Seurustelevatko Clare Crawley ja Blake Monar? Selitetty!

Treffit

WPR

Clare Crawley, yhdysvaltalainen televisiopersoona ja kampaaja, syntyi 20. maaliskuuta 1981. Hänet tunnetaan parhaiten esiintymisistään ABC:n The Bachelor’s 18. kauden kakkosena ja The Bachelorette’s 16. kauden päähenkilönä.

Hän esiintyi myös Bachelor in Paradise- ja Bachelor Winter Games -elokuvien ensimmäisellä ja toisella tuotantokaudella.

Alkuvuosina

Crawley syntyi Sacramentossa, Kaliforniassa, nuorimpana kuudesta sisaruksesta. Hän tulee Meksikosta äitinsä puolelta. Hänen isänsä kuoli aivosyöpään vuonna 2004.

Katso tämä postaus Instagramissa

Clare Crawley (@clarecrawley) jakama viesti

Sacramentossa, Kaliforniassa, Crawley sai kampauskoulutuksen myös nuorena.

Henkilökohtainen elämä

Televisiotyönsä ulkopuolella Crawley on kampaaja De Facto Salonissa Sacramentossa, Kaliforniassa. Hän esitti kysymyksen Dale Mossille Bachelorette-sarjan kuudennentoista kauden aikana.

He ilmoittivat erostaan ​​19. tammikuuta 2021, mutta yhtyivät uudelleen kuukautta myöhemmin. Syyskuussa 2021 he päättivät virallisesti suhteensa.

Huhun mukaan The Bachelorette -kauden 16 osallistuja Clare Crawley nähdään ryömimässä entisen kilpailijansa syliin hänen kaudestaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Clare Crawley (@clarecrawley) jakama viesti

Ei Dale Moss, joten älä huolestu. Näyttää siltä, ​​​​että nämä kaksi nuorta ovat vihdoin oppineet läksynsä kahden epäonnistuneen yrityksen jälkeen (ehkä).

Sen sijaan Dale tunnistaa tämän salaperäisen muukalaisen tutuksi kasvoksi. Ottaen huomioon, että hän karkoitti hänet niin aikaisin kolmen viikon ennätyskaudellaan, Clare ei ehkä olisi koskaan risteänyt hänen kanssaan uudelleen.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Rachel Hollis seurustelee? Kaikki motivoivan puhujan henkilökohtaisesta elämästä

Clare Crawleyn suhde

Tammikuun 2022 alussa Indianapolisissa, Indianassa, Clare ja Blake Monar havaittiin yhdessä.

Monet valokuvat Clare Crawleysta ja Blake Monarista yhdessä sosiaalisessa mediassa saavat fanit pohtimaan, seurustelevatko he. Mikä outo tapahtumien käänne!

Kuka Blake Monar oikein on?

Tee muistiinpano, The Bachelorette-ehdokas Blake Monar kilpaili kaudella 16. Hän on yhtä pitkä, tumma ja houkutteleva muita näyttelyn miehiä.

Vaikka Clare ei antanut Blakelle yhtään näyttöaikaa koko tämän kauden aikana, koska hän erotti hänet toisen viikonlopun jälkeen. Edellisen kauden Blake Mones on muuttunut.

Katso tämä postaus Instagramissa

Blake Monarin (@blakemonar) jakama viesti

Blake pysyi yhteydessä Tia Boothiin, vaikka hän lähti The Bachelorettesta. Hän ilmestyi myöhemmin Bachelor in Paradise kausi 7 . Mutta heidän romanssinsa oli ohi hetkessä, kun he joutuivat kauheaan tappeluun kansallisessa televisiossa.

Ovatko he molemmat parisuhteessa?

Clare ja Blake eivät ole vielä myöntäneet tai kiistäneet suhdettaan julkisesti. Oleskelunsa aikana julkaisemansa Instagram-videon kuvatekstin mukaan Clare oli Indianapolisissa 'harjoittamaan liiketoimintaa'.

Koko videon aikana Blake mainitaan useita kertoja. Heidän havaittiin käyvän ostoksilla, keilailemassa ja laulamassa autossa. Claren kerrotaan nähneen perheensä kanssa.

kuka seurustelee Clare Crawley

Katsojien positiiviset kommentit tulvivat Claren rullan kommenttiosaan. 'Clare, en voi lakata ajattelemasta tätä ja olen niin iloinen, kun ajattelen sitä!' Ensi vuonna toivon näkeväni sitä lisää! Yksi henkilö huomautti: 'Iso suudelma, kiitos.' Clare myönsi käyttäjän viestin ja vihjasi heidän suhteensa kahdella punasydänemojilla vastauksessaan.

Lisäksi Clare ja Blake jakoivat Instagramissa tarinan, jossa heidän voidaan nähdä kävelevän lumisella jalkakäytävällä Blaken pitäessä häntä kädestä.

Huolimatta siitä, että Claren ja Blaken suhde elokuvassa näyttää olevan enemmän kuin vain ystäviä, on mahdollista, että he tapasivat ensin harjoittaakseen liiketoimintaa, koska he molemmat työskentelevät toisiinsa liittyvillä aloilla.

Miesten hoitokonsulttina ja kosmetiikkabrändin omistajana Blake työskentelee Phoenixissa, Arizonassa. Clare puolestaan ​​on kampaaja Sacramentossa, Kaliforniassa.

Vaikka heidän tapaamisensa näyttää olevan suunniteltu, on epäselvää, johtuuko tämä siitä, että he seurustelevat, ovat työtovereita keskenään vai näiden kahden yhdistelmä. He olisivat voineet tavata jossain kätevämmässä saaliissa, jos he olisivat vain seurustelleet (eikä työtovereita). Tee vain villi veikkaus.

kuka seurustelee Clare Crawley

40-vuotiaan hiusmuotoilijan läheinen lähde paljastaa Us Weeklylle yksinoikeudella hänen suhteestaan ​​entiseen baseball-tähteeseen, 31, että 'heidän ystävyydestään on kehittynyt jotain todella syvällistä, ja hän antaa sen virrata orgaanisesti'.

Clare ja Blake ovat olleet ystäviä siitä lähtien, kun he tapasivat uudelleen aiemmin tänä vuonna. He kommunikoivat usein eri valtioissa asumisesta huolimatta. Sisäpiiriläinen väittää, että Monar tapasi Kalifornian kotoisin kuvattaessa Bachelorette-kautta 16 ja on jo esitellyt hänet perheelleen.

Kaikki läheiset ovat huomanneet, kuinka paljon he parantavat toisiaan, lähde väitti. Hän vetoaa häneen useilla tavoilla, pääasiassa siksi, että hän rakastaa elämän hyviä asioita.

'Ystävät huomauttavat, että Clare on onnellisin, mitä hän on koskaan ollut.' Ja niillä on enemmän yhteistä kuin vain upea työllisyys samalla alalla.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Whitney Thore seurustelee? Seurusteleeko hän edelleen ranskalaisen poikaystävänsä kanssa| Katso tästä saadaksesi lisätietoja!

Clare Crawleyn suhde

Entinen Bachelor Winter Gamesin kilpailija ja arizonalainen syntyivät seurusteluhuhuista, kun hänet nähtiin yhdessä aiemmin tässä kuussa.

kuka seurustelee Clare Crawley

“Lähdin työmatkalle ja palasin upeimpien muistojen kera ikinä! Indianan matkansa jälkeen 9. tammikuuta Crawley julkaisi videon sosiaalisessa mediassa: 'Indy, olit todella mukava ja juuri sitä, mitä henkeni tarvitsi.' Hän esiintyy videossa käymässä ostoksilla ja keilailemassa StatumStylen luojan kanssa.

@clarecrawley, mitä pidät petollisen mustan jään ylittämisestä kantaen aikuista miestä selässäsi? Monar vastasi. Pari alkoi levittää huhuja nähtyään hengailla tammikuun alussa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR