Selitys Mushoku Tensei työttömien reinkarnaatiokiistaan ​​ja Kiinan kieltoon!!

Anime

WPR

Isekaianime Mushoku Tensei, joka tunnetaan yleisesti nimellä Jobless Reinkarnation, perustuu kevyeen romaani- ja mangasarjaan, joka on herättänyt kiistoja.

Tämän tarinan aiheena on 30-vuotias mies, joka kuolee ja syntyi uudelleen Rudeus Greynä, nuorena miehenä, jolla on maagisia taitoja.

Onko jokaisella oikeus toiseen mahdollisuuteen? Kaikki eivät tule olemaan Mushoku Tensein faneja, vaikka se onkin erottuva talvikaudella 2021, monet anime-fanit ovat pitäneet yhtä ohjelman kiistanalaisimmista puolista mautonta ja jopa kiellettyä Kiinassa.

Miten se kaikki päättyi?

Mitä Mushoku Tensei Sarjassa ei ole ainutlaatuista tarjontaa merkityksettömän elämän muuttamisessa ihmeen täyteiseksi elämäksi. Kun Rudeus ensimmäisen kerran tuli tähän maailmaan, häntä esti hänen kieroutuneisuus eikä menestymisen puute nykykulttuurin silmissä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Mushoku Tensein (@mushokutensei.official) jakama viesti

Koska hän reinkarnoitui uuteen elämään, hän muisti kaiken edellisestä, joten hän pystyi jatkamaan tätä. Hän on siksi syyllistynyt seksuaaliseen väärinkäyttöön, vaikka hän viettääkin lähes koko ensimmäisen kierroksen 11 jaksoa viattoman lapsen ruumiissa.

Aiheeseen liittyvä: Spy X -perheen ympärillä on outoja kiistoja!

Kiista Mushoku Tenseistä

Huolimatta siitä, että Rudeuksella oli aikuisen ymmärrys, kun hän saavutti maagisen kuusipuolisen valtakunnan, kirjailija Rifujin a Magonote väitti, että Rudeus sopeutui edelleen siihen.

Näin ollen maailman luonto oli saanut hänet pitämään ympärillään olevia yksilöitä RPG-hahmoina ennen kuin hän oli oppinut elämään siinä. On mahdollista, että Mushoku Tensein asetelma muistuttaa videopeliä, mutta se ei ole asia.

Katso tämä postaus Instagramissa

Mushoku Tensein (@mushokutensei.official) jakama viesti

Rudeuksen sopimattomasta seksuaalisesta käyttäytymisestä on vielä vaikeampi keskustella, koska hän ajattelee kuin aikuinen. Tämä nuori mies saattaa viettää aikaa nuorten naisten kanssa, mutta hänen käytöksensä on täysin sopimatonta, koska he ovat vielä lapsia ja hänellä on samanlainen ruumiinrakenne.

Aiheeseen liittyvä: Mushoku Tensei kausi 2: Ota selvää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Moraalittomuussyytösten takia

Bilibili Kiina keskeytti animen moraalittomuussyytösten vuoksi. Alussa Rudeuksen isä petti raskaana olevaa äitiään heidän piikansa kanssa. Rudeus lopulta suostutteli äitinsä hyväksymään tämän ehdon, mutta se ei muuta hänen käsitystään.

Katso tämä postaus Instagramissa

Mushoku Tensein (@mushokutensei.official) jakama viesti

Vaikka teoksen kieltäminen on ilmeisesti äärimmäinen askel, joka todennäköisesti vain saa ihmiset kiinnostumaan sellaisesta työstä – puhumattakaan siitä, onko sensuuri koskaan hyväksyttävää – tuhma miespuolisten animehahmojen klise on kulunut.

Viimeaikaiset ohjelmat, kuten Wonder Egg Priority, joka debytoi talvella 2021 ja käsitteli vaikeita teemoja, osoittavat, että anime pystyy paljon enemmän, ja sen pitäisikin. Mitä tulee kiistanalaisiin aiheisiin, kaikki animet eivät ole olleet yhtä herkkiä kuin muut.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR