Shaquille O’neal maksaa 25 000 dollaria jokaiselle Manhattanin ravintolan suojelijalle

Julkkis

WPR

Sunnuntai-iltana NBA:n hieno Shaquille O’Neal kuulemma maksoi kaikkien ravintoloiden välilehdet manhattanilaisbistron ravintolassa.

Lähteiden mukaan laskun kokonaissumma oli yli 25 000 dollaria.

Mitä ovat yksityiskohdat?

Kun koripallolegenda saapui Jue Lan Clubille New Yorkiin, hyvä teko alkoi.

Mukaan Bleacherin raportti , O'Neal 'osti illallisen ruokapaikan koko henkilökunnalle sekä katti kaikki ruokailijoidensa laskut, ja hän kehotti ravintolahenkilöstöä paljastamaan asiakkaille vasta hänen poistuttuaan paikasta.' Lähteiden mukaan hinta oli noin 40 pöytää.

Shaq 'annoi heille suurimman vihjeen, jonka he ovat koskaan saaneet', New York Postin mukaan. Aasialaisiin ruokiin erikoistuneessa ravintolassa on laaja menu, joka vaihtelee 12 dollarista 40 dollariin ja ylöspäin.

Shaquille O

Complexin mukaan koripallolegenda on arvoltaan yli 400 miljoonaa dollaria.

Julkaisuhetkellä O'Neal ei ollut vielä kommentoinut raportteja.

Lue myös: Legendaarinen Dc-sarjakuvasarja ja Batman-taiteilija Tim Sale on kuollut 66-vuotiaana

Onko tästä muuta tietoa?

O’Neal kertoi vuonna 2017 nauttivansa anteliaasta juomarahasta ja ahkerassa palveluliiketoiminnassa olevien avustamisesta.

Myöhäisillan TV-juontajan haastattelussa Jimmy Kimmel Hänen taipumuksestaan ​​anteliaisuuteen hän sanoi: 'Kun olen ravintoloissa, olen suuri kaatopaikka.' 'Nautin kiitollisuuden ilmaisemisesta muille.' Joten kun he saapuvat pöytään, sanon heille: 'Mitä nopeammin saan tilaukseni, sitä korkeampi juomarahasi on.' Silloin ruoka toimitetaan nopeasti.'

Hän jatkoi, että hän pyytää joskus palvelimia nimeämään hintansa - ja että jotkut eivät pelkää sanoa mitä haluavat.

'Kun olemme lähdössä, kysyn heiltä: 'Mitä haluatte?' Ja korkein mainittu luku oli jonkun mukaan 4 000 dollaria. 'Okei', sanoin. 'Ei hätää', hän sanoi.

Shaquille O

Mukaan Tulenjohtaja , 50-vuotias New Jerseyn kotoisin oleva pelaaja oli yksi NBA-historian hallitsevimmista pelaajista, ja hän keräsi arviolta 286,3 miljoonaa dollaria kenttätuloja. Gorilla arvioi hänen nykyisen nettovarallisuutensa olevan 400 miljoonaa dollaria.

Kun O’Neal meni ulos syömään vuonna 2017, hän kertoi ABC:n Jimmy Kimmelille olevansa aina valmis maksamaan nopeasta palvelusta.

'Olen iso kippari ravintoloissa', hän myönsi. – Haluan mieluummin ilmaista kiitollisuuteni muille. Joten kun he saapuvat pöytään, sanon heille: 'Mitä nopeammin saan tilaukseni, sitä korkeampi juomarahasi on.' Sen jälkeen ruoka saapuu nopeasti.'

Shaquille O

Shaq jäi eläkkeelle koripallosta vuonna 2011 ja työskentelee nyt analyytikkona TNT:n Inside the NBA:ssa.