Seurustelevatko Kate Moss ja Johnny Depp? Täydelliset tiedot täältä!

Julkkis

WPR

The New York Postin mukaan Johnny Deppin entisen vaimonsa Amber Heardin kunnianloukkausoikeudenkäynnissä keskiviikkona 25. toukokuuta hänen asianajajiensa kerrotaan tuovan näyttelijän entisen tyttöystävän Kate Mossin katsomoon. 1990-luvulla 48-vuotiaan brittimallin suhde Johnnyyn oli yksi hänen tunnetuimmistaan.

Huolimatta siitä, että heidän yhteydenpitonsa oli lyhyt, se on epäilemättä ikimuistoinen hetki koko oikeudenkäynnin ajan. Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää Johnnyn 58-vuotiaasta romanssista Katen kanssa.

Milloin Johnny ja Kate alkoivat seurustella?

Johnny Depp ja Kate alkoivat seurustella vuonna 1994. Instagram-viestissä kirjailija George Wayne väitti esitteleneensä parin juhlissa. 21 Jump Streetin tähti oli juuri poissa kihlastaan ​​Winona Ryderin kanssa, ja hän jopa sai nimensä tatuoinnin, jossa luki 'Winona Forever'.

Seurustelevatko Kate Moss ja Johnny Depp

Maaliskuussa 2019 hän sanoi: 'Johnny oli takana nauttimassa illallisesta, kun Kate käveli sisään Naomin kanssa ja The GW tarttui häneen ja esitteli.' Pariskunnat tulivat välittömästi median rakkaaksi julkistettuaan suhteensa, mikä herätti paljon huomiota.

Lue myös: Kenen kanssa Maura Higgins seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Johnnyn ja Katen romanssi

Suhteensa aikana Black Mass -näyttelijä ja malli olivat kiistatta kuuma pari. Tiedotusvälineiden huomion lisäksi näytti, että he olivat myös hyvin rakastuneita. Vuonna 1994 Johnnyn kaveri kuvaili, kuinka he olivat täysin toisiaan Peoplelle. He sanoivat: 'He eivät saa käsiään, huuliaan, suutaan tai jalkojaan irti toisistaan.'

The New York Postin mukaan yksi Johnnyn ja Katen suhteen eniten julkisuutta saaneista hetkistä oli, kun Johnny pidätettiin lokakuussa 1994 hänen ollessaan hotellissa St. Mark'sissa New Yorkissa.

Kun poliisit saapuivat, Johnny pidätettiin tuhansien dollarien vahingon aiheuttamisesta luksushotellille, ja malli nähtiin sekasorrossa.

Millainen oli Deppin ja Mossin suhde?

Seurustelevatko Kate Moss ja Johnny Depp

Kun he tapasivat Café Tabacissa New Yorkissa, Vanity Fairin George Wayne esitteli heidät.

Heidän suhteensa määritteli alusta alkaen huumeet, juominen ja juhliminen.

Julkisesti he kehuivat rakkauttaan ja osoittivat suhteensa intensiivisyyttä kielisuudelmilla, koskettavilla halauksilla ja kurkistamispeleillä, mutta salassa hän hämmästyi kuuluisan poikaystävänsä hänelle esittämien juhlien ja yllätysten määrästä.

Malli itse myönsi tämän brittiläisessä The Big Breakfast -ohjelmassa muutama vuosi sitten, kun hän kertoi, että hän vei hänet eräänä iltana illalliselle Russian Tea Roomiin ja pakotti hänet laskemaan kätensä housujensa taakse.

Jokin ärsytti Pirates of the Caribbean -tähden takaosaa, joten Moss kurkotti sisään ja… Moss tarkensi: 'Keksin vitun Tiffany-timanttikaulakorun!'

Lue myös: Kenen Justin Long seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Kate Bosworthin kanssa!

Milloin he erosivat?

Huolimatta siitä, että pyörremyrskyä seurattiin innokkaasti, se oli lyhytaikainen. Vuonna 1997 pariskunta erosi. Kate Moss kerrottiin loukkaantuneen erosta. The New York Postin mukaan näyttelijä 'särki sydämensä'.

He väittivät myös, että hänestä tuli 'hullu' eron seurauksena. Toukokuussa 1998 pariskunta tapasi uudelleen Cannesin elokuvajuhlien punaisella matolla, mutta he eivät ole nähneet toisiaan sen jälkeen.

Mitä Kate on sanonut eron jälkeen?

Seurustelevatko Kate Moss ja Johnny Depp

Huolimatta siitä, kuinka paljon ero järkytti Katea, hän ei näytä katuvan suhdetta. Vuonna 2012 Vanity Fairin haastattelussa hän pohdiskeli aikaa Johnnyn kanssa.

'Ei ole koskaan ollut ketään, joka olisi voinut todella välittää minusta.' Jonkin aikaa Johnny teki. Hän kertoi USA Todaylle: 'Luotan siihen, mitä hän sanoi.' 'Ikään kuin olisin kysynyt: 'Mitä minä teen?'', hän sanoi.

Sitä kaipasin, kun muutin pois. Menetin täysin käsitykseni siitä, keneen voin luottaa. Painajainen. Itkenyt vuosia ja vuosia. Voi luoja, kyyneleitä! ”

Mitä Katesta on sanottu Amber Heardin kunnianloukkausoikeudenkäynnissä?

Kunnianloukkausoikeudenkäynnin aikana Amber Heard mainitsi Katen todistaessaan väitetystä tapahtumasta maaliskuussa 2015. Hän viittasi raporttiin, että heidän seurustelun aikana Ed Woodstar heitti Katen alas portaita.

Hän kertoi, että hänen sisarensa Whitney puuttui väkivaltaiseen riitaan hänen ja Johnnyn välillä. Hänen nuoremman sisaruksensa selkä oli portaikkoon päin, hän muisteli. 'Ajattelin vain Kate Mossia ja aivoissani olevia portaita ja heilutin häntä', hän selitti.

Kun Amber esitti syytteen jalustalla, yksi Johnnyn asianajajista katsoi painavan nyrkkiään ja vaikutti innostuneelta, joten jos Kate kutsutaan katsomoon, on epäselvää, mitä häneltä kysytään. Vaikuttaa erittäin todennäköiseltä, että häntä kuulustellaan väitetystä tapauksesta.

Seurustelevatko Kate Moss ja Johnny Depp

Amber ei ollut ollut vaiti huhusta pitkään aikaan. Johnnyn The Sunin vuoden 2020 kunnianloukkausoikeudenkäynnissä hän viittasi väitettyyn kohtaamiseen.

'Muistan kuulleeni, että hän oli pudottanut aiemman rakastajan alas portaita – uskon, että se oli Kate Moss.' The New York Postin mukaan hän väitti: 'Olin kuullut tämän huhun kahdelta ihmiseltä ja se oli tuoreessa mielessäni.'

Ennalta nauhoitetussa väitteessä yksi Johnnyn muista ex-tyttöystävistä oli aiemmin todistanut. Amberin lakitiimi soitti Ellen Barkin todistamaan. 1990-luvulla hän sanoi, että heillä oli 'seksuaalinen' suhde. Todistuksessaan hän kuvaili Johnnyn 'hallittavaksi' ja 'kateelliseksi'.