Seurustelevatko Kofi Siriboe ja Bianca Lawson? Selitetty!

Treffit

WPR

Bianca Lawson, yhdysvaltalainen televisio- ja elokuvanäyttelijä, on 43-vuotias. Hän oli kotoisin Los Angelesista.

Tänään tarkastelemme Bianca Lawsonin nykyistä poikaystävää, hänen entisiä suhteitaan, hänen entistä poikaystäväänsä ja koko hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa.

Pikatiedot

Oikea nimi Bianca Jasmine Lawson
Syntymäaika 20. maaliskuuta 1979
Ikä 43
Syntymäpaikka Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Treffitila Yksittäinen
Poikaystävä Ei käytössä
Korkeus 5′ 4 tuumaa (1,63 m)
Paino 110 lb (50 kg)
Etnisyys Monirotuinen
Kansallisuus amerikkalainen

Kenen kanssa Bianca seurustelee tällä hetkellä?

Lähteiden mukaan Bianca on nyt sinkku eikä seurustele kenenkään kanssa. Hän latasi juuri tilannekuvan itsestään ja näyttelijänä Kofi Siriboesta Ebony-lehden valokuvauksesta.

bianca Lawsonin seurustelu

Kofie ja Bianca ovat näyttelijöitä Queen Sugar -televisiosarjassa, jonka on tuottanut Oprah Winfrey . Fanit ihmettelevät, seurustelevatko kaksi tähteä, koska he molemmat näyttävät varsin upeilta kuvausvalinnoissa.

Muut suuret tiedotusvälineet väittävät kuitenkin, että Biancan ja Kofia yhdistävät spekulaatiot ovat perusteettomia.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Rachel Hollis seurustelee? Kaikki motivoivan puhujan henkilökohtaisesta elämästä

Kuka on Bianca Lawson?

Lawson syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa 20. maaliskuuta 1979. Bianca kasvoi Hollywood-perheessä; molemmat hänen vanhempansa, Richard Lawson ja Denise Gordy, olivat huomattavia, työskenteleviä jäseniä elokuva- ja televisioteollisuudessa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Bianca Lawsonin (@biancajasminelawson) jakama viesti

Valmistuttuaan Etelä-Kalifornian yliopistosta hän jatkoi näyttelijäuransa ilmoittautumalla yliopistoon Stella Adlerin näyttelijästudio.

Bianca on afroamerikkalaista syntyperää, samoin kuin hänen molemmat vanhempansa, ja hänellä on myös intiaani-, portugali- ja latinalaissyntyisiä.

Biancan ura

Bianca inspiroi aloittamaan näyttelijänuransa liian aikaisin hänen elokuvataustansa. Yhdeksänvuotiaana hän esiintyi Barbie-mainoksessa ja ansaitsi suuren tauon. Hänen ensimmäinen suuri tauko tapahtui vuosina 1993–1994 Saved By the Bell: The New Class -ohjelmassa.

Sitten hän esiintyi lukuisissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa, mukaan lukien Steve Harvey Show Rosalindina, Minun niin kutsuttu elämä, Buffy the Vampire Slayer Kendra Youngina, Twice the Fear ja Save the Last Dance. JNE.

Bianca Lawsonin ikä

Katso tämä postaus Instagramissa

Bianca Lawsonin (@biancajasminelawson) jakama viesti

Näyttelijä Bianca Lawson syntyi 20. maaliskuuta 1979, jolloin hän täytti 43 vuotta vuonna 2022. Julkkis vaikuttaa kuitenkin vielä melko nuorelta, joten hänen todellista ikänsä on mahdotonta määrittää.

Miten Beyonce liittyy Biancaan?

Bianca Lawson on Tina Knowlesin tytärpuoli, joka oli Richard Lawsonin toinen vaimo. Tämän seurauksena Beyonce Knowles ja Solange Knowles ovat Bianca Lawsonin sisaruksia. Lawson on myös Berry Gordy, Motown Record Corporationin veljentytär. ,'s

Bianca on yksi useista Beyoncén läheisistä ystävistä ja sukulaisista, jotka saivat tavaraa laulajan rajoitetusta painoksesta Adidas x IVY PARK -mallisto . Lisäksi molemmilla kuuluisilla sisarilla tiedetään olevan vahva emotionaalinen yhteys.

Bianca Lawson ja Ness Methis

On vain yksi nimi, joka mainitaan aina kun Biancan romanttisesta elämästä keskustellaan, ja se nimi on Lloyd 'Ness' Mathis . Näyttelijä Mathis on Espanjasta. Mathis ja Bianca

Vuodesta 2005 vuoteen 2009 Mathis ja Bianca olivat kumppaneita sitoutuneessa suhteessa. Ness, joka on ollut vuoden Biancassa, on myös näyttelijä. Neljän vuoden ajan Biancan ja Nessin ystävyys oli hyvä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Bianca Lawsonin (@biancajasminelawson) jakama viesti

Tuolloin spekuloitiin, että pari menee pian naimisiin, mutta kukaan ei ole varma, mitä todella tapahtui. Lisäksi he menettivät yhteyden toisiinsa vuoden 2009 tienoilla.

Näyttelijä Lawson arvostaa myös yksityisyyttä ja henkilökohtaisen ja työelämän erottamista toisistaan. Ihmiset eivät myöskään kuule paljon hänen henkilökohtaisesta elämästään tämän vuoksi. Mutta Lawson on ollut ikuisesti naimaton vuodesta 2009, eikä hän tällä hetkellä seurustele kenenkään kanssa.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Whitney Thore seurustelee? Seurusteleeko hän edelleen ranskalaisen poikaystävänsä kanssa| Tarkista tästä saadaksesi lisätietoja!

Tietoja Bianca Lawsonin poikaystävästä

Tällä hetkellä Bianca Lawson on sinkku. Käyttäjämme tarkistaa faktat ja vahvistaa kaikki treffihistoriat.

Treffitilastomme ja biosimme ovat luotettavia, koska käytämme tietoja, jotka ovat helposti suuren yleisön saatavilla.

Yhteenveto

28-vuotias näyttelijä Kofi ei ole koskaan ollut naimisissa. Hänen uransa on pääasia hänen mielessään. Hänen projektinsa ja työmoraalinsa viittaavat siihen, että hänellä on edessään valoisa tulevaisuus.

Hän ei kuitenkaan ole vielä innokas avioliittoon.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR