Seurustelevatko Jenna Fischer ja John Krasinski? John Krasinski selventää, ettei hän ollut 'todella rakastunut' Jenna Fischeriin

Treffit

WPR

The Officen fanit tietävät, että Pam Beeslyn (Jenna Fischer) ja Jim Halpertin (John Krasinski) välinen ystävyys toimi ohjelman perustana. He jatkavat elämäänsä uudelleen NBC:n suositun komediasarjan uusinnoissa, ja katsojat ovat edelleen kiinnittyneinä heidän rakkaustarinaansa.

Hahmot ovat yksi rakastetuimmista tv-pareista ja sopivat täydellisesti kaikille, jotka haluavat löytää todellisen rakkautensa. Ei ole kiistatonta, että näyttelijöillä oli uskomatonta kemiaa kuvattaessaan eeppistä romanssia Jimin ja Pamin välillä.

He osoittivat sen jokaisessa koskettavassa hetkessä, jonka he kokivat rakastuessaan, menessään naimisiin ja lopulta perustaessaan perheen yhdessä. NPR:n mukaan Fischer ja Krasinski valittiin fanien suosikkeihin heidän luonnollisen kemiansa vuoksi.

Fischer sanoo, että hän ja Krasinski yhtyivät heti koe-prosessin ajan. ”He käyttivät kameraa kuvaamaan meitä kahden päivän ajan samalla kun miksasivat ja sovittivat meitä. Ja näiden kahden päivän aikana John ja minä vaihdoimme usein paikkaa.

jenna fischer ja john krasinski seurustelevat

Poistuimme paikalta toisen päivän jälkeen, ja kun hän kääntyi minuun päin, hän sanoi: 'Olet suosikkini Pam.' Toivon todella, että saat työpaikan 'Hän totesi (NPR:n kautta).

Showbiz Cheat Sheetin mukaan yleisöllä on ollut vaikeuksia kertoa näyttelijöille heidän tunnetuista hahmoistaan ​​vuosien ajan. Jotkut ovat kyseenalaistaneet, ovatko he edes laillisesti naimisissa. He ovat kuitenkin osoittaneet olevansa suhteessa.

Aiheeseen liittyvä: Jay Cutler-treffit: Tapaileeko Kristin Cavallari Jay Cutleria uudelleen heidän eronsa jälkeen?

Näytön ulkopuolinen kemia Fischerin ja Krasinskin välillä

The Office -sivustolla Jenna Fischer ja John Krasinski näyttävät olevan ihanteellinen pari, mutta todellisuudessa he ovat vain läheisiä ystäviä. Fischer myöntää, että heidän vahvasta ystävyydestään huolimatta oli outoa olla läheinen Krasinskin kanssa.

”Pitkäaikainen kuvitteellinen rakkaussuhde on hulluinta. Se on eräänlainen suhde, joka on uskomattoman voimakas ja intiimi, mutta se on keksitty.

Toisin sanoen, on osa hänestä, joka on Jim, ja osa minussa, joka on Pam, ja osa minussa, joka on Pam, on rakastunut osaan hänestä, joka on Jim. Todellisuudessa olemme kuitenkin vain kavereita ”, hän kertoi NPR:lle.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jenna Fischerin (@msjennafischer) jakama viesti

Näyttelijillä on rinnakkaisia ​​rakkausmatkoja, vaikka he eivät ehkä ole löytäneet rakkautta ruudun ulkopuolelta yhdessä. Vuonna 2008, kun Krasinski tapasi vaimonsa, näyttelijä Emily Bluntin, Fischer tapasi miehensä, näyttelijä Lee Kirkin.

Ironista kyllä, he molemmat menivät naimisiin puolisonsa vuonna 2010. Heillä on myös muita yhteisiä asioita. Heillä molemmilla on palava rakkaus jääkiekkoon. Krasinski tukee kotijoukkuettaan Boston Bruinsia, kun taas Fischer kannustaa St. Louis Bluesia.

Näyttää siltä, ​​että Fischerin ja Krasinskin side heidän työskentelystään The Officessa on kestänyt. Ehkä tulevaisuudessa saamme jopa nähdä heidän tekevän yhteistyötä vielä kerran.

Yksi sukupolvemme rakastetuimmista komedioista on The Office ja hyvästä syystä. Yhdeksän kauden aikana Bundler Mifflin -näyttelijät saivat meidät nauramaan, itkemään ja itkemään heidän kanssaan.

Jenna Fischerin esittämän Pam Beeslyn ja John Krasinskin näyttelemän Jim Halpertin välinen konflikti kiinnitti monien katsojien huomion. Näimme heidän kehittyvän flirttailevista työkavereista haastavaksi aviopariksi.

jenna fischer ja john krasinski seurustelevat

Se, kuinka aito heidän matkansa on, tekee niistä niin houkuttelevia. Jimin ja Pamin suhde ei aina ole ihania treffiiltoja ja suloisia eleitä, mutta on selvää, että heillä on silti paljon yhteistä makeutta.

Epäilemättä 'Niagara', ohjelman jakso, joka keskittyy Jimin ja Pamin häihin, on yksi sen merkittävimmistä. Ohjelman yhdeksän kauden aikana kahdeksas katsotuin jakso esitetään tällä hetkellä (Clevelend.comin kautta). Kaksiosaisessa osassa on paljon suuria hetkiä, minkä vuoksi on haastavaa muistaa joitain pienempiä vivahteita, jotka todella tekivät jaksosta eeppisen.

Pienet asiat, joilla on vaikutusta isompaan tarinaan, löytyvät joistakin jakson parhaista hetkistä. Yksi on Kevinin tavoite saada työtoverinsa vakuuttuneeksi siitä, että hän osaa pukeutua asianmukaisesti. Hän asettaa kenkänsä puhdistettaviksi, mutta ne vaurioituvat.

ScreenRantin mukaan hän improvisoi ja pukee kenkiksi tyhjiä pehmopaperilaatikoita. Myöhemmin hän vitsailee saaneensa vain kuusi numeroa – yksi vähemmän kuin täydellinen seitsemän! Tänään Office-fanit voivat kokea hauskan hetken uudelleen ostamalla sen Funko POP:n.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Kathryn Dennis seurustelee? Kuka on Kathryn Dennisin nykyinen poikaystävä?

Et ehkä muista myöskään Tobyn pientä ihastusta Pamiin. Kolmannen kauden jaksossa 'The Convention' Toby uskaltaa pyytää Pamin ulos Pamin ja Royn eron jälkeen, mutta hän ei koskaan tee sitä (Fandomin kautta). Osoittautuu, että kolme vuodenaikaa myöhemmin nuo tunteet ovat edelleen läsnä.

Tobyn tyypillisesti melankolinen käytös muuttuu hymyyn sen jälkeen, kun Pam ja Jim eivät saapuneet häihin ajoissa, mikä saa hänet ihmettelemään, ovatko he vihdoin päättäneet asiat. Kun iloinen pariskunta astuu kirkkoon, hän jatkaa normaalia otsaansa.

Jotkut The Officen fanit toivovat voivansa unohtaa 'Niagaran' B-juonen. Yhdessä Erinin kanssa Andy (Ed Helms) vierailee Niagaran putouksilla. Yrittääkseen lähestyä häntä hääviikonloppuna, hän yrittää voittaa hänet.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jenna Fischerin (@msjennafischer) jakama viesti

Huoneessaan hän järjestää tanssijuhlat ja yrittää eroa. Sen sijaan hän tekee reiän kivespussiinsa, ja kaaos puhkeaa. Fanit järkyttyivät jälleen Andy/Erin-parista tuolloin.

Osoittautuu, että Erinin näyttelijä Ellie Kemper ei myöskään pitänyt suhteesta. ”En koskaan pitänyt Andyta ja Eriniä yhteensopivana parina. Onko loukkaavaa sanoa noin? En tiedä miksi, mutta ajattelin, että Andy oli vähän liian viaton. ”Kuisissien takaisessa podcastissaan An Oral History of The Office, hän paljasti toiselle näyttelijälle Brian Baumgartnerille, mitä tapahtui.

'Hän ei mielestäni ollut valmis huolehtimaan Erinistä hänen vaatimallaan tavalla. Vaikka uskonkin, että Erin oli valmis huolehtimaan hänestä, ajattelin, että se puoli oli epätasainen.'

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR