Seurusteleeko Kathie Lee Gifford? Viimeisimmät uutiset hänen henkilökohtaisesta elämästään| Hänen deittailusuhteensa

Treffit

WPR

Amerikkalainen televisiopersoona, laulaja, säveltäjä, satunnainen näyttelijä ja ranskalaista syntyperää oleva kirjailija Kathryn Lee Gifford syntyi 16. elokuuta 1953. Hänet tunnetaan parhaiten 15 vuoden ajan chat-ohjelman Live! Regis ja Kathie Leen kanssa (1985–2000).

Gifford jätti Todayn jatkaakseen uraa elokuvanäyttelijänä, ohjaajana ja tuotantona. Hän esiintyi vuoden 2018 elokuvassa Sitten tulit sinä Craig Fergusonin kanssa. Hallmark Movies & Mysteries -elokuvassa hän kuvasi samana vuonna A Godwink Christmas.

Gifford aikoo tuottaa elokuvia, joissa tutkitaan puolison menettämisen ja leskeksi tulemisen realiteetteja, jotka hänen mielestään ovat alipalvelustettuja Hollywoodissa. Sitten Came You -jatko-osat ovat yksi monista projekteista, joita Gifford parhaillaan työskentelee.

Televisioteollisuudelle tehdyistä palveluistaan ​​Gifford palkittiin tähdellä Hollywood Walk of Famella 28. huhtikuuta 2021. Vain viisi tähteä erottaa hänet entisestä juontajatoveristaan ​​Regis Ph.:stä osoitteessa 6834 Hollywood Boulevard.

Millaista Kathie Lee Giffordin rakkauselämä on nyt?

Hän seurustelee tällä hetkellä Randy Cronk . Tämän vuoden tammikuusta lähtien he ovat olleet pari. Siitä lähtien kun Kathie menetti miehensä vuonna 2015, hän on tietoisesti pyrkinyt pysymään sitoutuneena huolehtimaan lapsistaan ​​ja kasvattamaan työtään.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kathie Lee Giffordin (@kathielgifford) jakama viesti

Näyttelijä löysi kuitenkin rakkauden uudelleen. Tapasin äskettäin jonkun, jonka läheisyydessä on suuri ilo olla, hän sanoi Today-lehden haastattelussa. Minulle hän on kiistanalainen aihe. Hän on älykkäin koskaan tavannut kaveri, mutta hän on myös hauska.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Rachel Bilson seurustelee? Vahvistiko hän lopulta suhteensa Bill Haderiin?

Kathie Lee Giffordin aikaisemmat yhdistykset!

Kustantaja, tuottaja ja säveltäjä Paul Johnson ja Kathie Johnson olivat aiemmin naimisissa. He kuitenkin erosivat vuonna 1982. Hän meni naimisiin Frank Giffordin kanssa 18. lokakuuta 1986. Frank ja Kathie Lee Gifford olivat romanttisessa suhteessa lähes kolme vuosikymmentä.

Molemmat Cody Newton Gifford ja Cassidy Erin Gifford ovat syntyneet 22. maaliskuuta 1990 ja 2. elokuuta 1993. Frank, joka oli 85-vuotias, kuoli valitettavasti vuonna 2015.

Kathie Lee Giffordin poikaystävä on hyvin salaperäinen henkilö. Hänestä tiedetään vain vähän hänen suhteensa tunnettuun entiseen televisiojuontajaan, laulajaan ja kirjaan.

Kathie palasi treffimaailmaan vasta toukokuussa 2019. Hänellä on edelleen optimismia, että hän saattaa kokea toisen 'suuren rakkauden', vaikka hänellä ja Frankilla oli sellainen.

Useita vuosia sitten Frankin kuoltua ystäväni kysyi minulta ja sanoi: 'Anteeksi, luulen, että Frank oli elämäsi rakkaus, eikö niin? … Ja lisäsin: 'Toistaiseksi.' Vastaukseni oli niin iloinen, että olin hieman yllättynyt siitä.

Hän väittää, että on monia muita tekijöitä, jotka on otettava huomioon valitessaan piristää rakkauselämäänsä, niin innokkaasti kuin hän onkin tehdä niin nykyään.

seurusteleeko kathie lee gifford

Hän sanoi: 'En halua muuta kuin ihanaa... Tarvitsenko miehen läsnäolon elämääni? Tietenkin minulla on Cody [poikani]. On siunaus, että minulla on mies elämässäni. Minulla on hienoja kavereita, jotka ovat miehiä.

Tarvitsenko seuraa? Kyllä, ja se on tärkeä tekijä päätöksessäni muuttaa Nashvilleen. Ei sillä, että etsin miestä, muista. Kiireinen, värikäs elämäntapa on se, mitä tavoittelen.

Mikä rotu on Kathie Lee Giffordin kumppani?

Tämän viikon OK!:n mukaan entinen televisiotähti Kathie Lee Gifford on antanut poikaystävälleen Randy Cronk valinta ehdottaa tai mennä. Vuonna 2019 Giffordin ja Cronkin polut risteytyivät juuri hänen lähdössä Todaylle ja matkalla New Yorkista Nashvilleen.

Gifford on melko tavanomainen morsian, vaikka hän onkin hullun rakastunut Cronkiin. Giffordin väitetään olevan 'hulluttoman rakastunut Randyyn ja innokas viemään asiat uudelle tasolle', lähteen mukaan.

Hän on kuitenkin sydämeltään traditionalisti, eikä hän koskaan ajattelisi asua yhdessä, elleivät he olisi naimisissa. Gifford ei ole ollut suhteessa sen jälkeen, kun hänen puolisonsa lähes kolme vuosikymmentä, Frank Gifford, kuoli vuonna 2015.

Sisäpiiri paljastaa: Kathie Lee ei koskaan unelmoinut löytävänsä rakkauden uudelleen, mutta Randy tuli hänen elämäänsä, ja suhde muuttui nopeasti vakavaksi. Hän ei kuitenkaan halua edetä virallistamatta suhdetta.

Tippajan mukaan 'Hän on päättänyt olla luopumatta arvoistaan ​​avioliiton suhteen.' Hän on tehnyt Randylle hyvin selväksi, että hänen on mentävä naimisiin mahdollisimman pian.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Demi Lovato seurustelee? Tarkista tästä saadaksesi lisätietoja hänen henkilökohtaisesta elämästään!

Uusi henkilö Kathie Lee Gifford on 'erityissuhteessa' kanssa

Kathie Lee Gifford paljasti, että hänellä oli uusi poikaystävä esiintyessään “Tänään Hodan ja Jennan kanssa” (sivun kuudennen kautta). Gifford väitti olevansa 'erittäin hämmästyttävässä suhteessa jonkun kanssa, joka on mukava, hauska ja terve'.

Hän totesi lisäksi olevansa iloinen eikä halunnut pilata asioita. Se on loistava paikka olla, hän lisäsi, kun sinusta tuntuu, että kaikki elämässäsi on täydellistä ja täydellistä. Tunnen yksinkertaisesti kiitollisuutta.

Sen lisäksi, että Giffordin uusi poikaystävä on mukava olla lähellä, hän työntää häntä, hän sanoi. Hän huomautti, että vaikka hän on älykkäin koskaan tavannut henkilö, hänellä on silti mukava huumorintaju.

Hän huomautti: 'Meillä on mahtava aika yhdessä, ja juuri sitä tarvitsen ja juuri sitä haluan tässä elämänvaiheessa.' ”Meidän ei ollut tarkoitus tuntea toisiamme aikaisemmin; nyt on aika. Eri elämänvaiheet.

Meillä on hauskaa tänään, vaikka emme tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Gifford ei ole vielä paljastanut uuden kaunokaisensa henkilöllisyyttä, mutta heidän suloisen romanssinsa kehittyessä saamme ehkä tietää lisää tästä miehestä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR