Seurusteleeko Millie Bobby Brown Jake Bongiovin kanssa? Täydellinen suhdehistoria!

Treffit

WPR

Jake Bongiovi, joka on Jon Bon Jovin poika, ja Millie Bobby Brown juhlivat äskettäin vuoden hääpäiväänsä, ja he ovat yhtä syvästi rakastuneita kuin koskaan.

Olemme järjestäneet heidän kesämatkansa kätevään kronologiaan, koska heillä on ollut paljon hauskaa ja matkustelua. Huomioi, kun aloitamme alusta!

Kuka on Jake Bongiovi?

Rock-muusikko Jon Bon Jovi ja hänen vaimonsa Dorothea ovat 19-vuotiaan Syracuse University -opiskelijan vanhempia. Vuonna 2020 Syracuse hyväksyi hänet, ja hän aikoo jatkaa tohtorin tutkintoa.

Instagram-sivullaan hän kuvailee itseään näyttelijäksi, vaikka on aiemmin todennut, ettei häntä kiinnosta seurata isänsä musiikillisia jalanjälkiä. Romeo, Jesse ja Stephanie ovat hänen kolme sisarustaan.

Lue lisää: Logan Paul -treffit: Kuka on tämä Youtube-tähtitreffit vuonna 2022?

Kenen kanssa Millie Bobby Brown seurustelee?

Vaikka hän on vielä teini-ikäinen, Bongiovin historia on ollut aktiivinen, ja hän auttoi Pennington High Schoolin toisena opiskelijana järjestämään valtakunnallisen opiskelijoiden ulosmarsaan protestoidakseen lisääntyvää aseväkivaltaa vastaan ​​Yhdysvalloissa. Vastauksena 17 ihmisen murhaan Parklandissa, Floridassa, vuonna 2018, suoritettiin ulosmarssi.

Se riittää. Olemme nähneet sen liian monta kertaa katsoaksemme sitä nyt, hän sanoi tuolloin nj.comin mukaan. Ja tällä kertaa emme voi antaa sen mennä pois.

Kuinka kauan Jake Bongiovi ja Millie Bobby Brown ovat olleet yhdessä?

Vaikka osa heidän tekstityksistään viittasi heidän olleen vain ystäviä, he alkoivat näkyä toistensa Instagram-aikajanalla jo kesäkuussa 2021.

Marraskuussa 2021, Newsweekin mukaan , Brown jakoi heistä kuvan London Eyessä, mikä teki kaikesta Instagramista virallisen. Brown näyttää pitelevän Bongiovia utuisessa valokuvassa, kun hän suutelee ja ympäröi häntä.

Brown juhli 18-vuotissyntymäpäiviään viime kuussa järjestämällä juhlat Lontoon Cirque Le Soirissa ennen siirtymistään Windmillille SoHoon. Seuraavana iltana he molemmat julkaisivat kuvia itsestään Barbie- ja Ken-asuissaan. Instagramissa Bongiovi toivotti Brownille hyvää syntymäpäivää ja lisäsi sitten sanan 'ily'.

Millie Bobby Brown käyttää timanttisormusta tuossa sormessa NYC:ssä Jake Bongiovin kanssa

Kenen kanssa Millie Bobby Brown seurustelee?

Paluu heidän rakkautensa alkuun. Viikonloppuna Millie Bobby Brown ja poikaystävä Jake Bongiovi jakoivat suudelman ollessaan ulkona New Yorkissa.

'Stranger Things' -näyttelijä, 18, nähtiin kietovan kätensä Bongiovin kaulan ympärille, ennen kuin hän nojautui irti, kun pariskunta pysähtyi markiisin alle paetakseen New Yorkin kuumuutta.

Kaksikko ei voinut pitää katsettaan pois toisistaan, kun he vaihtoivat useita suudelmia, kunnes kauneussarjan perustaja kiinnittyi malliin. Bongiovi on Jon Bon Jovin nuorin poika. Hän palautti intohimonsa ottamalla Brownin kasvot käsiinsä ja suutelemalla tämän otsaa.

Näyttelijällä oli yllään ETICA-farkkushortsit ja sininen crop toppi, ja Bongiovilla oli yllään graafinen T-paita ja cargo-shortsit pitäessään asiat rentoina.

Ihastuttava pariskunta esitti suhteensa viime kesänä, kun he jäivät kiinni kädestä kävellessä New Yorkin kaduilla. Yhdeksän kuukautta myöhemmin, klo BAFTA:t maaliskuussa 2022 he tekivät debyyttinsä punaisella matolla.

Sittemmin pariskunta on vienyt rakkauttaan ympäri maailmaa ja pakkaanut PDA:lla Lontoosta Italiaan asti. Pariskunta nosti asioita toukokuussa toisella punaisella mattoretkellään, ja he sopivat mustavalkoisena Stranger Things -elokuvan kauden 4 ensi-iltaan.

Kenen kanssa Millie Bobby Brown seurustelee?

Lue lisää: Seurusteleeko Bree Turner Justin Salimanin kanssa? Tiedä viimeisimmät päivitykset!

Viime kuussa, kun he meloivat jahdilla Italian Sardinian saaren edustalla, he eivät voineet pitää käsiään poissa toisistaan.

He näyttivät olevan erottamattomia, kun he lepäilivät Välimeren rannalla kavereiden kanssa.

Saat lisätietoja uusimmista päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme :WPR