Seurusteleeko Pedro Jimeno '90-päiväisen morsian'-toverinsa Antonellan kanssa?

Treffit

WPR

TLC:n The Family Chantel -sarjan neljäs tuotantokausi on parhaillaan televisiossa, ja keskustelut Pedro Jimenon ja Chantel Everettin erosta ovat yleisiä verkossa.

Ei ole mikään salaisuus, että heillä on ollut osansa ongelmista parina, mutta monet ihmiset uskoivat silti selviytyvänsä. Näyttää siltä, ​​että entinen 90 päivän morsianpari on päätynyt vastuuseen jälleen yhden avioliiton tuhoutumisesta.

Kun avioliitto päättyy, on luonnollista, että ihmiset ihmettelevät, mikä meni pieleen. Huolimatta kauden 4 osoittamasta Chantelin epäilyistä Pedro pettää häntä, tällaisia ​​epäilyksiä ei ole vahvistettu.

Fanit ovat kuitenkin uteliaita siitä, onko Pedro palannut deittailuelämään nyt, kun hän ja hänen vaimonsa ovat eronneet. Loppujen lopuksi kuiskauksia on liikkunut mahdollisesta suhteesta. Tiedämme seuraavaa.

Lue lisää: Deittailevatko Stranger Things Stars Sadie ja Finn vuonna 2022?

Seurusteleeko Pedro työtoveri Antonella?

Päinvastaisista huhuista huolimatta ei ole todisteita siitä, että Pedro ja Antonella olisivat esine. Hänen Instagram-biografiansa väittää, että hän on seurustellut Daniel Hanna -nimisen miehen kanssa lokakuusta 2018 lähtien; Distractify vahvistaa tämän.

Siitä huolimatta hän ei keskustele miehistä Instagramissa, vaan kirjoittaa: 'Elämä on liian arvokas, jotta voit tehdä vähemmän kuin se, mikä tekee sinut onnelliseksi.'

kuka seurustelee

Pedro ja Antonella työskentelevät molemmat Laura Delgado Realtylla, mutta Pedro on kertonut ohjelmassa, että hän viettää mieluummin aikaa Antonellan kuin Chantelin kanssa. Vaikka he ovat toistensa Instagram-seuraajia, he eivät ole koskaan julkaisseet kuvaa itsestään yhdessä.

Näyttelyssä vasta 20-vuotias Antonella on jo naimisissa oleva äiti. Hänen suhteensa Facebookissa lukee kuitenkin 'sinkku' julkaisuhetkellä.

Pedro Jimeon huhutaan olleen seurustelu Antonella Barrenechean kanssa

Draaman taso on saavuttanut uusia korkeuksia. Jos olet pettänyt puolisoasi työtoverin kanssa, ainoa asia, joka voi olla pahempaa, on epäillä uskottomuus. Tämä on valitettavasti nyt normi Pedron elämässä.

Ne, jotka ovat nähneet neljännen tuotantokauden Perhe Chantel ovat varmoja, että Pedrolla oli suhde Antonella Barrencheaan, hänen työtoverinsa. Antonellan tavoin Pedro on Laura Delgado Realtyn palveluksessa. Pedro on myös nähty sanovan, että hän mieluummin viettää aikaa Antonellan kanssa Chantelille.

Kuten odotettiin, Antonellan ja Pedron kasvava läheisyys on kiristänyt Chantelin ja Pedron suhdetta.

Chantel ei todellisuudessa hyväksy Pedron tiivistä suhdetta Antonellaan tai hänen jatkuvaa kiusaamistaan. Tämä puolestaan ​​on saanut monet olettamaan, että he seurustelevat.

Antonella ja Pedro eivät ole kommentoineet suhdettaan koskevia spekulaatioita. On mielenkiintoista huomata, että fanit, jotka ovat syyttäneet Antonellaa ja Pedroa liiallisesta flirttailusta toistensa kanssa, hämmästyisivät kuullessaan, että Antonella on jo varattu.

Antonella on seurustellut Daniel Hanna -nimisen miehen kanssa ainakin viime vuoden lokakuusta lähtien Instagram-tilinsä mukaan. Antonella saattaa flirttailla kevyesti Pedron kanssa, mutta hänellä on silmät vain yhdelle miehelle. Vaikuttaa siltä, ​​​​että Pedro on tyytyväinen sinkkuasemaansa.

Pedro Jimeno huomasi lomailevan oletettujen rakastajattareidensa kanssa

kuka seurustelee

Otsikolla 'Pedro valittaa Chantelin retkistä', Redditissä kasvatettu u/FL-syntyinen SC jakoi valokuvan Dominikaanisesta tasavallasta Lauran, Antonellan ja muiden kanssa.

He ovat Perussa lomalla Antonellan kanssa, mutta hän ei ole siellä. Useat käyttäjät väittivät, että valokuva oli todiste siitä Pedro seurusteli Antonellan kanssa, varsinkin kun hänen äitinsä seuraa häntä myös Instagramissa, mutta lähempi tarkastelu paljasti, että kuvassa oleva mies oli todella Antonellan aviomies, joka piti heidän tytärtään kädessään.

Siitä huolimatta Laura näkyi myös kuvassa, ja hän näytti olevan yksin. Fanit ovat varmoja, että Pedro ja Laura seurustelevat, koska kuva ei näytä liittyvän työhön.

On kiehtovaa, että Pedro on Perussa, sillä siellä Laura ja Antonella kutsuvat kotiaan. Eikö tämä ole työmatka? Kuvassa ei näytä olevan ketään muuta toimistosta.

Kommentti: u/DowntownTopRanking. u/Sad-Engineering4157 sanoi: 'Luulen, että se oli tai on edelleen laura koko tämän ajan.' Toiset ovat huomauttaneet, että Pedrolla on varaa mennä, mutta silti hän valittaa rahasta.

Lue lisää: 365 Days Stars Anna Maria Sieklucka ja Michele Morrone seurustelevat tosielämässä?

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Pedro Jr (@pedrojosejrjimeno)

u/natashamommy4life:n mukaan: 'Hänellä oli rahaa Perun lomiin, mutta hän nyyhkkäsi asianajajan ylläpitokuluista.' Seuraavan jakson promootioissa näkyy järkyttynyt Pedro, joka syyttää entistä vaimoaan kaikkien heidän rahansa varastamisesta heidän yhteiseltä tilillään, mikä johtaa kyyneliin.

Koska Chantel on sitoutunut elättämään perheensä, hän on saanut monien kannattajiensa tuen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR