Seurustelevatko Kat Dennings ja Andrew W.K vuonna 2022?

Julkkis

WPR

Kat Dennings on tunnettu näyttelijä Yhdysvalloissa. Hänet tunnetaan työstään elokuvassa 2 Broke Girls Max Blackina. Sen jälkeen hän esitti Darcy Lewisia elokuvassa Thor.

Hän näytteli myös useissa muissa elokuvissa. Hän on nyt 34-vuotias. Disney+WandaVision-minisarja oli hänen viimeisin tuotantonsa.

Katherine Victoria Litwackin koko nimi on Katherine Victoria Litwack, ja hän syntyi 13. kesäkuuta 1986. Hän syntyi Bryn Mawrin kaupungissa Pennsylvanian osavaltiossa.

Ellen Judith Litwack ja Gerald J. Litwack ovat hänen vanhempansa. Hän on myös nuorin viidestä sisaruksesta. Hän on juutalaista syntyperää.

Kat Dennings kiinnostui huumorista ensimmäisen kerran ollessaan yhdeksänvuotias. Tämän seurauksena hän alkoi esiintyä mainoksissa. Koska hänen vanhemmillaan ei kuitenkaan ollut siihen varaa, hän ei koskaan saanut muodollista koulutusta.

Hänen ensimmäinen näyttelijätehtävänsä oli perunalastujen mainoksessa. Koska se tehtiin haitallisista materiaaleista, se ei kuitenkaan koskaan päässyt markkinoille. Koska hän oli kotiopetuksessa, hän ei koskaan käynyt koulua.

Seurustelevatko Kat Dennings ja Andrew W.K vuonna 2022?

Hänen perheensä muutti sitten Los Angelesiin jatkaakseen näyttelijänuraansa. Sen jälkeen hän siirtyi nimellä 'Dennings'. Sex and the City -sarjassa hän esiintyi ensimmäisen kerran ammattimaisesti. Täältä voit oppia lisää Katin rakkauselämästä.

Lue myös: Kenen kanssa Dale Moss seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kenen kanssa Kat Dennings seurustelee?

Kat Dennings paljasti äskettäin, että hän ja hänen sulhasensa Andrew W.K. ehdottivat toisilleen samaan aikaan.

Dennings ja W.K. ilmoittivat kihlautumisestaan ​​Instagram-kuvassa kommentilla ”Älä välitä, jos teen” kihlasormuksesta viime vuoden toukokuussa.

Dennings keskusteli epätavallisesta ehdotuksestaan ​​Drew Barrymoren kanssa ' Drew Barrymore Show .”

'Meillä oli maaginen hetki', hän lisäsi. 'Suutelimme ja meillä oli molemminpuolinen tunne. 'Tämä on minun henkilöni', ajattelin, kun tunsin tämän vahvan… sensaation. Tämä päättää keskustelun. En voisi kuvitella elämääni ilman häntä. 'Tämän miehen kanssa minun pitäisi olla.' Vaihdoimme katseita ja kumpikin kosi samaan aikaan.'

Kenen kanssa Kat Dennings seurustelee

'Se ei ollut korteissa. En muista mitä sen jälkeen tapahtui. 'Pitäisikö meidän mennä naimisiin?' ihmettelimme. Myös 'Kyllä.' Aloin vain itkeä.

”Tuntui kuin en olisi koskaan tuntenut, että minulla olisi sitä, koska olen vahva kaveri. Tein sen kuitenkin. Itkin iloisia kyyneleitä ”Dennings jatkui.

”Olin helpottunut siitä, että sain tehtävän valmiiksi. Selvisin pensaan läpi ja tapasin tämän upean ihmisen, ja kyllä. Minulla ei ole ketään, joka uskoisi minua. Mutta usko minua, kun sanon, että juuri näin tapahtui.

”Olen niin iloinen, että otin aikani ja odotin, kunnes tapasin oikean miehen. Jokainen käy läpi tätä kauhistuttavaa ajanjaksoa elämästään etsiessään henkilöä - tai ei. Mikä tahansa saa sydämesi laulamaan. Pidän itseäni kuitenkin todella onnekkaana. Hän on ehdottomasti paras.'

Ei tiedetä, kuinka kauan Dennings ja W.K. oli seurustellut, mutta pari näytti ensimmäisen kerran julkisesti tunnustavan romanssinsa toukokuussa joukolla koordinoituja Instagram-julkaisuja, viikkoja ennen kihlauksensa ilmoittamista.

Lue myös: Kenen kanssa Madison Bailey seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kenen muun Kat on seurustellut?

Seurustelevatko Kat Dennings ja Andrew W.K vuonna 2022?

Kat alkoi seurustella laulajan kanssa Josh Groban vuonna 2014. E! Uutiset, kaksikko teki ensimmäisen virallisen retkensä parina Carousel of Hope Ballissa Beverly Hillsissä saman vuoden lokakuussa. Kun kaksikko seurusteli, Kat raivosi Ellen DeGeneresille kuinka 'loistava ja hämmästyttävä' Josh on ohjelmassaan.

'Et ehkä tiedä, että hän on yksi niistä ihmisistä, jotka voivat istua pianon ääressä ja soittaa mitä tahansa, mitä tahansa päässään', Kat sanoi tuolloin.

Kat väitti, että Josh keksi toisinaan outoja kappaleita mistä tahansa.

”Höyrypuhdistin lattiaa kerran – nautin höyrypuhdistuksesta. Ja hän meni koskettimien ääreen ja sävelsi kappaleen 'Steam Cleaner Lady'. ' hän selvensi.

Valitettavasti heidän naurettavan kappaleen täyteinen romanssi ei onnistunut.

Kat ja Josh erosivat kesällä 2016 lähes kahden vuoden seurustelun jälkeen. Lähde kertoi E! Uutinen, että ero oli molemminpuolinen.

'He ovat edelleen ystäviä ja välittävät toisistaan', sisäpiiriläinen kertoi sivustolle, 'mutta nyt ei ole sopiva hetki heille pariksi.' Ennen Andrew W.K.:ta hän oli yksi hänen vakavammista kumppanuuksistaan.

Lue myös: Kenen kanssa Alev Aydin seurustelee? Täydellinen aikajana tässä!

Ennen Josh Grobania Kat Dennings seurusteli Nick Zanon kanssa

Kenen kanssa Kat Dennings seurustelee

Us Weeklyn mukaan Nick ja Kat alkoivat seurustella vain muutaman kuukauden kuluttua hänen erostaan Haylie Duff .

Nick on tuttu 2 Broke Girlsin faneille Johnnyna, Katin hahmon Maxin ystävänä ja joskus ihastuksena. Vaikuttaa siltä, ​​​​että elämä jäljitteli taidetta, kun he kehittivät todellisen, offset-romantiikan.

Katin ja Nickin romanssi ei kuitenkaan kestänyt. 2 Broke Girlsin kaksi tähteä erosivat tosielämässä, aivan kuten heidän erilliset hahmonsa päättelivät, että romanttinen yhteys ei ollut korteissa.

Kaikki näyttää onnistuneen lopulta. Koska hän on tällä hetkellä onnellisesti kihloissa ja näyttää olevan iloinen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR