Selma Blairin sairaus: Onko hän toipunut MS-taudista?

Sairaus

WPR

23. kesäkuuta 1972 Selma Blair Beitner syntyi Yhdysvalloissa. Ennen läpimurtorooliaan Brownin Requiemissä hän esiintyi useissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa (1998).

Kun hän näytteli Zoe Beania WB:n tilannesarjassa Zoe, Duncan, Jack ja Jane (1999–2000) sekä Cecile Caldwellia kulttiklassikossa Cruel Intentions, hän teki läpimurtonsa (1999).

Hän sai kansainvälistä suosiota roolistaan ​​Liz Shermanina suuribudjetisissa fantasiaelokuvissa ”Hellboy” ja ”Hellboy II: The Golden Army” ja ”Lally Blonde” (2001). (2008).

Sarjojen Storytelling (2001), A Guy Thing (2003), A Dirty Shame (2004), WZ (2007) ja Feast of Love (2007) lisäksi hän on esiintynyt myös elokuvissa The Poker House (2008), Dark Horse ( 2011), In Their Skin (2012), Tavallinen maailma (2016), Mom and Dad (2017), after (2019) ja A Dark Foe (2019) (2020).

Selma Blairin sairaus

Kris Jenner esiintyi FX:n American Crime Storyn ensimmäisellä kaudella, jossa hän näytteli Kim Jenneria sekä Kate Walesia sitcomissa Anger Management (2012–2014). (2016). Blair oli ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi parhaaksi puhuttu sanaalbumi lapsille vuonna 2010 hänen esityksestään The Diary of Anne Frank.

Heti kun Selma Blairilla diagnosoitiin multippeliskleroosi, hän tiesi, että jotain oli vialla

Selma Blairin sairaus

Selma Blair on puhunut avoimesti hetkestä, jolloin hän tajusi sairastavansa multippeliskleroosia osana jatkuvaa sitoutumistaan ​​tietoisuuden lisäämiseen taudista.

Hänen jalkansa sammui, kun hän käveli Christian Siriano -esityksessä helmikuussa 2018, ja hän tajusi, että jotain oli vialla vuosien 'outollisten oireiden' jälkeen, hän sanoi Varietyn haastattelussa.

Blair sanoo ymmärtäneensä, etteivät oireet olleet psykosomaattisia siinä vaiheessa, koska hän oli niin innoissaan pääseessään osaksi näyttelijöitä.

Tämä on hetki, jonka haluan muistaa loppuelämäni ajan, Blair sanoi Varietyn haastattelussa, jossa todettiin, että hänen kätensä 'pohjimmiltaan lopettivat työnteon' muutamaa kuukautta myöhemmin.

Lue lisää: Johnny Knoxvillen sairaus: Hän kärsi aivovaurioita Jackass Forever Bull -stunttistaan!

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Blair, hänen terveysasioitaan käsittelevän Discovery+ -dokumentin aihe, on noussut otsikoihin. Näyttelijä ja muotisuunnittelija Selma Blair on avannut kokemuksestaan ​​äskettäisessä muotinäytöksessä sanomalla, että hän huomasi jalassa tuntemattomuuden kiitotiellä.

Näyttelijä Cruel Intentions muisteli, kuinka hän yhtäkkiä menetti tunteensa vasemmalla jalallaan kävellessään kiitotiellä muotiesittelyn aikana. Ei auttanut se, että seisoin kiitotiellä ja mietin mitä tehdä seuraavaksi.

Ennen kuin Blair ilmoitti lokakuussa MS-diagnoosistaan, hän ilmaisi ajatuksensa kokemuksesta Instagramissa helmikuussa.

Selma Blairin sairaus

'Se oli kolme vuotta sitten. Kaksi lähintä ystävääni liittyi kanssani Siriano-tapahtumaan. Sinä päivänä menin kävelylle. Esityksessä. Jalka oli puutunut ensimmäistä kertaa, ja huomasin sen ensimmäistä kertaa.

Kun astuin ovesta ulos ensimmäistä kertaa. 'En voinut tuntea maata tai nostaa vasenta jalkaani', hän sanoi konserttiiltana otettujen kuvien kuvateksteissä. Näytti siltä, ​​että aivoni kamppailivat ymmärtääkseen kaiken. Hämmästyneenä lähdin alas catwalkille. 'Se ei haitannut päivääni.'

MS-taudin diagnoosi lohdutti Blairia, koska hänen taistelunsa oli vasta alussa, mutta myöhemmin hän sanoi, että hän olisi ollut vähemmän ankara itselleen, jos hän olisi tiennyt oireidensa syyn aikaisemmin.

'Olisi auttanut minua emotionaalisesti, jos olisin voinut tunnustaa, että on olemassa jotain totta - nimi, jonka ihmiset ymmärsivät', hän lisäsi. Nimimerkki 'vitun seurueesta' olisi helpottanut asioita minulle paljon, jos olisin löytänyt sen aikaisemmin.

Lue lisää: Elizabeth Froodin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

'Vertaisin muihin ihmisiin. Hänen sanojaan seurasi lausunto: 'En koskaan tajunnut, etteivät ihmiset satu joka päivä', jonka jälkeen hän jatkoi: 'Minua on sattunut siitä asti, kun muistan.'

Haastattelussa kanssa Vanity Fair elokuussa Blair muisti, kuinka häntä käskettiin 'valmistelemaan suunnitelmia kuolemaa varten', kun hänelle tehtiin lukuisia lääketieteellisiä hoitoja syövän parantamiseksi.

'Ei siksi, että minulla on MS-tauti, vaan koska taistelen MS-tautia vastaan', hän sanoo trailerissa. 'Minua käskettiin suunnittelemaan kuolemaa.'

Onnistuneen kantasolusiirron jälkeen Blair paljasti viime kuussa olevansa remissiossa ja hänen 'ennusteensa on loistava' huolimatta hänen pitkästä taistelustaan ​​syöpää vastaan.

21. lokakuuta Discovery+ alkaa lähettää Selma Blairia.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR