikuuta 2022.

Se olisi saanut Shazamin! 2 samana vuonna kuin Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 (alunperin asetettu 8. huhtikuuta 2022), Black Panther 2 (alunperin 6. toukokuuta 2022) ja Aquaman 2 (alunperin 16. joulukuuta 2022) ).

Huhtikuussa 2020 Warner Bros. vahvisti kuitenkin, että Shazam! 2 julkaistaan ​​4.11.2022 eikä 4.11.2019.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2, jonka ensi-ilta oli alun perin 7. lokakuuta 2022, viivästyi vastaavasti alkuperäisestä vuoden 2022 julkaisupäivästä.

Huolimatta siitä vaivasta, että Shazamin toista osaa jouduttiin odottamaan muutama kuukausi pidempään! ja muita Into The Spider-Verse -seikkailuja, yleisön ei tarvitse kilpailla lipputuloilla viivästymisen vuoksi.

Lipunmyynnissä olisi ollut kovaa kilpailua, jos elokuvat, jotka molemmat oli suunnattu perheyleisölle ja joista toinen sai Oscar-palkinnon, olisi julkaistu alun perin suunniteltuina päivinä.

Kun kahden elokuvan väliin jää enemmän tilaa, ihmisten ei tarvitse valita, kumpaa elokuvaa he haluavat tukea enemmän, mikä lisää tuloja molemmille.

Lue myös: Avengers Secret Wars Julkaisupäivä: Onko tämä sarja tulossa vuonna 2025!

Shazam 2:n näyttelijät: Kuka palaa Shazam Fury of the Gods -elokuvassa?

Shazam 2 julkaisupäivä

Zachary Levi Shazam ja Asher Angel William 'Billy' Batsonina toistavat roolinsa seuraavassa Shazamissa! elokuva.

Suuri osa esityksestä on Billyn sijaisperhe, johon kuuluvat Jack Dylan Grazer Freddy Freemanina, Grace Fulton Mary Bromfieldina, Ian Chen Eugene Choina ja Jovan Armand Pedro Peana.

Adam Brodylla (Freddy), Michelle Borthilla (Mary), Ross Butlerilla (Eugene), DJ Cotronalla (Pedro) ja Meagan Goodilla (Mary) on kaikilla aikuisten supersankari-alter-egoja (Darla).

Sandbergin mukaan muutosta on tapahtunut, sillä Borth ei enää näyttele Maryn supersankariversiota, jonka sen sijaan esittää Grace Fulton, joka esittää Maryn molempia muotoja vain 'hieman erilaisilla hiuksilla ja meikillä'.

Kesäkuussa 2021, kun jatko-osan tuotanto oli käynnissä, saimme ensimmäisen kurkistuksen Shazam-perheeseen.

Mark Strongin näyttelemän tohtori Thaddeus Sivanan piti palata, mutta näyttelijä ilmoitti, ettei hän palaisi. Vaikka Djimon Hounsou hajosi The Wizard Shazamin roolissa ensimmäisessä elokuvassa, hän on palannut rooliin.

Helen Mirren ja Lucy Liu esittää Hesperaa ja Kalypsoa, Atlasin tyttäriä, vastaavasti alkuperäisen jatko-osassa.

Shazam 2 julkaisupäivä

Rachel Zegler, joka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​West Side Storyssa, liittyy Shazamin näyttelijöihin! Hänen hahmonsa Antaeus esiintyy ensimmäisessä trailerissa, mutta ei ole selvää, onko hän sankari vai konna, koska hänestä on niin vähän videoita.

Voisiko Dwayne Johnson vihdoin näytellä Black Adamia? Levi vältti kysymyksen crossoverista Comic-Con-tapahtumassa. Black Adamin ei odoteta ilmestyvän ainakaan kolmannessa elokuvassa, hän totesi aiemmin.

Henry Cavill , Supermanin takana oleva mies, voisi myös esiintyä. Paluu Henry Cavillin Wolverinen hahmoon olisi tervetullut näky ensimmäisen elokuvan laimean (anteeksi) cameon jälkeen.

Suunniteltu Comic-Con-vierailu peruttiin, joten ei ole varmaa, palaako Superman jatko-osassa.

Lue myös: Virgin Riverin kauden 5 julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

Mitä tapahtuu Shazam 2:ssa?

Shazam 2 julkaisupäivä

Shazamformal !:n juonentietoja ei ole julkaistu. Käsikirjoitus on vielä kesken! Sen perusteella, kuinka epätavallinen ja salaperäinen alkuperäinen elokuva oli ja kuinka outoa hahmon sarjakuvahistoria on, jatko-osa tutkii todennäköisesti Shazamin omituisimpia puolia.

Kansainvälisen franchising-sarjan perustamisen vuoksi et voi olla liian hullu, kun esittelet uuden supersankarin maailmanlaajuiselle yleisölle. Jatko-osissa normien ja rajoitusten pehmentäminen on yleistä.

Ehkä tämä on toinen Shazam!! Elokuvassa tarkastellaan sankarin voimavaroja. Mitä jos kertoisin sinulle, että Shazamin sarjakuvahistorian mukaan hän voi selviytyä ilman unta?

Vai onko mahdollista, että hänellä on superäly, joka sallii hänen havaita tapahtumia tavalla, jota normaalit kuolevaiset eivät pysty tekemään? Onko mahdollista, että hän puhuu kaikkia planeetalla puhuttuja kieliä? Mahdollisuuksia on monia!

Ensimmäisessä elokuvassa julkaisujen jälkeisessä jaksossa esiintyneen DC Comicsin konnan, Mister Mindin odotetaan olevan jatko-osan tarinan keskipiste.

Lue myös: Firefly Lane -kauden 2 julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

Pahis Shazam 2:ssa

Shazam 2 julkaisupäivä

Shazamin puolivälin luoton kohtaus! vihjasi, että Shazam! saattaa olla jatkoa. Kahden odotetaan sisältävän Mister Mindin päävastustajana, vaikka hänen alkuperänsä on ollut paljon spekuloinnin kohteena.

Avaruusmato ja yksinäinen selviytyjä venuslaisten mielenhallinnan avaruusolioiden rodusta ovat hänen satunnaisia ​​naamioitaan.

Maagiset olennot nielivät lukemattomia loitsumääriä Ikuisuuden kirjastosta ja saivat käsittämätöntä tietoa ja voimaa. Toisinaan he näyttävät olevan tavallisia ihmisiä.

Vasta vuonna 1943 Mister Mind teki sarjakuvadebyyttinsä monumentaalisessa Golden Age of Comics -tarinassa The Monster Society of Evil, jonka julkaisi muu kustantaja kuin DC Comics.

Kirjoittajat jatkavat Mister Mindin louhimista vuodesta toiseen, koska hän oli yhden varhaisimman koskaan luodun superpahitiimin takana.

Lue myös: Nicki Minaj'n Freaky Girl -elokuvan julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

Shazam 2: Fury of The Gods -traileri: Onko Shazam 2:lle traileria?

Shazam 2: Fury of the Gods -pelissä on todellakin traileri. SDCC, joka järjestettiin 21.–24. heinäkuuta, julkaisi trailerin.

Trailerissa näemme Shazamin pohtivan, onko hän ansainnut uusia kykyjä vai ei. Tämä on ensimmäinen kerta, kun näemme hänen jakavan ongelmansa perheensä kanssa ja taistelevan lohikäärmettä vastaan. Tässä linkki traileriin:

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR