Seurustelevatko Dan ja Phil edelleen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Ensimmäisestä yhteisestä esiintymisestään lähtien fanit ovat pohtineet, seurustelevatko Dan Howell ja Phil Lester. 18. kesäkuuta he ilmoittivat muuttavansa yhteen!

Danilla ja Philillä on miljoonia seuraajia, joista monet ovat uteliaita romanssihuhuista. Kaksikko on tehnyt sisältöä vuodesta 2014. He paljastivat juuri faneilleen omistavansa nyt kodin.

Dan kutsui Philiä sielunkumppanikseen

Dan ja Phil seurustelevat edelleen

Kun Dan avasi YouTube-kanavansa vuonna 2006, hän oli Philin ohjelmistojen suuri ihailija. Ja jatkoi viestien lähettämistä Philille Twitterissä, ja he tapasivat vuonna 2009 tehdäkseen yhteistyötä ensimmäisen videonsa luomisessa. Siitä alkoi pitkä ja kannattava kumppanuus kahden Ison-Britannian suosituimman sisällöntuottajan välillä.

Ei koskaan ollut selvää, olivatko he vain ystäviä vai olivatko seurustelleet vuosia. Dan esiintyi LGBT:nä kesäkuussa 2019 julkaistussa videossa ystävyydestään Philin kanssa. ', hän totesi.

'Se oli enemmän kuin pelkkä rakkaussuhde.' Tämä on henkilö, joka aidosti välitti terveydestäni. Luotin heihin. Ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun olin pieni lapsi, tunsin oloni turvalliseksi… olemme todella hyviä ystäviä. 'Kuten todelliset sielunkumppanit.'

Dan ei kertonut, oliko pari edelleen yhdessä vai ei. Hän tiesi hyvin, että hänen ihailijansa olivat kiinnostuneita, mutta hän halusi pitää henkilökohtaisen elämänsä salassa. Kuten Dan sanoi,

'Olen varma, että monet ihmiset haluavat tietää paljon enemmän, mitä pidän kohteliaisuutena, mutta… 'Pidän mieluummin yksityiselämäni.' Phil on samanlainen.'

Lue myös: Kenen kanssa Kaley Cuoco seurustelee? Katso hänen nykyinen poikaystävänsä, treffit ja rakkauselämä

Ovatko Dan ja Phil edelleen pari?

Dan ja Phil seurustelevat edelleen

Noin vuodesta 2011 lähtien Dan ja Phil ovat jakaneet kodin. He viettivät monta vuotta Philin asunnossa Manchesterissa. Sen jälkeen he muuttivat Lontooseen ja jakoivat asunnon. He olivat tyytymättömiä nykyiseen asuntoonsa ja muuttivat uuteen Lontooseen. He viipyivät siellä yli vuoden ennen kuin muuttivat yhteisesti ostamaansa kiinteistöön. 'Boksipojat omistavat nyt virallisesti homoja', he kirjoittivat kuviin.

Se näyttää siltä, ​​​​että he kaksi olisivat vain ystäviä

Dan ja Phil seurustelevat edelleen

Dan näyttää pitäneen YouTube-tauon videonsa ilmestymisen jälkeen. Vaikka hän ja Phil eivät ole työskennelleet yhdessä pitkään aikaan, heidän yhteysnsa on edelleen vahva.

Tällä hetkellä näiden kahden välillä ei näytä olevan romanttista jännitystä. Heidän suhteensa näyttää platoniselta, ja he näyttävät olevan tyytyväisiä siihen.

Lue myös: Onko Andy Cohen tapailemassa Anderson Cooperia? Nyt tiedät totuuden heidän suhteestaan!

Howell Dan:

dan ja phil seurustelevat edelleen

Dan Howell on suosittu YouTube-käyttäjä Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Danisnotonfire oli hänen YouTube-kanavansa nimi, jonka hän myöhemmin muutti Dan Howelliksi. Hänen YouTube-kanavallaan on lähes 7 miljoonaa tilaajaa. Dan Howell on ollut hyvin avoin masennuksestaan ​​ja ahdistuneisuudestaan ​​​​ja hän on inspiroinut ja auttanut monia ihmisiä tuntemaan olonsa kotoisammaksi itsensä kanssa. Hän on myös kirjoittanut kirjan masentuneille. Hän teki äskettäin kanavalle videon, jossa hän selitti poissaolonsa ja ilmoitti matkastaan.

Phil Lester:

dan ja phil seurustelevat edelleen

Phil Lester on Englannista kotoisin oleva radiolähetystoiminnan harjoittaja ja YouTuber. Hänet tunnetaan hyvin YouTube-kanavistaan ​​AmazingPhil ja DanandPhilGAMEs, joilla on yhteensä 4 miljoonaa tilaajaa. Hän on myös työskennellyt paljon Dan Howellin kanssa. The Sunday Times nimesi hänet yhdeksi Ison-Britannian parhaista vaikuttajista. Phil Lester syntyi 30. tammikuuta 1987 ja on 35-vuotias. Hänen YouTube-kanavansa on edelleen aktiivinen.