Seurustelevatko Carla Marie ja Anthony? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

aamuohjelman juontaja Carla Marie ja Anthony ovat ilmoittaneet jättävänsä iHeartMedia CHR KBKS Tacoma/”106.1 Seattle’s Kiss-FM”.

Pari saapui Seattleen tammikuussa 2016 avustamaan CHR “Power 93.3” KPWK:n debyyttiä. Sen jälkeen kun KPWK palautettiin entiseen Rhythmic CHR KUBE -ohjelmointiin toukokuussa 2018, parin oli alun perin tarkoitus jäädä aamuisin, mutta kaksi viikkoa myöhemmin heidät siirrettiin öihin KBKS:llä.

Marraskuussa 2018 he ottivat haltuunsa aamut KBKS:ssä, ja Amber 'Alabama' Cole ja 'English Evan' Omelia liittyivät esitykseen huhtikuussa 2019. Tätä kirjoittaessa Cole ja Omelia mainittiin edelleen aseman verkkosivuilla.

Ennen muuttoaan Seattleen he isännöivät yhdessä 'My Day Friday' -podcastia ja olivat harjoittelijoina iHeartMedian 'Z100' WHTZ New Yorkin Elvis Duranissa ja The Morning Showssa.

Molly Mesnick, aseman keskipäivän isäntä, on myös kadonnut verkkosivustolta.

Vuonna 2014 entinen Bachelor-kilpailija liittyi KBKS:ään aamun isäntänä, mutta kun Carla Marie & Anthony siirtyivät aamuihin, hän siirtyi keskipäivälle. Aseman aikataulussa on nyt ohjelmajohtaja Jared Fallon keskipäivän isäntänä, mutta aamut ovat tyhjiä.

Miksi Carla Marie ja Anthony erotettiin Kiss Fm:stä?

Seurustelevatko Carla Marie ja Anthony

Sosiaalisessa mediassa Anthony viittasi alhaisiin arvosanoihin ja kutsui The Carla Marie & Anthony Show -kokeilua, joka epäonnistui.

”Takaan, että olisin yrittänyt vielä enemmän saadakseni tämän toimimaan, jos olisin voinut. Investoin kaiken, mitä minulla oli tähän kokeiluun. ”Hän suostui jakamaan.

'Otimme uhkapelin, kokeilimme sitä, ja loppujen lopuksi… se ei toiminut', hän päätti. 'Tällä hetkellä olen erittäin tyytymätön. Ei siksi, että meidän pitäisi pitää tätä tappiona, vaan koska minusta tuntuu, että olen pettänyt monia ihmisiä.

Monet ihmiset uskoivat meihin ja takasivat meidän puolestamme, ja olen syvästi pahoillani, että jouduin pettymään.'

Carla Marie ilmaisi myös tyytymättömyytensä skenaarioon. 'Se on väistämätöntä radiossa', hän sanoi. ''Et oikeastaan ​​ole radiossa ennen kuin sinut on päästetty irti', kuuluu vitsi. Koen monenlaisia ​​tunteita. Yksi heistä ei katu sitä. Ja minä hyväksyn sen.'

Hän jatkoi: 'Olen kiitollinen niille, jotka ovat antaneet meille mahdollisuuden esittää sitä, mitä rakastamme useaan otteeseen. Kiitos kaikille, jotka ovat kuunnelleet meitä asemalta asemalle ja aikaväliltä aikavälille ja viettäneet aikaa kanssamme… KIITOS! Palvon sinua. Toivon, että meillä olisi ollut mahdollisuus sanoa hyvästimme.'

32-vuotiaalla naisella on edelleen iHeartRadio-podcast Side Hustlers, joka auttoi häntä valmistautumaan tähän. 'Monet Side Hustlers -podcast-vieraistani kertoivat minulle, että irtisanominen antoi heille motivaation aloittaa jotain vielä suurempaa', hän selitti. 'Olen valmistautunut hyökkäykseen.'

Lue myös: Kenen kanssa Talia Jackson seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Carla Marien ja Anthonyn fanien onneksi heillä on nyt uusi show!

Seurustelevatko Carla Marie ja Anthony

Carla Marie ja Anthonyn fanit ovat helpottuneet huomatessaan, etteivät he ole täysin kadonneet julkisuudesta. Carla ja Anthony perustivat EMH Media, LLC:n erottuaan Kiss FM:stä ja ovat alkaneet kehittää omia ohjelmiaan.

Heillä on jopa uusi ohjelma, jota voit katsoa Twitchissä maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 8.00 PT/11.00 ET.

Heidän podcastinsa MyDayFriday on palannut Elvis Duran Show -verkostoon, josta kaikki alkoi. Carla ja Anthony näyttävät saaneen jalansijansa, ja heidän ihailijansa ovat epäilemättä helpottuneet siitä, ettei heidän tarvinnut sanoa hyvästit ikuisesti.

Ovatko Carla Marie ja Anthony edelleen yhdessä?

Tämä kesti melkein vuoden ennen kuin yhtiö teki uuden ohjelmointipäivityksen, tällä kertaa ilman näitä kahta.

Carla Marie ja Anthony erotettiin iHeartMediasta heinäkuussa 2020 yli kymmenen vuoden työskentelyn jälkeen.

Lue myös: Kenen kanssa Oracene Price seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Saivatko Carla Marie ja Anthony potkut?

Seurustelevatko Carla Marie ja Anthony

Carla Marie ja Anthony, jotka lähtivät Elvis Duran Show verkko perustaa oman esityksensä Seattlessa neljä ja puoli vuotta sitten, potkut asemalta 25. heinäkuuta.

'Carla Marie & Anthony Show' korvataan 'Jubal Showlla'.

Jubal Fresh, koomikko ja pitkäaikainen radiopersoona, ottaa Carla Marien ja Anthonyn paikan 106.1 Kiss FM -kanavalla 27. heinäkuuta. Jubal Show ” kun se debytoi ensi kuussa.

Markkinajohtaja julkilausumassa Robert Dove sanoi: 'Emme voisi olla iloisempia voidessamme liittyä Jubalin kanssa hänen seuraavaan aloitteeseensa ja toivottaa hänet tervetulleeksi iHeartMedia Seattleen.'

'Jubalin kyky luoda monipuolinen fanikunta kaikkialla Amerikassa, mutta erityisesti Seattlessa, oli asia, jota emme voineet välittää eteenpäin.'

Seurustelevatko Carla Marie ja Anthony

Jubal työskenteli asemalla kymmenen vuotta sitten ja vitsaili, että hän on palaamassa vain, koska hänellä ei ollut mahdollisuutta siivota työpöytäään ennen lähtöään.

'Yritän aina laajentua ja kasvaa ja löytää uusia ainutlaatuisia tapoja viihdyttää fanejani, ja iHeart Radio on aina kärjessä', hän sanoi. 'Tämä uusi luku tulee olemaan todella hullu.'