Seurustelevatko Yaz ja Sammy? Kuolettavassa kaaressa Camp Cretaceous paljastaa parhaan ystävyytensä

Treffit

WPR

Se on kauhistuttavaa aikaa, koska näyttää siltä, ​​​​että Sammy kuolee, mutta onneksi hän herää ja oppii Yazin aidosti rakastavan häntä. Ja koska he nauttivat tästä terveestä linkistä, se osoittaa, että Yaz ei koskaan luovu Sammysta, toisin kuin Darius, joka teki, kun kaikki todisteet johtivat Benin kuolemaan.

Sitten Brooklyn, entä Kenji? Ei, Keni ja Brooklynn eivät päädy yhteen perinteisessä mielessä, mutta heidän suhteensa kehittyy. Kenji oli edelleen järkyttynyt Dariuksesta kauden 4 alkaessa, koska hän oli rohkaissut Brooklynnin tekemään uhrautuvan suunnitelman.

Kuka on Cretaceousin leiri , Kenjin tyttöystävä? Kenji, joka on 15-vuotias ja näyttää tulevan erittäin varakkaasta perheestä, väittää asuvansa talossa, jossa on keilahalli. Mutta hänen isänsä on syrjäinen ja näyttää viettävän suurimman osan ajastaan ​​tyttöystävänsä Candyn kanssa.

samoin, Kuka on Kenjin Camp Cretaceous -ihastus? Mutta samalla Kenji myöntää yleisölle, ellei ystävilleen, että hän on kehittänyt tunteita Brooklynnia kohtaan. Lisäksi tähän asti eristäytynyt Yaz tarkkailee muutosta ja pyrkii olemaan Kenjin siipimies.

Liitu, Dariuksen tyttöystävä, on kuka?

Kenji ilmoittaa Dariukselle, että Brooklynn on hänen tyttöystävänsä heidän etsinnässään.

Kuinka vanha on Darius at Camp Cretaceous from Jurassic World? Hän on Camp Cretaceousin 12-vuotias leiriläinen, joka tarttui tilaisuuteen hyväksytyään kutsun voitettuaan tietokonepelin. Hän on myös se, joka innokkaimmin katselee dinosauruksia läheltä.

ovat yaz ja sammy tapailemassa

Kuka lopulta menee naimisiin Kenji Konin kanssa? Kenji sanoo haluavansa tukea häntä, kun Brooklynn kysyy, mikä on vialla, ja Brooklynn huomaa heti, kuinka paljon Kenji toivoo isänsä olevan hänen tukenaan. Osana suunnitelmaa Kenji ja Brooklynn jäävät Rebelin taakse, ja lopulta he ymmärtävät tunteensa toisiaan kohtaan ja alkavat seurustella.

Onko Sammy ihastunut Yasminaan? Yasmina on lopulta järkyttynyt, kun Sammy myöntää, että hän on vakoillut Mantah Corp.:n hyväksi, koska luottamus on rikottu. Yasminan ensimmäinen todellinen ystävä on Sammy. Mutta hänellä on myös sellainen persoonallisuus, joka on valmis laajentamaan ystävyyttä ja rakkautta muille.

Aiheeseen liittyvä: Seurustelevatko Channing Tatum ja Sandra Bullock? Täydellinen suhteen aikajana tässä!

Camp Cretaceousin Yasminalla on ilmoitettu ikä:

ovat yaz ja sammy tapailemassa

Tausta. 15-vuotiaan junior-urheilijan Yasmina “Yaz” Fadoulan, seitsemänottelun maailmanluokan mestarin yrityssponsori oli Jurassic World. Kuusi leiriläistä valittiin liittymään Camp Cretaceousin Jurassic Worldiin Isla Nublarilla, ja Yaz oli yksi heistä.

Miksi Kenji on niin raivoissaan Dariuksesta? Darius on raivostuttanut Kenjin, koska hän luulee pelanneensa uhkapeliä Brooklynnin hengellä. Leiriläiset nousevat lopulta veneeseen lähteäkseen saarelta. Darius on edelleen ärsyyntynyt Kenjin lausunnoista, vaikka kokemus lähenee loppuaan.

Mikä on Kenji Campin liitukauden ikä?

Kenji, joka on 15-vuotias ja näyttää tulevan varakkaasta perheestä, väittää asuvansa talossa, jossa on keilarata.

Daniel Camp Cretaceous on henkilö. Netflix-sarjan Jurassic World -sarjan ensimmäisen kauden neljästä tärkeimmistä vastustajista ja yhden kolmesta ennennäkemättömästä vastustajasta Kenjin isä on Daniel Kon. Camp Cretaceous, yksi kahdesta toistuvasta suuresta vastustajasta kausilta 2 ja 3, sekä päävastustaja kaudelta 3…

Kuinka Dareiuksen isälle kävi, kun hän oli Cretaceous-leirillä?

ovat yaz ja sammy tapailemassa

Dinosaurusharrastajan Darius Bowmanin isä on Fredrick. Vähän aikaa sitten hän ja Darius suunnittelivat matkaa Jurassic Worldiin, mutta hän sairastui ja kuoli pian sen jälkeen.

Kenjin ikä Jurassic Worldissa: Camp Cretaceous. Tausta. Kenji, joka on 15-vuotias ja näyttää tulevan varakkaasta perheestä, väittää asuvansa talossa, jossa on keilarata.

Mitä Dariuksen isälle tapahtui Cretaceousissa? Dinosaurusharrastajan Darius Bowmanin isä on Fredrick. Vähän aikaa sitten hän ja Darius suunnittelivat matkaa Jurassic Worldiin, mutta hän sairastui ja kuoli pian sen jälkeen.

Brooklyn ja Darius, seurustelevatko he? Ennen biomiin pääsyä Darius ja Kenji saavat tietää, että Kenji ja Brooklynn seurustelevat Dariuksen yllätykseksi ja iloksi.

Mitä Dariuksen isälle tapahtui Cretaceous-leirissä?

Dinosaurusharrastajan Darius Bowmanin isä on Fredrick. Vähän aikaa sitten hän ja Darius suunnittelivat matkaa Jurassic Worldiin, mutta hän sairastui ja kuoli pian sen jälkeen.

Darius alkaen Jurassic World: Camp Cretaceous on kuinka vanha. Hän on Camp Cretaceousin 12-vuotias leiriläinen, joka tarttui tilaisuuteen hyväksytyään kutsun voitettuaan tietokonepelin. Hän on myös se, joka innokkaimmin katselee dinosauruksia läheltä.

Ketä kohtaan Brooklynilla on tunteita Camp Cretaceousissa?

Kaudella 4 Brooklynn viettää paljon aikaa Kenjin kanssa ja tulee siihen tulokseen, että hän pitää hänestä.

Millä keinoin Yasmina pääsi Cretaceousin leiriin? Yaz valittiin yhdeksi kuudesta leiriläisestä, jotka osallistuivat Camp Cretaceousin Jurassic Worldiin Isla Nublarilla. Dave ja Roxie toivottivat Yasminan tervetulleeksi, kun hän saapui Isla Nublarille lauttasatamaan muiden leiriläisten kanssa.

ovat yaz ja sammy tapailemassa

Ben on pidättyväinen, epäluuloinen ja pelkää kaikkea suurimman osan kaudesta. Viimeisimmässä jaksossa Ben heitetään irti monorailista ja muut leiriläiset uskovat hänen kuolleen koettuaan valtavan voiton hetken omista ahdistuksistaan.

Kuka on Brooklynin Camp Cretaceous -poikaystävä? Kaudella 4 Brooklynn viettää paljon aikaa Kenjin kanssa ja tulee siihen tulokseen, että hän pitää hänestä. Kun he tunnustavat tunteensa toisiaan kohtaan, he alkavat seurustella.

Aiheeseen liittyvä: Taylor Lautner kihloi pitkäaikaisen tyttöystävänsä| Tarkista kuinka he tapasivat?

Lähteekö Bumpy koskaan saarelta?

Kun lapset lähtevät saarelta, rakastettu dinosaurus Bumpy nähdään kolmannen kauden finaalissa hymyillen ja ystäviensä ympäröimänä. Vaikka Bumpy on edelleen elossa ja voimissaan, useat yleisön jäsenet ovat huolissaan siitä, mitä vastasyntyneelle Ankylosauruselle tapahtuu, etenkin koska he tietävät saaren pian tuhoutuvan.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR