Serena Williamsin sairaus – tietoa tennistähden tilasta ja toipumisesta!

Sairaus

WPR

Yhdysvaltain tennispro-Serena Jameka Williams syntyi 26. syyskuuta 1981. Hän on pitänyt naisten tennisliiton (WTA) kaksinpelin ykkösjärjestystä yhteensä 319 viikkoa, mukaan lukien yhteinen ennätys 186 peräkkäistä viikkoa, ja hän on tehnyt niin viisi. kertaa urallaan.

Margaret Courtin jälkeen hänen 23 Grand Slam -mestaruuttaan ovat kaikkien aikojen eniten voitettuja Open Era -mestaruuskilpailuja ja toiseksi eniten koskaan voitettuja.

Tennis Star tarjoaa ensiapuhoitoa verihyytymiin

People Magazinen mukaan Serena Williams joutui hätäleikkaukseen maanantaina veritulpan poistamiseksi keuhkoistaan, ja hän toipuu tällä hetkellä täysin Cedars Hospitalissa Los Angelesissa.

Williamsin tiedottajan Nicole Chabotin mukaan tennistähti 'saavutti kiireellisen hoidon hematooman vuoksi, joka kärsi kiireellisemmän ongelman hoidon seurauksena'.

serena williamsin sairaus

Williamsin keuhkoembolia havaittiin hänen ollessaan Los Angelesissa, joten tämä viimeisin terveyskriisi tulee noin viikon kuluttua siitä.

Katsotaanpa, mitä uutta Williamsin terveydessä on.

Lue lisää: Kid Jensenin sairaus – Hän kuvaa Parkinsonin taudin oireita!

Mitä tapahtui?

Ennen sairaalaan tuomista maanantaina, Serena Williams meni Elton Johnin ja Vanity Fairin isännöimään Oscar-juhlaan sunnuntai-iltana.

'Vaikea päivä', hän twiittasi.

'Lääkärit pitävät häntä tarkasti silmällä varmistaakseen, ettei hänellä ole odottamattomia ongelmia', Chabot julisti aiemmin tänään lausunnossaan.

Päivityksiä Tennis Starin tilasta ja palautumisesta

Serena Williams ei ole toista kertaa hieman yli kolmeen kuukauteen näyttänyt 100 %:lta kilpaillessaan tenniksessä. Pelattuaan Alize Cornetilla voiton Wuhan Openin ensimmäisessä erässä, maailman paras pelaaja joutui lopettamaan sairauden vuoksi.

Tuomioistuimen vaihtuessa Williamsin kerrottiin menneen lääkäritelttaan lääkärin tarkastettavaksi, kun kävi selväksi, että hänen oli keskeytettävä ottelu.

Nämä tiedot tulevat meille Reutersin, The Guardianin kautta. Williams julkaisi New York Timesin Ben Rothenbergin kautta viestin, jossa hän pyysi anteeksi faneilta ja selitti miltä hänestä tuntui pelatessaan:

Hänen korkeisiin vaatimuksiinsa verrattuna Williams voi turvallisesti sanoa, että tämä ei ole ollut tavallinen vuosi. Hänellä on kuusi tapahtumavoittoa, vaikka hänellä on ollut vaikeuksia voittaa suuria turnauksia.

serena williamsin sairaus

32-vuotias poistui varhain Australian Openista (kierros 4), Ranskan avoimista (kierros 2) ja Wimbledonista (kierros 3) kolmessa edellisessä Grand Slam -turnauksessaan. Vaikean vuoden alun jälkeen hän voitti US Openin ja pelasti sen.

18-kertainen mestari ei kyennyt lyömään palloa millään voimalla, eikä hän toisinaan pystynyt lyömään yksinkertaista paluulyöntiä, mikä johti hänen ja sisarensa Venuksen varhaiseen vetäytymiseen toisen kierroksen nelinpelistään klo. Wimbledon .

Kuten käy ilmi, Williamsia on vaivannut toinen sairaus pian Englannin tapahtuman jälkeen. Maailman paras naistennispelaaja on tällä hetkellä todella vaikeiden olosuhteiden edessä. Tapahtumien vetäytyminen ei ole millään tavalla tehnyt hänen parhaasta kaudestaan.

Kunnioitat hänen pyrkimyksiään loistaa kaikessa, mitä hän yrittää, mutta tiedät, että hänen ruumiinsa ansaitsee levon. Williams saattaa pitää tämän merkkinä siitä, että hänen on otettava rennosti ja ryhmitettävä uudelleen ennen vuoden 2015 kautta.

Urheilijoiden on vaikea etääntyä lajistaan. Kehosi auttaa sinua lyhyellä aikavälillä varmistaakseen pitkän aikavälin tuottavuuden joskus. Williams saa tarvitsemaansa hoitoa, ja toivottavasti hän voi palata takaisin vielä vahvempana kuin suurimman osan 2014.

Lyhyt historia

Katso tämä postaus Instagramissa

Serena Williamsin (@serenawilliams) jakama viesti

Williams ei ole pelannut ottelua 3. kesäkuun jälkeen sen jälkeen kun hän loukkasi oikean jalkansa lasilla Saksassa Wimbledonin jälkeisenä päivänä, mikä on johtanut useisiin ongelmiin.

Hänelle tehtiin kaksi leikkausta loukkaantuneelle jalalle (yksi kesäkuussa ja toinen lokakuussa), ja hän aikoi palata harjoitteluun pian.

Lue lisää: Mark Wahlbergin sairaus: viimeisimmät päivitykset hänen terveydentilastaan!

Turnauksen johtaja Adam Barrett on ilmoittanut, että Williams ei pelaa tulevassa Sony Ericsson Openissa Key Biscaynessa, joka on määrä pelata 23. maaliskuuta - 3. huhtikuuta.

Barrett ilmaisi huolensa siitä, että Serena voisi vetäytyä koulutuksen puutteen vuoksi ennen hätäoperaatiota ja sanoi: 'Meille ei ole ilmoitettu virallisesti Serenan tilasta.'

serena williamsin sairaus

Pidämme hänet ajatuksissamme ja toivomme täydellistä paranemista. Serenan läsnäolo Sony Ericsson Openissa on ratkaisevan tärkeää sekä tenniksen että turnauksen menestykselle. Hän on suuri hitti paikallisten keskuudessa ja kultti-idoli. Tulemme kaipaamaan häntä.

Viime kesän loukkaantumisen jälkeen Williamsin sijoitus on pudonnut sijalle 11.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR