Shane Mc Mahonin Net Worth: Tarkempi katsaus muusikon elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Julkkis

WPR

15. tammikuuta 1970 Shane McMahon syntyi Shane Brandon McMahon on amerikkalainen ammattipaini sekä liikemies.

Hänet tunnetaan parhaiten esiintyjänä, tuottajana ja vähemmistöomistajana World Wrestling Entertainmentin (WWE) tallissa.

Hänen yrityksensä Ideanomics tunnettiin aiemmin nimellä Seven Stars Cloud Group.

WWE:n toimitusjohtaja Vince McMahonilla ja hänen vaimollaan Linda McMahonilla on yksi lapsi, Shane. Hänen isänsä Vince McMahon, isoisä, Vincent J. McMahon ja isoisoisä ovat kaikki painipromooreita omana oikeutensa (Jess McMahon).

15-vuotiaana Vince McMahon aloitti työskentelyn WWE:llä, ja isältään oppimansa taloudellinen taito on palvellut häntä hyvin.

Villin painijan roolinsa lisäksi hän toimii WWE:n Global Median varatoimitusjohtajana.

Hän erosi WWE:stä vuonna 2010 ja hänestä tuli viihdepalveluyrityksen YOU On Demand toimitusjohtaja.

Vuonna 2016 hän palasi WWE:hen. Kun Shane palasi vuonna 2018, hän voitti SmackDown Tag Team -mestaruuden ja WWE World Cupin, ja hän voitti myös Euroopan ja Hardcore-tittelit ensimmäisellä vierailullaan yrityksessä.

Kehässä on ollut lukuisia tapauksia, joissa Shane on ottanut näennäisen käsittämättömiä riskejä herättääkseen yleisön, kuten hyppäämällä Hell in a Cell -rakenteen huipulta kommenttipöytään, hyppäämällä 50 jalkaa pois titantronista ja hänen ikonisen rannikkonsa rannikkoliike.

Itse asiassa hänellä on maine tehdä asioita, joita muu McMahon-perhe ei tee, sekä lavalla että sen ulkopuolella.

Aikainen elämä

Shane Mc Mahonin nettoarvo

Shane Brandon McMahon syntyi 15. tammikuuta 1970 Gaithersburgissa, Marylandissa. Hänen vanhempansa ovat Linda McMahon ja Vince McMahon.

Shanen esi-isiä ovat Vincent J. McMahonin isoisä ja Jess McMahon (isoisä). Hänen esi-isänsä, McMahonit, ovat vaikuttaneet WWE:n perustamiseen ja menestykseen.

Lue myös: Ben Affleck Net Worth: Kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Shane McMahonin nettoarvo:

vuosi Nettovarallisuus (US$)
201612 miljoonaa
201730 miljoonaa
201835 miljoonaa
201935 miljoonaa
202070 miljoonaa
202190 miljoonaa
2022100 miljoonaa

Amerikkalainen yrittäjä Shane McMahon on 100 miljoonan dollarin omaisuus. Se, että Shane McMahon on Vince McMahonin poika, ei tarkoita, etteikö hänellä olisi omaa erillistä brändiä WWE:ssä ja yrittäjämaailmassa.

Hän on Ideanomicsin varapuheenjohtaja ja WWE:n vähemmistöomistaja ja tuottaja.

15-vuotiaana Shane aloitti työskentelyn WWE:ssä isänsä huolellisen silmän alaisuudessa. Huolimatta siteistään yritykseen, McMahon aloitti uransa matalan tason roolissa varastossa täyttäen tilauksia.

Koko WWE:n historian ajan McMahonin asema kasvoi kypsyessään. Lopulta hänet esiteltiin erotuomarina, kuuluttajana ja painijana. Vaikka hän ei ollut valokeilassa, hän nousi yhtiön Global Median varatoimitusjohtajaksi. Ammattipaini, hänellä on pitkä lista tunnustuksia.

Shane Mc Mahonin nettoarvo

Shane erosi lopulta WWE:stä vuonna 2009, vaikka oli nauttinut merkittävästä menestyksestä yrityksessä. Pian tämän jälkeen hän perusti uuden viihdeyrityksen YOU On Demand, ja hänestä tuli toimitusjohtaja.

Hän erosi toimitusjohtajan tehtävästä kolme vuotta myöhemmin, vaikka McMahon jatkoikin hallituksessa.

Huolimatta poissaolostaan ​​WWE:stä Shane palasi kuitenkin vuonna 2016 kohtaamaan Kevin Owensin.

Lue myös: Anne Wojcicki Net Worth: Tarkempi katsaus muusikon elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Lyhyt historia Shane Mcmahonin painiammatista

Sormusnimellä 'Shane Stevens' Shane teki ammattipainidebyyttinsä. Vuosina 1988 ja 1990 hän esiintyi kaksi ensimmäistä kertaa televisiossa. Sen jälkeen McMahon työskenteli backstage-virkailijana ennen paluutaan aiempaan rooliinsa.

Usein esiintyvänä hahmona WWE:n tarinassa hän oli voittanut painioikeuden vuonna 1998. Kun hän oli lapsi, hän osallistui isänsä taisteluun Stone Cold Steve Austinin kanssa.

Näiden roolien lisäksi hän on toiminut myös paini-aiheisten televisio-ohjelmien ja tietokonepelien kuuluttajana ja analyytikkona.

Shane petti isänsä ja liittyi The Corporationiin viralliseksi jäseneksi vastauksena hänen isänsä 'alentamiseen' Shanen erotuomarin asemaan.

Shane Mc Mahonin nettoarvo

Keskittyäkseen painiuransa The Corporationissa seuraavien vuosien ajan Shane kieltäytyi kommentoimasta. X-Pacin EM-voiton lisäksi seurasi huomattava määrä menestystä.

Kun Corporationin valtasi yritysministeriö, The Undertaker ja Ministry of Darkness liittoutuivat hänen kanssaan ja tulivat pimeyden ministeriöksi.

Salkku ja tikkaat taustalla on yksi sarjan ikimuistoisimmista esityksen jälkeisistä tarinoista. Shane oli ainoa, joka onnistui keräämään salkun, ja hänelle myönnettiin WWF:n 100-prosenttinen hallinta.

Stephanie ja hänen lavalla oleva poikaystävänsä Testistä tuli toista kertaa ikimuistoisen tarinan keskipiste. Shane ja Test joutuivat riitaan linkistä, koska Shane ei hyväksynyt sitä.

Shanen isän kilpailun seurauksena Triple H ja D-Generation X hyökkäsivät hänen kimppuunsa. Tämä johti muutaman kuukauden romanssiin näytöllä, ja lopulta he alkoivat seurustella näytön ulkopuolella. Taistelunsa Steve Blackmanin kanssa McMahon putosi 50 jalkaa alustan läpi ja katosi planeetalta.

Shane Mc Mahonin nettoarvo

Kun Shane uudisti perheensä konfliktin vuonna 2001, hän jopa meni niin pitkälle, että kilpaili isäänsä vastaan ​​katutappelutapauksessa. Seuraavana vuonna McMahon alkoi riidellä useiden muiden painijoiden kanssa ennen kuin päätti lopulta Kanen.

Hänen julkisia esiintymisensä olisi rajoitettu muutaman seuraavan vuoden ajan, koska hän päätti keskittyä perheeseensä ja viettää enemmän aikaa vaimonsa ja poikiensa kanssa.

Kuitenkin 2000-luvun alussa tai puolivälissä hän ilmestyi ja jatkoi esiintymistä televisiossa. Vuonna 2009 ilmoitettiin, että hän jäi eläkkeelle WWE:stä.

Shanen ensimmäisestä esiintymisestä WWE:ssä oli kulunut seitsemän vuotta, kun hän palasi vuonna 2016. Kun Shane kilpaili Wrestlemaniassa ja muissa tapahtumissa yrittääkseen saada hallintaansa Raw-hahmon hallintaan, Shane kuvattiin antagonistina.

McMahon oli mukana merkittävissä riita-asioissa Kevin Owens ja Sami Zayn seuraavina vuosina.

Shane palasi 'Rawiin' vuonna 2020 lyhyen sapattivapaan jälkeen tosi-tv-ohjelmasta. Rennon pukeutuneena Shane tunnetaan kyvystään esiintyä baseball-paidassa.

Lue myös: Lily Tomlin Net Worth: Tarkempi katsaus muusikon elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Shane McMahonin vaimo

Shane Mc Mahonin nettoarvo

Marissa Mazzola-McMahon on Shane McMahonin vaimo. Heidän kolme lastaan, Declan James McMahon, Rogan McMahon ja Kenyon Jesse McMahon, syntyivät vuonna 1996, heidän häävuotensa.

Shane McMahonin ottelussa The Undertakeria vastaan ​​WrestleMania 32:ssa kaikki hänen kolme poikaansa seurasivat häntä kehään, ja heidät nähtiin myös viimeaikaisissa WWE-tapahtumissa.

Suhteet:

Shane McMahonin ja Marissa Mazzolan suhteen aikana parilla oli kolme lasta.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR