Seurustelevatko Jo Koy ja Chelsea Handler? Täydellinen suhteen aikajana tässä!

Julkkis

WPR

Lähes kaksi vuosikymmentä ennen kuin he alkoivat seurustella, Chelsea Handler ja Jo Koy olivat olleet ystäviä melkein yhtä kauan.

Juuri eilen Chelsea ilmoitti erosta jakamalla heistä kahdesta suloisen videon, joka oli tarkoitettu heidän vuoden kestäneen suhteen vuosipäivän muistoksi.

Chelsea selittää: ”On ollut uskomaton siunaus saada Jo Koyn rakkautta ja ihailua koko elämäni ajan.

Sen jälkeen kun tapasin hänet, olen saanut uutta luottamusta itseeni naisena, suhteisiin ja siihen, että olen uskollinen sille, kuka todella olen 'Mitä on tulossa'.

Hän jatkaa: 'Tämä ei ole viimeinen luku. Se, että minua ihastetaan edelleen ja että rakastan edelleen tätä miestä samalla tavalla kuin aurinko ja kuu, on lohdullinen ajatus. Olen matkalla tapaamaan sinua.'

Seurustelevatko Jo Koy ja Chelsea Handler

Seurustelevatko Jo Koy ja Chelsea Handler

Chelsea Handler ja Jo Koy ovat lopettaneet sen noin puolitoista vuotta kestäneen suhteen jälkeen.

Vuoden seurustelun jälkeen Handler ja 51-vuotias koomikko vahvistivat eronsa Instagram-julkaisussa maanantaina.

'Raskain sydämin ilmoitamme, että olemme yhdessä päättäneet, että meidän on parasta pitää tauko suhteestamme juuri nyt', Handler kirjoitti videon viereen, jossa he olivat typeriä jakaessaan oppimaansa. parisuhteessa viimeisen vuoden aikana odottamassa ensimmäistä yhteistä vuosipäivää.

Monet ihmiset ovat investoineet suhteeseemme, ja halusin näyttää, kuinka paljon se merkitsi meille molemmille', Handler lisäsi kirjoittaessaan. Mikä painava asia siitä on tullut. Ja kuinka syvästi olen oppinut luottamaan rakkauden voimaan meitä jokaista kohtaan.

Hänen ansiosta loppuelämäni liikerata on muuttunut perusteellisesti ja peruuttamattomasti. Minulle yksi suurimmista siunauksista elämässäni on ollut olla @jokoy vaalia ja arvostanut minua', hän jatkoi.

Kun tapasin hänet, hän palautti luottamukseni miehiin, rakkauteni ja aitouteen, enkä ole koskaan tuntenut positiivisempaa tulevaisuutta.'

Lue myös: Kendall Jenner ja NBA-tähti Devin Booker erosivat kahden vuoden seurustelun jälkeen

Sitten hän lähetti viestin nykyiselle entiselle poikaystävälleen

Seurustelevatko Jo Koy ja Chelsea Handler

Jälkeen Jo Koyn vierailulla, hän sanoi: 'Jo-sinä murskasit luovan lohkoni, sytytit uudelleen haluni työskennellä kovasti ja matkustaa ympäri maailmaa ja muistutit minua siitä, kuka olen ja kuka olen aina ollut, ja jalkani eivät ole koskaan olleet tiukemmin kiinni maa.' Tässä ei ole johtopäätöstä.

Se, että minua ihastetaan edelleen ja että rakastan edelleen tätä miestä samalla tavalla kuin aurinko ja kuu, on lohdullinen ajatus. 'HENKILÖSI ON MATKOLLA.'

'Olkaa hyvä ja jatkakaa meidän molempien tukemista, koska et koskaan tiedä, mitä elämä tuo tullessaan', Handler sanoi. Näyttelijä käytti myös tilaisuutta mainostaakseen Koyn tulevaa elokuvaa 'Pääsiäinen'.

Handler ja Koy ovat tunteneet toisensa hyvin pitkään. Ennen kuin jompikumpi heistä tuli tunnetuksi, Jon Lovitz esitteli heidät.

Viime lokakuussa he kertoivat kasvavasta vetovoimastaan ​​toisiaan kohtaan 'Rakas Chelsea' kertovassa 'romanttisen komedian' viikosta Los Angelesissa, joka tapahtui sen jälkeen, kun he olivat Instagram-virallisia vain kuukautta aiemmin.

Hänen uskonsa miehiin 'lunastettiin' sen jälkeen, kun hän tapasi Koyn, Handler on sanonut.

'Sanoin hänelle: 'Olet palauttanut luottamukseni ihmisten hyvyyteen'', hän lisäsi. Sen jälkeen kun tapasin sinut, olen alkanut uskoa, että sinunlaisiasi miehiä pitäisi olla enemmän. Kun hän yllätti esiintymisen Los Angelesin yksityisnäyttelyssä huhtikuussa, hän kertoi yleisölle: 'Ja meidän kaikkien on tiedettävä se.'

Lue myös : Rob Gronkowski ja Camille Kostek treffit? Täydellinen suhteen aikajana tässä!

Hän pani myös merkille, että hän rohkaisi häntä olemaan oma itsensä

Seurustelevatko Jo Koy ja Chelsea Handler

'Hän pitää itsevarmuudestani ja kieltäytymisestäni ottaa roskia keneltäkään', hän huomautti.' 'Persoonallisuuteni vähentämisen sijaan voin olla täysin oma itseni.'

Terapia auttaa myös sarjakuvaa olemaan vastaanottavainen rakkaudelle, hän sanoi TODAY:ssä Hoda & Jennan kanssa lokakuussa.

Hän selitti: 'Luulen, että se oli terapiaa.' Eräs fantastinen kaveri elämässäni pääsi lopulta pisteeseen, jossa hän uuvutti minua siihen pisteeseen, että minun oli aika antaa periksi.

'Se on virallista, olet rakastajani. Rakastan sinua.'” Tämän seurauksena se on upea kokemus. 'Hän on lähin ystäväni', sanon.

Vaikka hän ei ole kommentoinut julkisesti avioeroa, Koy havaittiin Instagramissa maanantai-iltana Universal Studios Hollywoodissa ystävien ja perheen kanssa.

Kuka oli Chelsea Handlerin entinen poika- tai tyttöystävä?

Vuoden yhdessäolonsa jälkeen Chelsea Handler ja Jo Koy päättivät luoda videon tapahtuman muistoksi. Lähetettyään sen Instagramiin, koomikot paljastivat kuitenkin eronneensa.

Katso, mitä he ovat kirjoittaneet. Chelsea Handlerilla ja Jo Koylla oli muita suunnitelmia yhden vuoden hääpäiväänsä varten, eivätkä he olleet siitä lainkaan tyytyväisiä.

Lue myös : Draken ja viikon treffit? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Onko Chelsea Handler menossa naimisiin?

Seurustelevatko Jo Koy ja Chelsea Handler

Chelsea Handler ja Jo Koy julistivat romanssinsa syyskuussa 2021 vuosikymmenien ystävyyden jälkeen. Handlerilla oli pessimistinen näkemys rakkaudesta ennen Koyn tapaamista, ja hän nautti usein sinkkustatuksestaan.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR