Seth Macfarlane ja Anne Winters seurustelevat vuonna 2022?

Treffit

WPR

Jos olet koskaan katsonut animoitua TV-sarjaa 'Perhemies' luultavasti tiedät kuka Seth MacFarlane on. Hän on kirjailija, ohjaaja, näyttelijä, animaattori, ääninäyttelijä ja laulaja, mutta 'Family Guy' on siellä, missä hänet tunnetaan parhaiten työstään (1999-2019).

Seth tunnetaan myös animaatiosarjan luojana. Amerikkalainen isä! ” (joka kesti vuosina 2005–2019) sekä elokuvien ”Ted” (2012) ja ”Ted 2” ohjaajana. (2015).

Hän on voittanut neljä Primetime Emmy -palkintoa ja on ehdolla Oscarille elokuvasta Ted (2012) parhaasta elokuvamusiikin saavutuksesta, alkuperäinen kappale. Hän johti myös Oscar-gaalaa vuonna 2013.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Seth MacFarlane (@macfarlaneseth)

Haluatko siis oppia lisää Seth MacFarlanen elämästä ja työstä hänen varhaislapsuudestaan ​​nykypäivään, mukaan lukien hänen henkilökohtainen elämänsä? Jos näin on, pysy kanssamme artikkelin loppuosan ajan, kun kerromme sinulle lisää Oscar-ehdokkuudesta.

Onko Seth Macfarlanella ja Anne Wintersillä suhde vuonna 2022? Seth MacFarlane on kotoisin Yhdysvalloista. Hän on näyttelijä, ohjaaja, tuottaja, laulaja ja käsikirjoittaja. Hänen työnsä animaatiossa ja komediassa on tehnyt hänestä tunnetun.

MacFarlane meni Rhode Island School of Designiin opiskelemaan animaatiota ja valmistui arvosanoin. Myös hänen kauniit entiset tyttöystävänsä ja entiset tyttöystävänsä tunnetaan.

Hänellä on pitkä lista tyttöystäviä, ja hän on erittäin hyvä siinä, mitä tekee. Ja hänellä on pitkä lista ensimmäisistä asioista ja saavutuksista.

Onko Seth Macfarlanella ja Anne Wintersillä suhde vuonna 2022?

Useimmat ihmiset tuntevat Seth MacFarlanen 'Family Guy' -sarjasta. Hän on ollut Emmy-ehdokkaana 23 kertaa, ja hän on voittanut niistä viisi.

Sen lisäksi hän on valmis viiteen Grammy-palkinnot . Vuonna 2013 elokuva 'Ted', jonka hän auttoi kirjoittamaan, oli ehdolla parhaan alkuperäisen kappaleen Oscarille. Onko Seth Macfarlanella ja Anne Wintersillä suhde vuonna 2022? Kuinka hän oli Helen Schragen kanssa menneisyydessä

Seth oli voittanut kymmenien kauniiden naisten sydämet, koska hän oli rikas, lahjakas ja kriitikkojen arvostama. Heidän joukossaan ovat Trisha Cummings, Emilia Clarke, Halston Sage ja Anne Winters.

seth macfarlane seurustelu

Seth MacFarlane seurustelee tällä hetkellä Anne Talvi . Kun hänen tyttöystävänsä alkoi työskennellä 'The Orvillessa', heistä tuli läheisiä komediasarjan kuvauksissa.

Ennen kuin hän oli päällä 'Orville, Hänet tunnettiin lukiolaisena ”It” Netflix-ohjelmassa 13 Reasons Why. Hän työskenteli äskettäin TV-ohjelmassa poikaystävänsä Sethin kanssa.

Gloria oli hänen ensimmäinen lyhytelokuvansa. Hän aloitti opiskelijana vuonna 2009. Esiintymisensä jälkeen hän työskenteli A Christmas Show-, Summer Camp- ja In My Pocket -sarjoissa.

Anne on tällä hetkellä 28-vuotias. Vaikka heillä on monta vuotta eroa, he näyttävät hyvältä yhdessä. Ja he ovat osoittaneet, että iällä ei ole väliä. Kun he olivat rakastuneita, he puolustivat ikänsä ja työskentelivät suhteensa eteen.

Tarinassa, jonka Anne julkaisi viime joulukuussa, Seth ja Anne nähtiin halailemassa katsoessaan elokuvaa taustalla. Fanit luulivat olevansa romanttisella minilomalla, koska ympäristö oli pieni ja viihtyisä.

Seth MacFarlanen mennyt suhde

Halston Sage oli hänen entinen tyttöystävänsä ennen kuin hän alkoi seurustella nykyisen tyttöystävänsä Anne Winterin kanssa. Halston Sage, joka näytteli luutnantti Alara Kitania The Orvillen kahdella ensimmäisellä kaudella, oli se, joka kertoi hänestä Seth MacFarlanelle.

Vaikka Seth ja Halston on nähty treffeillä, he eivät ole puhuneet suhteestaan. Heillä oli myös söpöjä edestakaisin Instagramissa, jossa he mainitsivat ja mainitsivat toisiaan useissa viesteissä.

seth macfarlane seurustelu

Halstonin isoäiti Helen Schrage oli se, joka löysi luun, joka osoitti heidän olevan sukua. Vuonna 2019 pariskunta kulki eri tavoin, eikä se ollut helppoa kummallekaan.

Halston lopetti 'The Orvillen' toisen kauden kolmannen jakson jälkeen. FOX ei kertonut, miksi hän jätti esityksen.

Seth MacFarlane ja Anne Winters Age Gap

Ikäero MacFarlanen ja Wintersin välillä on 20 vuotta. 26. lokakuuta 1973 MacFarlane syntyi Kentissä, Connecticutissa, Yhdysvalloissa. Hän on nykyisessä tilanteessa 48-vuotias. Toisaalta Winters syntyi 3. kesäkuuta 1994 Dallasissa, Texasissa, joka on Yhdysvalloissa.

seth macfarlane seurustelu

Näyttelijä on tällä hetkellä 28-vuotias. Vaikka he ovat hyvin eri-ikäisiä, he näyttävät söpöiltä yhdessä. Lisäksi he ovat osoittaneet, että iällä ei ole väliä. He olivat puolustaneet ikänsä ja astuneet suhteeseensa, koska he rakastivat toisiaan.

Elokuva ura

MacFarlanen ensimmäinen elokuva ohjaajana oli 'Ted', joka ilmestyi vuonna 2012. Se oli ehdolla parhaan alkuperäisen kappaleen Oscarille. Tarina kertoo suuresta nallekarhusta nimeltä Ted ja hänen parhaasta ystävästään ja omistajastaan ​​John Bennettistä, jota näyttelee Mark Wahlberg.

seth macfarlane seurustelu

Mila Kunis, Joel McHale ja Giovanni Ribisi näyttelevät myös elokuvaa, joka oli vuoden 2012 12. tuottoisin elokuva, joka ansaitsi lähes 550 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Jatko-osa 'Ted 2' julkaistiin vuonna 2015 ja tuotti yli 216 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2014 Seth loi komedian/westernin 'Miljonia tapoja kuolla lännessä' ja näytteli siinä Charlize Theronin ja Liam Neesonin kanssa. Elokuva tuotti noin 86 miljoonaa dollaria.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR