Seurusteleeko Bree Turner Justin Salimanin kanssa? Tiedä viimeisimmät päivitykset!

Treffit

WPR

Bree Nicole Turner, 10. maaliskuuta 1977 syntynyt yhdysvaltalainen näyttelijä ja tanssija, tunnetaan parhaiten Rosalee Calvertin roolista televisiosarjassa Grimm.

Bree Turnerin elämäkerta

10. maaliskuuta 1977, torstaina, Bree Turner syntyi Palo Altossa. Bree Nicole Turner on hänen syntymänimensä, ja hän on tällä hetkellä 45-vuotias.

Kalat on kalojen merkki niille, jotka ovat syntyneet 10. maaliskuuta. Käärme on hänen horoskooppieläinnsä. Näyttelijä Bree Nicole Turner on amerikkalainen. Hän esiintyi Dr. Pepperin ja Gapin mainoksissa.

Kenen kanssa Bree Turner seurustelee?

Justin Saliman on tällä hetkellä Bree Turnerin aviomies. He ovat olleet yhdessä noin 14 vuotta, 8 kuukautta ja 9 päivää siitä lähtien, kun he aloittivat seurustelun vuonna 2008.

Lue lisää: Paddy Pimblettin treffit – Paddyn ja Laura Gregoryn suhteen aikajana!

Kenen kanssa seurustelee Bree Turner

10. maaliskuuta 1977 amerikkalainen elokuvanäyttelijä syntyi Palo Altossa. näyttelijä, joka on näytellyt elokuvissa The Wedding Planner, Deuce Bigalow: Male Gigolo ja She's All That. Hän aloitti Rosalee Calvertin äänestyksen televisio-ohjelmassa Grimm vuonna 2012.

Tietoja Suhteesta

Justin Saliman on Bree Turnerin aviomies vuodesta 2022. Heidän väitetään alkaneen seurustella vuonna 2008.

Hän on N/A, kun taas hän on Neitsyt. Härän, Syövän, Skorpionin ja Kaurisin sanotaan olevan Kalojen kanssa yhteensopivimpia merkkejä, kun taas Kaksoset ja Jousimies nähdään yleisesti ottaen vähiten yhteensopivina Kalojen kanssa.

Bree on 45-vuotias, kun taas Justin Saliman on N/A-vuotias. CelebsCouplesin mukaan Bree Turnerilla oli ainakin kaksi suhdetta ennen tätä. Hän ei ole ollut naimisissa ennen.

Justin Saliman ja Bree Turner ovat olleet yhdessä lähes 14 vuotta, 8 kuukautta ja 9 päivää.

180 päivän kuluttua Bree Turner täyttää 46 vuotta. Katso FamousDetailsista 10 parasta Bree Turner -faktaa.

Tietoja Bree Turnerin aviomiehestä

Kuka seurustelee Bree Turnerilla

Justin Saliman , Bree Turnerin puoliso, syntyi N/A. Hän on tällä hetkellä N/A-vuotias, ja N/A edustaa hänen syntymämerkkiään. Lääkäri Justin Saliman tunnetaan hyvin. Hän syntyi myös N/A-vuonna.

Käyttäjämme tarkistaa faktat ja vahvistaa kaikki treffihistoriat. Treffitilastomme ja biosimme ovat luotettavia, koska käytämme tietoja, jotka ovat helposti suuren yleisön saatavilla.

Kenen kanssa Bree Turner on seurustellut?

Bree Turner yrittää pitää henkilökohtaisen ja romanttisen elämänsä yksityisenä kuten useimmat kuuluisat ihmiset tekevät, joten muista palata usein, sillä pidämme tämän sivun ajan tasalla uusimpien deittailuhuhujen ja -uutisten kanssa.

Bree Turnerin aikaisempiin suhteisiin kuuluu tietueiden mukaan ainakin kaksi avioliittoa. Bree Turner ei ole koskaan ollut naimisissa. Bryan Fisher ja Bree Turner ovat seurustelleet (2008). Keräämme parhaillaan tietoja menneistä päivämääristä ja yhteyksistä.

Kenen kanssa seurustelee Bree Turner

Online-treffihistorian huhut Bree Turnerista voivat olla hämmentäviä. Bree Turnerin seurustelun saaminen selville on melko helppoa, mutta kaikkien hänen yhteyksiensä, flingseihinsa ja erojensa seuraaminen on vaikeampaa.

Lue lisää: Logan Paulin treffit: treffailevatko Charly Jordan ja Paul vuonna 2022?

Jokaisen julkkisten treffisivun ja suhteen aikajanan pitäminen ajan tasalla on vielä vaikeampaa. Kerro meille, jos huomaat Bree Turnerista vanhentuneita tietoja.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR