Shailene Woodleyn ja Miles Tellerin suhde: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Pitkäkestoiset ystävyyssuhteet, kuten avioliitot, ovat lähes tuntemattomia Hollywoodissa. Olemme nähneet vuosien varrella monia julkkisten ystävyyseroja, mukaan lukien Gwyneth Paltrow ja Winona Ryder, Nicole Richie ja Paris Hilton, Lauren Conrad ja Heidi Montag sekä Jordyn Woods ja Kylie Jenner.

Asiat tulivat tielle, ja he rikkoivat heidän ystävyytensä, niin paljon kuin halusimme heidän pysyvän parhaina ystävinä ikuisesti.

Tietenkään kaikki Hollywood-ystävyyssuhteet eivät ole tuomittuja epäonnistumaan. Jane Fonda on yksi harvoista, joka on kestänyt ajan kokeen. Ja siellä on Jennifer Anistonin ja Courtney Coxin sisaruus sekä Lily Tomlinin ikuinen ystävyys.

Shailene Woodleyn ja Miles Tellerin ystävyys on samanlainen. Monet ihmiset ovat ihmetelleet, kuinka he ovat onnistuneet säilyttämään läheisen yhteyden sen jälkeen, kun he näyttelivät ensimmäistä kertaa yhdessä elokuvissa. Ei vain sitä, vaan kuiskataan, että he ovat enemmän kuin kavereita.

Kuinka Miles Teller ja Shailene Woodley tapasivat?

Shailene Woodleyn ja Miles Tellerin suhde

Näyttelijät tapasivat The Spectacular Now -elokuvan kuvauksissa vuonna 2013. Sutter Keely (Teller) on juhlaeläin, kun taas Aimee Finicky (Woodley) on kultaseni. Hyvin erilaisista elämäntavoistaan ​​huolimatta lukiolaiset rakastuvat. Woodley kertoi Vanity Fairille ensimmäisestä tapaamisestaan ​​näyttelijätoverinsa kanssa vuonna 2013.

'Tapasimme juuri ennen kuin aloitimme kuvaamisen', näyttelijä selitti. 'Jaoimme lounaan ja juttelimme noin kaksi tai kolme tuntia ennen kuin suuntasimme suoraan Georgiaan.' Meistä tuli vain ystäviä, ja hänestä tuli elinikäinen veljeni. Haluaisin työskennellä hänen kanssaan elokuvassa joka vuosi.'

Indie Wiren haastattelussa Teller kuvaili myös heidän kemiaansa. 'Emme ole todella näyttäviä näyttelijöitä', hän selitti, 'ja mielestäni menetelmämme on yksinkertaisesti olla erittäin läsnä.'

'Joten jos hän tekee jotain täysin erilaista skenaariossa, vastaan ​​siihen ja päinvastoin, mikä on hyvä, koska sinun ei tarvitse pakottaa ketään seuraamaan sinua.' Se on vain luonnollista.'

Lue myös: Kenen kanssa Kid Laroi seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Katarina Demen kanssa!

Shailene Woodley ja Miles Teller haluavat työskennellä toistensa kanssa pitkään

Shailene Woodleyn ja Miles Tellerin suhde

Shailene Woodley ja Miles Tellerillä on kiistaton kemia näytöllä. He näyttävät tietävän tämän, minkä vuoksi yksi heidän tavoitteistaan ​​on liittyä laajenevaan luetteloon näyttelijöistä, joilla on pitkäaikainen suhde, kuten pariskunta luultavasti kaikkien aikojen tunnetuimmasta elokuvaromaanista.

'Haluaisin, että olisimme tunnettu näyttelijäpari', Woodley sanoi W:lle. 'Kate Winslet ja Leonardo DiCaprio ovat kaksi esimerkkiä. Haluaisin tehdä yhteistyötä musikaalissa hänen kanssaan!”

Teller näytti tuntevan samoin. 'Nämä ovat kaksi esiintyjää, jotka ovat erittäin, erittäin lahjakkaita', näyttelijä kertoi myöhemmin The Hollywood Reporterille, 'ja minusta oli siistiä, että he tekivät yhteisen kuvan noin 20 vuoden välissä.' ”Haluaisin työskennellä Shailenen kanssa parin vuoden välein. Toimimme samalla tavalla, ja mielestäni hän on upea taiteilija.'

Vaikuttaa siltä, ​​​​että heidän ei tarvitse edes toivoa sitä, sillä on huhuttu, että he näyttelevät viidennessä yhdessä elokuvassaan. 'The Spectacular Now' ja 'Divergent' menestymisen jälkeen heidän on määrä näytellä 'The Fence' -poliittisessa satiirissa, jonka on ohjannut Grmur Hákonarson Deadlinen mukaan.

Kun he eivät ole kuvauksissa, he voivat tavata lomailevan muiden tärkeiden toistensa kanssa Havaijin kaltaisilla alueilla. Ystävyyden tavoitteet? Ehdottomasti!

Lue myös: Kenen kanssa John Travolta seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

He sabotoivat suudelmakohtauksensa

Shailene Woodleyn ja Miles Tellerin suhde

Teller ja Woodley tapasivat itsenäisen elokuvan The Spectacular Now kuvauksissa vuonna 2012, ennen kuin kumpikaan heistä oli edes etäisesti tunnettu.

He muodostivat ystävyytensä heti, aivan kuten heidän hahmonsa tapasivat ensimmäisen kerran. Tellerin näyttelemä Sutter vaikutti kielteisesti Woodleyn naiiviin Aimeeen näytöllä, mutta käy ilmi, että he olivat yhtä ilkeitä ruudun ulkopuolella.

Tietenkin he suutelivat paljon rakastavina, mutta näyttelijät nauttivat toistensa kidutuksesta romanttisempien jaksojen kuvaamisen aikana. Teller myönsi Vulturelle, että hän joi Gatoradea ennen heidän intiimejä kohtaamisiaan, mitä Woodley halveksi.

''Oletko tosissasi?' hän kysyi. Sen jälkeen aiot suudella minua?' 'hän totesi. 'Olin kuin 'Joo, teen sen.''

Hän halveksi myös sitä tosiasiaa, että hän söi hunajapullan ennen tällaisia ​​tilanteita, väittäen, että hän 'maistuisi prosessoidulta ruoalta'.

Hän olisi nauttinut yhden yrttilisäaineistaan ​​juuri ennen kuin suuteli häntä vastineeksi, mikä oli hänen mielestään kamalaa, ja sanoi: 'Ne maistuivat roskilta... Laitoimme asioita huulillemme vain loukataksemme toisiamme', Teller ilmaisi ajatuksensa. 'Se oli yksinkertaisesti loputonta edestakaisin', Woodley selitti.

Shailene Woodleyn ja Miles Tellerin suhde

Nuo huonosuiset suudelmat olivat kuitenkin sen arvoisia, sillä ne oli ehdolla vuoden 2014 'paras suudelma' MTV Movie Awards . Myöhemmin Woodley myönsi, että Teller oli kunnollinen suutelija.

He auttavat toisiaan omalla tavallaan, kun he eivät heikennä näytön suudelmiaan. ”Uskon kuitenkin, että pystymme auttamaan toisiamme.

Kun jään kiinni olemaan tosissaan, uskon, että hän auttaa minua pitämään hauskaa. Ja uskon, että osallistun hänen maadoittumiseensa tavalla, joka on luultavasti luonnollisempi kuin hänen muut vaihtoehdot ”MTV puhui Woodleyn kanssa.

Lue myös: Kenen kanssa Noah Schnapp seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

He molemmat tunsivat olonsa täysin turvalliseksi ja mukavaksi toistensa kanssa koko ensimmäisen seksikohtauksensa ajan. Tämän seurauksena he olivat kiistatta sidoksissa elämään.

Woodley kertoi W:lle vuonna 2014, että hän ja Teller halusivat olla tunnettu elokuvapari, kuten Kate Winslet ja Leonardo DiCaprio. Hän vertasi itseään ja Tellerin yhteyttä George Clooneyn ja Julia Robertsin yhteyksiin, hän kertoi Vanity Fairille. 'Näin heidän romanssinsa olevan suhteemme 20 vuoden kuluttua', hän huomautti.

Teller puolestaan ​​kertoi The Hollywood Reporterille: ”Haluaisin työskennellä Shailenen kanssa parin vuoden välein. Toimimme samalla tavalla, ja mielestäni hän on upea taiteilija.'

Shailene Woodleyn ja Miles Tellerin suhde

Hän väitti myös, että heidän työetiikkansa ovat samanlaisia. ”Shailene ja minä toimimme hyvin yhdessä näyttelijöinä, koska meillä on samanlaiset taipumukset, että teemme kaiken rehellisesti.

Emme ole erityisen näyttäviä näyttelijöitä, ja uskon, että strategiamme on yksinkertaisesti olla hyvin läsnä. Joten jos hän tekee jotain odottamatonta kohtauksessa, vastaan ​​ja päinvastoin, mikä on kätevää, koska sinun ei tarvitse pakottaa ketään liittymään. Se on vain luonnollista.'

Woodley on samaa mieltä. ”Meistä tuli vain luonnostaan ​​ystäviä, ja hänestä tuli veljeni loppuelämäksi. Haluaisin tehdä elokuvan hänen kanssaan kerran vuodessa ”, hän selitti.

Teller myönsi Woodleylle Trailblazer Award -palkinnon MTV Movie Awards -gaalassa vuonna 2015, ja se oli vain toinen kaunis hetki näiden kahden välillä.