Seurustelevatko Channing Tatum ja Sandra Bullock? Täydellinen suhteen aikajana tässä!

Julkkis

WPR

On huhuttu, että The Lost Cityn tähdet Channing Tatum ja Sandra Bullock seurustelevat tosielämässä näytön kemian perusteella.

The Lost City -elokuvan New Yorkin näytös paljasti, että näyttelijät Laila ja Channingin tytär Everly tappelivat esikoulussa.

Heidät lähetettiin usein rehtorin toimistoon, koska heidän tytärtensä olivat ennen kiistassa keskenään. Heille on sittemmin kehittynyt vahva ystävyys.

Huhut Sandran ja Channingin suhteesta ovat saaneet aikaan kaiken tämän. Itse asiassa näin ei ole ollenkaan!

Kenen kanssa Sandra Bullock seurustelee?

Seurustelevatko Channing Tatum ja Sandra Bullock?

Sandra ja Tatum ovat tällä hetkellä suhteessa muihin ihmisiin. Bryan Randall ja Sandra ovat olleet yhdessä muutaman vuoden. Bryan aloitti uransa mallina ennen siirtymistään valokuvaamiseen.

Aiemmin mallina hänen työhönsä on kuulunut kampanjoita Yves Saint Laurentille, Armanille ja Hugo BOSSille. Louis Bardo, poika, ja Laila, tytär, ovat molemmat Bullockin adoptiolapsia.

Lue myös: Kenen supermalli Bella Hadid seurustelee? Tiedä täydelliset tiedot hänen poikaystävästään!

Kenen kanssa 21 Jump Street -näyttelijä seurustelee?

Vuosi sitten, Channing Tatum ja Zoe Kravitzin arveltiin ensin seurustelevan.

Heidän suhteensa on ollut huhujen kohteena siitä lähtien, kun heidät nähtiin kävelemässä käsi kädessä NYC:n kaduilla.

Useat lähteet kertoivat PEOPLElle syyskuussa, että he seurustelivat.

Seurustelevatko Channing Tatum ja Sandra Bullock?

Jason Mamoan vastaus PEOPLEn kysymykseen Zoen ja Channingin huhutusta romanssista näytti vahvistavan sen.

Kysyttyään Zoen poikaystävästä Jason vastasi: ”Tietenkin. Hän on upea…. Hän sanoo: 'Hän on aikuinen.'

Mitä Tatum ja Sandra valmistavat?

Huhut Channingin ja Bullockin seurustelusta ovat vääriä. Heidän suhteensa on vain yksi heidän parhaista ystävistään. He viettivät paljon aikaa yhdessä kuvaamisen aikana, mutta he ovat vain hyviä ystäviä.

Lue myös: Olivia O'Brien selventää Pete Davidsonin treffihuomautuksia: 'En ole koskaan väittänyt, että teimme'

'The Lost City' -näyttelijä seurustelee Zoe Kravitzin kanssa

Tatumin kerrotaan taas seurustelevan Catwomanin (Zoe Kravitz) kanssa, Zoe Saldanan näyttelemän hahmon kanssa. Kun heidät nähtiin yhdessä New Yorkin kaduilla, kaikki huhut heidän suhteestaan ​​alkoivat.

Niitä on napsautettu useita kertoja ollessaan ulkona. Pariskunta esiintyi myös vuoden 2021 Met-gaalassa, jossa he näyttivät upeilta. He eivät ole toistaiseksi antaneet julkisia lausuntoja suhteestaan.

Mistä elokuvassa The Lost City on kyse?

Seurustelevatko Channing Tatum ja Sandra Bullock?

Sandra näyttelee romanssien kirjailijaa, joka pakenee sieppausyritystä ollessaan kirjakiertueella kansimallinsa kanssa elokuvassa The Lost City.

Veljekset Aaron ja Adam Nee ovat ohjanneet ja käsikirjoittaneet elokuvan, jonka pääosissa ovat Oren Uziel, Dana Fox, Aaron Nee ja Adam Nee. Jakelija Paramount Pictures Studios on hoitanut elokuvan julkaisun.

Elokuvassa nähdään myös Daniel Radcliffe, Patti Harrison , Da’Vine Joy Randolph ja Oscar Nunez Channingin ja Sandran lisäksi. Myös Brad Pitt esiintyy elokuvassa erityisen hyvin.

Lue myös: Ryöstää Gronkowski ja Camille Kostek treffit? Täydellinen suhteen aikajana tässä!

Kuinka kaksikko juhli elokuvansa 'The Lost City' loppua?

Seurustelevatko Channing Tatum ja Sandra Bullock?

Projektin päättäminen oli molemmille hauskaa. Channing tarttui Sandraan ja veti hengähdystaukoa ennen kuin sukelsi pää edellä vesisäiliöön muistoksi heidän toimintaseikkailuelokuvansa valmistumisen muistoksi. Video ja valokuva tapauksesta julkaistiin jopa näyttelijän Instagram-tilille.

LostCityOfD päättyy nyt. En voi ilmaista kuinka paljon rakastan tätä elokuvaa. Sandy Bullock puolestaan ​​on todella ainutlaatuinen.

Epäilemättä meidät luotiin samaan laboratorioon ja meillä on toisinaan samat aivot.

Sinulla on äärimmäinen kunnioitukseni ja ihailuni, kultaseni. Mitä tulee autosi takapenkillä ajamiseen, teen sitä loppuelämäni! 'Ahahah', hän sanoi viestin otsikossa.

Voimme myös kuulla Bullockin varoituksen Tatumia olemaan menemättä taaksepäin vedessä julkaisemallaan videolla. Video päättyi siihen, että Sandra halasi näyttelijää ja elokuvan miehistö taputti kuvaamisen päättymisen kunniaksi.

Channingin ja Sandran näkeminen yhdessä valkokankaalla on unelmien täyttymys. Tässä elokuvassa katsojaa odottaa vuoristoratamatka. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi viimeisimmät uutiset.