Selena Gomez saa tunteita uudessa dokumentissaan 'My Mind And Me': 'En muuttaisi elämääni'

Viihde

WPR

Tulevan dokumenttielokuvansa 'My Mind And Me' ensimmäisessä trailerissa Selena Gomez itkee.

Selena Gomez pohtii polkuaan läpi lapsuuden suosion ja lyhyen uransa vaikeimpia aikoja tulevassa Apple Tv+ -dokumentissa My Mind and me.

Selena Gomez on valmis kertomaan maailmalle totuuden elämästään. Laulajan ensimmäisen dokumentin My Mind And Me debyytti on määrä tapahtua marraskuun 4.

Selena Gomez: My Mind And Me -elokuvan ensimmäinen traileri julkaisi juuri Apple Tv+:n, ja Selena Gomez julkaisi sen sosiaalisessa mediassa. Gomez vaikuttaa haavoittuvalta viimeisimmässä teaserissa ja itkee usein elokuvan aikana tarjoten katsojille kurkistuksen hänen sisäisiin ongelmiinsa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Selena Gomezin (@selenagomez) jakama viesti

Selena harkitse hänen kuuluisaksi kasvamisen kokemuksiaan ja vaikeimpia aikoja hänen lyhyen uransa aikana. Apple Original Filmin ohjaajan Alek Keshishianin elokuvan esikatselun mukaan se oli 'kuuden vuoden rakkaustyö, läpimurto, jokainen hengenveto'. Entinen Wizards of Waverly Placen esiintyjä saavuttaa käsittämättömän suosion vuosien valokeilassa.

Mutta aivan kun hän saavuttaa uuden huippunsa, järkyttävä käänne vetää hänet syvyyksiin. Tämä uskomattoman rehellinen ja yksityinen video antaa uutta tietoa hänen kuusi vuotta kestäneestä kamppailusta. Gomez on saanut jonkin verran medianäkyvyyttä viimeisten kuuden vuoden aikana. Gomez kirjautui The Meadowsin kuntoutuskeskukseen vuonna 2014 erottuaan muusikosta erittäin julkisesti. Justin Bieber vuonna 2013.

Hän toimi edelleen mielenterveysongelmien puolestapuhujana ja työskenteli muun muassa Rare Impact Fund -rahastonsa kanssa. Liikenainen paljasti vuonna 2017, että hänelle oli tehty munuaisensiirto lupuksen seurauksena.

Entinen Disney-tähti myönsi: 'En usko, että tein oikeita tuomioita, koska en hyväksynyt sitä', sanoen, että hän lähti kiertueelle, äänitti studiossa ja jatkoi elämäänsä tavalliseen tapaan huolimatta kauheista sivuvaikutuksista. kuten krooninen kipu ja ahdistus.

Wolves-laulaja lisäsi: 'Se on täysin tarpeetonta ja samalla äärimmäisen itsekästä. En ole siitä erityisen ylpeä. Hän haki jälleen lohtua Bieberistä munuaisensiirron jälkeen, mutta he lopettivat suhteensa pysyvästi vuoden 2018 alussa.

Selena vain yrittää tehdä rauhan Justinin kanssa tämän sairauden jälkeen, lähde sanoi tuolloin. Selena on aina ollut rehellinen mielenterveysongelmiensa historiasta.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

1. Cara Delevingnen ystävät haluavat 'epätoivoisesti' hänet vieroitushoitoon!

kaksi. Justin Bieber Avioero: Onko tämä huhu totta?