Seurustelevatko Khloe ja Scott? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Heidän 'outo' suhteensa selitetään yksityiskohtaisesti! Kardashiansin uuden Hulu-sarjan, The Kardashiansin, ensi-illan aikana, joka saa ensi-iltansa torstaina 14. huhtikuuta, Khloé Kardashian kuvaili suhdettaan Scott Disickin kanssa 'flirttailuksi'.

Tunnustuksessaan 37-vuotias Good Americanin luoja huomautti: 'Scott ja minä olemme todella läheisiä, mutta en tiedä, millaisen Scottin saan tänään.' Hän julisti: 'Luulen olevani valmis kaikkeen.'

Scott, 38, on poissa perheen ensimmäiseltä uuden kauden retkeltä, joka järjestetään Kim Kardashianin kotona ja jossa on grilli. Keskusteltuaan Kourtneyn ja Scottin vanhimman pojan sekä miniän Khloén ja Kimin kanssa he kehottavat häntä olemaan paljastamatta isälleen mitään juhlista.

Khloen ja Scottin treffit

Koska Kourtney, 42, oli läsnä Travis Barkerin, nyt hänen poikaystävänsä, kanssa, kukaan ei halunnut mitään epämiellyttävää tapahtuvan siellä. Tämän vuoksi Scottia ei kutsuttu. Kun Kourtney alkoi seurustella Blink-182-rumpalin kanssa Scott , he olivat olleet yhdessä yli kymmenen vuotta. Mason, Penelope ja Reign ovat pariskunnan kolme lasta. Heillä on kolme yhteistä lasta.

Mitä tulee Kourtiin, olen utelias ajatuksistasi. Myöhemmin Scott selitti Khloélle, mitä he olivat tehneet. Lopulta asiat ovat 'kääntymässä', hän sanoi.

Kourtneylla ja Travisilla on uusi elämä yhdessä, ja Flip-It Like Disickin tähti Flip-It Like Disick sanoi: 'Olen iloinen hänen puolestaan.' Vaikka se on vaikeaa, se tarjoaa paikan, jossa voin vihdoin mennä eteenpäin.

Lue myös: Kenen kanssa Tanya Burr seurustelee? Tanya Burr, suosittu Youtuberi, on ilmoittanut olevansa raskaana

Sen jälkeen kaksikko keskusteli Scottin halusta suhteeseen. Hän totesi, että hän toivoo löytävänsä tulevaisuudessa 'ikään sopivamman' kumppanin.

Khloé otti esille ystävyyden Scottin kanssa jossain vaiheessa heidän keskusteluaan ja myönsi, että he eivät aina tulleet toimeen.

'Emme olleet aina samalla sivulla.'

Hänen mukaansa hän meni vihanhallintaan katsottuaan jakson Kourtneyn ja Khloen tosi-ohjelmasta. Sitten Scottista ja minusta tuli parhaat ystävät, ja hän on nyt minulle kuin veli. Hän saattaa kuitenkin flirttailla minulle hieman enemmän kuin oikea veljeni. Tämä kaikki on niin outoa tästä maailmasta.'

Khloen ja Scottin treffit

Khloé otti sitten esille 'grilliä Kimin talossa', jonka Scott myönsi tuntevansa vain 'hieman'.

On mahdollista, että joku lapsista sanoi jotain.' 'Lapset kertovat minulle aina kaiken', hän selitti. 'Koska minulla ei ole muita sukulaisia, kenen puoleen kääntyä, on todella kipeä, kun tunnen olevani syrjäytynyt enkä saanut mitään tietoa.'

Sen jälkeen he keskustelivat siitä, millaista olisi, jos Scott, Kourtney ja Travis, 46, lähtisivät yhdessä. 'Olen mieluummin perheeni kanssa kuin en ollenkaan', hän huomautti.

Lue myös: Kenen kanssa Candace Owens seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Travis kosi Kourtneya lokakuussa 2021. Heti heidän avioliittoehdotuksensa jälkeen lähde kertoi Life & Style -lehdelle, että Scott 'etsi henkilöä, johon hän voisi sitoutua'.

Hän 'ei voi olla hieman järkyttynyt', että Pooshin luoja on kihloissa ja 'suunnittelee häitä', sisäpiiriläinen väitti joulukuussa 2021 ja lisäsi, että 'hänen kaverinsa uskovat, että hän ei pelaa enää onnellisesti'. Kaikkien näiden vuosien jälkeen hän toivoo edelleen 'löytävänsä oikean henkilön, mennä naimisiin ja saada lisää lapsia'.