Seurusteleeko James Hetfield Kim Kardashianilla? Huhut katsotaan todeksi!

Treffit

WPR

Metallican päävokalisti, rytmikitaristi, perustaja ja päälauluntekijä on amerikkalainen muusikko James Alan Hetfield. Huolimatta ajoittain kitaratehtävistä ja sooloista sekä livenä että studiossa, hänet tunnetaan ensisijaisesti taitavasta rytmisoittostaan.

Hetfield perusti Metallican lokakuussa 1981 vastauksena Los Angelesin The Recycler -julkaisussa julkaistuun mainokseen, jonka rumpali Lars Ulrich on antanut. Metallica on julkaissut 24 singleä, neljä pidennettyä soittoa, kolme live-albumia, kymmenen studioalbumia ja yhdeksän Grammy-palkintoa. .

Kenen kanssa James Hetfield seurustelee nyt?

Metallican päävokalisti James Hetfield ja hänen 25-vuotias vaimonsa Francesca ilmoittivat erostaan. Jamesin ja Kim Kardashianin suhde on nyt virallisesti tunnustettu. Pete Davidson ja Kim Kardashian erosivat sen lisäksi, että he erosivat.

Pariskunta kuvattiin seksuaalisessa kohtaamisessa Four Seasons -tapahtumassa Vailissa, Coloradossa. Heidän nähtiin pitävän hauskaa kuumissa lähteissä, perhokalastuksessa, golfaamassa ja patikoimassa.

Illallisella kamerat tallensivat heidät, jotka toimivat kuin Lady ja Kulkuri syödessään spagettia ja lihapullia. Se oli erittäin kauheaa, Lisa Adams huudahti.

”Kun yritin syödä, minun täytyi katsoa, ​​kuinka he kaksi löivät ja kalvasivat toisiaan. Ne vaikuttivat eläimellisiltä. Ruokalassa oli lapsia paikalla. Halusin ilmaista huoleni johtajalle ja pyysin puhumaan hänen kanssaan. Kieltäydyin nopeasti juurikassalaattistani tuon epämiellyttävän teon takia.

Kim pitää Jamesia täydellisenä parina. Hän on epävakaa ja kamppailee riippuvuuden kanssa. Hänen kaulassaan on myös tatuointi. Uskon, että hän on täydellinen mies. Koska olen niin hyvä valitsemaan miehiä, minun pitäisi kirjoittaa kirja. Kolmen avioeron jälkeen Kim on jättänyt jälkensä rikkinäisistä miehistä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kim Kardashianin (@kimkardashian) jakama viesti

Kim pelasti minut, ja hän on sielunkumppanini, Hetfield jatkoi. Pidän isoista pepuista enkä voi valehdella, kuten Sir-Mix-A-Lot kerran totesi. Kimin kanssa oleminen on kuin antaisi vesisängylle intohimoisen suudelman. Jotta en joutuisi imeytymään, minun täytyy sitoa luudanvarsi selkääni. Kun hän lähtee liikkeelle, pyörteestä tulee erittäin voimakas.

Hetfield väittää, että Kim ja itse työskentelevät parhaillaan uusien Metallican kappaleiden parissa. Hänellä on paljon mahtavia ideoita, ja hän laulaa kauniisti, Hetfield naurahti.

Tuo James Taylor ja Carly Simon kappale olimme jo coveroimassa duetona. Tiedätkö, pilkkaa heitä, pilkkaa heitä, pilkkaa heitä. Se tulee olemaan mahtavaa. Olen innokas jakamaan upeat uutiset Larsin kanssa – hän ihailee Kimiä yhtä paljon kuin minä.

Lue lisää: Andrew Taten treffihistoria: kaikki mitä sinun pitäisi tietää tästä kiistanalainen henkilö!

James Hetfieldin vaimo vuonna 2022

James Hetfieldin treffit

Francesca Hetfield on 59-vuotiaan amerikkalaisen metallitaiteilijan vaimo. 1. tammikuuta 1992 he alkoivat seurustella. James Hetfield ei oikeastaan ​​puhu paljon romanttisista suhteistaan. Riippumatta hänen siviilisäädyksestään, kannatamme hänen menestymistä.

Jamesia ja Francescaa pidetään vahvana parina, ja he ovat olleet yhdessä kuusi vuotta. Unforgiven-laulajalla oli tapana puhua hänestä ylistävästi heidän suhteensa keskustellessaan ja väittää, että tämä oli auttanut häntä kehittämään paremman hahmon ja hallitsemaan hänen raivoaan.

Voimme kuitenkin luottavaisesti päätellä, että Jame Hetfieldin aviorikosten syyt ja ongelmat ovat syyllisiä, kun tarkastelemme suurinta osaa avioerotapauksista ja tarkastelemme heidän avioerokysymystä laajasti. Monien tiedotusvälineiden väitteiden mukaan James seurustelee Kim Kardashianin kanssa.

Lue lisää: Kenen kanssa Natalia Dyer seurustelee? Ovatko Natalia ja Charlie edelleen yhdessä!

James Hetfieldin menneet suhteet

Ainakin kuusi suhdetta James Hetfieldin kanssa tunnetaan. James Hetfieldin aiemmista kumppanuuksista ja suhteista ei tiedetä kaikkia yksityiskohtia. Vaikka Jamesin tapaamisten näkeminen on yleensä helppoa, on vaikeampaa seurata kaikkia hänen yhteyksiään, flingejä ja eroja. Julkkikset hämmästyttävät meitä edelleen sillä, kuinka he onnistuvat pitämään elämänsä yksityisenä jopa vuonna 2022.

James Hetfield ei koskaan mennyt naimisiin ennen. James Hetfieldillä on ollut kumppanuussuhteita Teresa Haynesin (vuodesta 1983), Marlo Broaddusin (1983), Leah Storksonin (1984) ja Kristenin (1988–1990) kanssa.

Tutkimusten mukaan 40 % miehistä tunnustaa tunteensa kumppanilleen ensimmäistä kertaa parisuhteen ensimmäisen kuukauden aikana, vaikka miehet odottavat yleensä 90 päivää ja naiset 134 päivää. Kolme hänen lapsistaan ​​on. On huhuja, että James Hetfield nukkui Alycen Rowsen kanssa.

Lue lisää: Kenen kanssa Jennette Mccurdy seurustelee? Uusimmat päivitykset hänen uudesta suhteestaan!

Mikä on James Hetfieldin nettovarallisuus?

James Hetfieldin treffit

James Hetfieldin arvioitu arvo on 300 miljoonaa dollaria. Se, että James Hetfield on tunnetun laulajan laulaja, kitaristi ja lauluntekijä. heavy metal -yhtye Metallica tekee hänestä tunnetuimman. Rumpali Lars Ulrich on yksi yhtyeen perustajajäsenistä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR