Seurusteleeko Nathan Fielder kenenkään kanssa? Mitä harjoitustähti on sanonut suhteistaan

Treffit

WPR

Nathan Joseph Fielder on kanadalainen koomikko, näyttelijä, kirjailija, ohjaaja, tuottaja ja yrityksen omistaja.

Hän syntyi 12. toukokuuta 1983. Hänet tunnetaan parhaiten yhteistuotannosta, ohjauksesta ja näyttelijöistä Komedia Central Parody Reality Show Nathan for You (2013–2017), HBO:n dokumenttikomedia The Rehearsal (2022) ja päätuottaja How To John Wilsonin kanssa (2020–tähän).

Ystävän tunnustus, kiistanalainen testamentti ja päätös tulla vanhemmiksi ovat vain muutamia merkittävistä elämänongelmista, joita Nathan Fielder HBO komediadokumentit The Rehearsal auttaa ihmisiä valmistautumaan (tai ei).

Aiheeseen liittyvä: Seth Macfarlane ja Anne Winters seurustelevat vuonna 2022?

Sen sijaan, että Fielder käyttäisi motivaatiopuheita ihmisten inspiroimiseen, hän järjestää jäsennellyn harjoituksen, jonka avulla jokainen voi harjoitella elämäntapahtumiaan tavalla, joka muistuttaa läheisesti todellista asiaa.

Kun olet katsonut koomikko näyttelevän vilpitöntä teeskentelyä muiden ihmisten henkilökohtaiseen elämään The Rehearsalissa ja tietysti Nathan for You -elokuvassa, joka jatkui vuosina 2013–2017, osana hänen The Rehearsal -sarjaansa, saatat miettiä, entä hänen oma elämänsä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Nathan Fielderin (@nathanfielder) jakama viesti

Huolimatta yksinäisyydestä, Fielder on toisinaan puhunut suhteistaan. Vuoden 2017 Rolling Stone -haastattelussa hän viittaa lastenkirjastonhoitajaan, jonka hän tapasi Kanadassa erottuaan vuonna 2014. Kaikki avioero on vaikeaa, hän väitti.

Heinäkuussa New York Magazinen haastattelussa Fielder puhui avoimesti avioerostaan ​​ja romanttisesta tilanteestaan. Hän kertoi lehdelle: 'Olin kuin: Vau, olen niin kamala elämässä. Fielder myöntää, että hän antoi vaikutelman olevan melko sinkku Nathan for You -elokuvan alussa.

Esimerkiksi ensimmäisessä jaksossa hän keskustelee pizzatoimittajan kanssa siitä, kuinka kunnolliset ihmiset eivät saa treffejä, ja tunnetussa Bachelor-huijausjaksossa The Hunk hän myöntää, että jokainen nainen, jota ihailin aikuisena, kieltäytyi minusta. Olen muuttunut mieheksi, joka on usein kiihtynyt, kun ajattelee naisia.

On järkevää, että Fielderin IRL-avioliittoa ei tuotu esille kuvaamisen aikana, koska hän myönsi The A.V. Club, että hän ei tutkinut paljon elämäänsä ohjelman ulkopuolella. Jotta voisin tehdä vitsi, liioittelen ja liioittelen joitain puolia itsestäni.

Katso tämä postaus Instagramissa

Nathan Fielderin (@nathanfielder) jakama viesti

Asiat ovat hieman toisin The Rehearsalissa. Fielder hyväksyy aidon suhdehistoriansa huolimatta jatkuvasta haluttomuudestaan ​​puhua. Hän kertoo Kor Skeetelle, että se on uima-altaassa. Tekeekö se sinut surulliseksi? Tietysti, ennen kuin keskustelu käy liian syvälle, hän järjestää toisen uimarin puuttumaan asiaan.

Kuka on Nathan Fielderin nykyinen tyttöystävä?

Tällä hetkellä. Nathan elää yksinäistä elämää. Yhtä nopeasti kuin hän on koskaan mennyt naimisiin. Hän on myös onnistuneesti yhdistänyt nimensä useisiin menneisyytensä naisiin. Tällä hetkellä hän kuitenkin viihtyy ja elää yksinäistä elämää.

Hän on melko kiireinen maailmaansa ja hauskoja ammatteja sarjakuvana. Hän on myös menestyvä esiintyjä ja luoja. Hän käyttää tällä hetkellä sinkkuasemaansa uransa edistämiseen.

Aiheeseen liittyvä: Peter Thomas Roth on Anne Hechen uusi poikaystävä viimeaikaisten raporttien mukaan!

Miksi Nathan Fielder ja Sarah Ziolkowska erosivat?

Sarah Ziolkowska ja Nathan jakoivat aiemmin avioliiton. Kun Nathan meni naimisiin Sarahin kanssa, hän oli vielä uransa alkuvaiheessa. Heti kun he saapuivat Kanadaan, parit alkoivat tutustua toisiinsa.

Seurusteleeko Nathan Fielder kenenkään kanssa? Mitä harjoitustähti on sanonut suhteistaan

Sen jälkeen Nathanista kehittyi viihdeteollisuuden huippukoomikko. Hän myönsi vievänsä kumppaninsa Sarahin kauemmaksi. Heidän vahva side heikkeni joka päivä etäisyyden vuoksi.

Nathan Fielder entisen vaimonsa kanssa

Vuonna 2014 he menettivät yhteyden toisiinsa. Kuitenkin 16. huhtikuuta 2015 he jättivät oikeudellisesti sitovan eron tuomioistuimeen Stanley Moskin oikeustalo Los Angelesissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

AV Clubin haastattelussa Nathan paljasti, että hän oli eronnut vuoden kuluttua. Lisäksi Nathan vertasi avioeroaan useimpiin sairauksiin väittäen, että se oli pahempi kuin sairaus.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR