Seurustelevatko Loba ja Valkyrie? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Loban ja Valkyrien lauluharmoniat ovat kiehtovia. Tämä video on tervetullut, vaikka on myös outo. Valkyrien tärkein huolenaihe on Loba, mutta näyttää siltä, ​​​​että he kaksi ovat ajatellut toisiaan koko ajan.

He voivat vetää toisiaan puoleensa, koska heillä on yhteinen menneisyys. Valkyrie on uusi hahmo pelin yhdeksännellä kaudella. Valkyrie, lentämisen asiantuntija, on liittynyt maailman hienoimpien sankareiden joukkoon kunnioittaakseen isänsä perintöä.

Hänellä on uskomattoman paljon taustatarinaa henkilölle, joka on vasta äskettäin liittynyt organisaatioon. Kairi Valkyrie Imahara, Viperin tytär, on sarjan suurin vastustaja. Valkyrie on voimakas hahmo pelissä. Hän voi havaita Survey Beaconit Recon-legendana. Skyward Dive on Valkyrien tehokkain ase.

Hän ei välitä takaiskuista puolustuksessa, taistelussa tai muiden pelaajien avustamisessa saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Loban ja Valkyrien tulevaisuuden sekä Bangaloren mahdollisen osallistumisen välillä voi olla kiehtovia yhtäläisyyksiä.

Lue myös: Kenen kanssa Ella Mai seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, on täällä!

Seurustelevatko Loba ja Valkyrie?

Seurustelevatko Loba ja Valkyrie

Loba on mestarivaras, jolla on erinomaiset translokaatiokyvyt. Hän pystyy selviytymään kaikista vaarallisista tilanteista. Hänen kykynsä ovat epätavallisia, ja vaikka hän ei olekaan vahvin, oikein käytettynä hänen kykynsä voivat olla tuhoisia ja mullistavia. Hän esiintyi ensimmäisen kerran kaudella 5 ja käyttää valtaansa hankkiakseen toverinsa laadukkaita esineitä.

Loban passiivinen silmä on ainutlaatuinen taito, jonka avulla kuka tahansa voi nähdä saaliin ja ottaa sen turvallisesta paikasta. Bangalore on legendaarinen kaupunki peruspelissä, joka on avattu ja jota voi pelata ilmaiseksi. Hän osaa pelata sekä hyökkäys- että puolustuspelissä. Hänen kykynsä mahdollistavat hänen sprinttinsä 30 prosenttia nopeammin.

Bangaloressa on savunheitin, joka voi purkautua kolmeen kranaattiin, mikä ei tapa ketään, mutta hämmentää hänen vastustajansa. Bangalore on luopunut militaristisesta käytöksestään, ja heidän pelin sisäiset vuorovaikutuksensa osoittavat, että hän lämpenee Lobaan.

Näillä kolmella mustalla naisella on potentiaalia tulla rakastaviksi. Apex Legends pystyy tuomaan ihmisiä kaikilta elämänaloilta yhteen. Kausi 9 kiusaa Loban ja Bangaloren romanssi .

Vaikka Apex Legends ei ole paras peli romanttisten kiinnostusten ilmaisemiseen, se on erinomainen niiden tutkimisessa. Pelin kolme pääparia ovat Loba, Bangalore ja Valkyrie.

Loba aloitti pelin kostonhimoisena hahmona, mutta asiat ovat sittemmin muuttuneet. Heidän ystävyytensä vahvistuu jokaisen kauden myötä. Loba ja Bangalore alkoivat avautua toisilleen kaudella 6. Tämän seurauksena odotan rakkauskolmiota näiden legendojen välille.

Lue myös: Kuka on Bella Hadid-treffit: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Apex Legends

Seurustelevatko Loba ja Valkyrie

Apex Legends on Respawn Entertainmentin kehittämä sankariampuja- ja joukkuepohjainen verkkopeli. Se toimii Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja PC:llä. Apex Legends Mobile julkaistaan ​​vuonna 2022. Pelitilat ovat 'Battle Royale' ja 'The Arenas'. Pelin kehitti ensimmäisen kerran vuonna 2016 viihdeyritys.

Pelin saapuminen vuonna 2019 yllätti fanit. Peli on kehittynyt paljon hahmovuorovaikutuksella. Loba vetää erityisesti Valkyriea. Fanit haluavat tietää, seurustelevatko Loba ja Valkyrie vai vain tappelevatko kumppaneita. Progressiivisten ideoidensa, eri genrensä ja pelattavuuden ansiosta Apex Legends on tullut varsin suosituksi pelaajien keskuudessa. Se saavutti 25 miljoonaa pelaajaa ensimmäisellä viikolla ja 50 miljoonaa seuraavan kuukauden aikana.

Apex Legends on muiden tavoin kilpailukykyinen taistelupeli. Huhtikuuhun 2021 mennessä sillä on yli 90 miljoonaa käyttäjää. Sanaton viestintä, joka tunnetaan usein nimellä 'Ping System', antaa pelaajille mahdollisuuden kommunikoida joukkuetoveriensa kanssa sekä ymmärtää tiettyjä strategioita ja aseiden sijaintia.

Se sisältää monia samoja elementtejä kuin aiemmat Titanfall-pelit, kuten lyhyiden seinien kiipeäminen, liukuminen pintojen läpi ja nopea poistuminen alueelta. Sen lisäksi hahmot ja heidän vuorovaikutuksensa muuttuvat leikkikavereista johonkin muuhun.