Seal Teamin kauden 6 julkaisupäivä ilmoitettu: Odotetaan innolla 18. syyskuuta

Viihde

WPR

Sunnuntaina 18. syyskuuta SEAL Teamin kausi 6 alkaa, ja ehkä se antaa joitain vastauksia, joita olemme odottaneet. Milloin kauden loppuosa debyyttii?

Bravo Team palaa pian toimiin. Tänä viikonloppuna alkaa uusi kausi, ja haluamme saada vastauksia kaikkiin kiireellisiin kyselyihimme. Olemme selvästikin eniten huolissamme Clay Spencerist.

Kauden 5 lopussa tapahtunut väijytys loukkasi hänet. Vaikka ohjelman promo ei näytä hänelle hyvältä, tappaako se hänet vai antaako hänen viettää päivänsä rauhallisesti Stellan ja hänen lapsensa kanssa? Onko mahdollista, että hän voisi liittyä ryhmään uudelleen? Ei kestä kauan, ennen kuin vastauksia alkaa tulla, mutta minusta tuntuu, että kaikkia niitä ei paljasteta ensimmäisessä jaksossa.

Siksi jaksoja tarvitaan lisää. Vaikka se on nyt suoratoistosarja, sitä ei ole tarkoitus nähdä yhdellä istumalla. Tämä on taas kerran viikoittainen julkaisu.

Seal Teamin kauden 6 julkaisupäivä

Juuri paljastetun virallisen trailerin ja avaintaiteen mukaan panokset ovat melko korkealla sotilaallisen trillerin kuudennen kauden aikana. Hyljejoukkue Paramount+:ssa. 18. syyskuuta on 10-jaksoisen kauden debyytti. Viikoittaiset jaksot ovat saatavilla vain Paramount+:ssa Yhdysvalloissa sunnuntaisin.

Lue lisää: Love Is Blind kauden 2 julkaisupäivä ilmoitettu: Traileri vihjaa näyttelijöille!

Kuka esittää minkä roolin Seal Teamin kaudella 6?

Seal Teamin kauden 6 julkaisupäivä

Kauden vakituiset pelaajat ja upouusi näyttelijä liittyvät 'Seal Team' -näyttelijöihin tässä jaksossa.

Tämän vuoksi ohjelman faneja tervehtii tiimin johtaja Jason Hayes ( David Boreanaz ), CIA-yhteyshenkilöstä tuli kuulustelija Mandy Ellis (Jessica Pare), SEAL-perintö Clay Spenser ( Max Thieriot ), Chief Warrant Officer Ray Perry (Neil Brown Jr.), röyhkeä ja lahjakas Sonny Quinn (A.J. Buckley), tiedusteluupseeri Lisa Davis ( Toni Trucks ) ja komentaja Eric Blackburn (Judd Lormand). Näyttää kuitenkin siltä, ​​​​että äskettäinen casting-ilmoitus antaa täysin uuden hahmolupauksen, joka lupaa heidän tuovan osaamisensa Bravo Teamiin.

Mukaan Takaraja , Senior Chief Special Warfare Operaattori Omar Hamza, jota näyttelee Raffi Barsoumian, liittyy 'Seal Team' -sarjan näyttelijöihin kaudella 6.

Syyrialaisten esi-isien ja Lähi-idän kulttuurin perusteellisen ymmärryksen ansiosta Hamzan hahmolla on ratkaiseva rooli tulevalla kaudella.

Ottaen huomioon Barsoumianin ja hänen hahmonsa historian, 'Seal Team' otetaan lähes varmasti käyttöön siellä, kun kausi 6 alkaa, koska Lähi-idässä on usein levottomuusalueita.

Lue lisää: Grey's Anatomy -kauden 19 julkaisupäivä julkistettu! Virallinen synopsis on julkaistu!

Mikä tulee olemaan Seal Teamin kuudennen kauden tarina?

Kuinka kausi 6 ja elokuva toimivat yhdessä, ei ole tiedossa. Voimme vain olettaa tässä vaiheessa, koska tarinan kehittymisestä ei ole tarkkoja tietoja.

Kausi 5 päättyy yhtäkkiä. On tunne, että jotain katkesi, koska kaudella oli vain 14 jaksoa 22 (kahdella ensimmäisellä kaudella), 20 (kausi 3) ja 16 (kausi 4) sijaan.

Ja juuri sinne jätimme Bravo Teamin – maahan Malissa roolipelien väijytyksessä. Ikkuna muutokselle Bravo Teamissa oli jo auki, koska Clay Spenser ilmoitti haluavansa poistua näyttelystä viettääkseen enemmän aikaa Stellan ja vauvan sekä Jason Hayesin rikkisyndroomadiagnoosin kanssa.

Hayes ryhtyi äskettäin toimenpiteisiin aloittaakseen suhteen Mandy Ellisin kanssa joukkueen ulkopuolella, mutta katsojat eivät ylläty, jos näin ei tapahdu, koska SEAL-tiimin alajuoni on koskenut stressiä, joka voi häiritä henkilökohtaisia ​​​​suhteita koko kauden ajan.

Seal Teamin kauden 6 julkaisupäivä

Vaikka Bravo Teamin on osoitettu selviytyneen, Clay Spenser on edelleen vakavassa tilassa sairaalassa. Clayn eloonjäämistä ei tunneta, vaikka hän ei olekaan näissä toistuvissa näkemyksissä järkyttyneestä Stellasta.

Tarina näyttää lähettävän Bravo Teamin pitkäaikaiselle tehtävälle Syyriaan auttamaan syyrialaisia ​​naistaistelijoita. Sivujuoni tekemisistä virheistä ja kostonhalusta tukee sitä juonen kehittyessä, eikä meillä ole epäilystäkään siitä, että se johtaa jonkinlaiseen rangaistukseen. On kuitenkin myös mahdollista, että Bravo Team lopetetaan, mikä antaisi tilanteelle poliittisemman näkökulman.

Siellä on ohikiitävä näkymä, jossa joku lähtee Jason Hayesin asunnosta laukkunsa kanssa, siltä varalta, että vielä mietit, kuka hänen rakkauskohteensa Mandy Ellis on. Mandy saattaa vihjata toisen Jason Hayesin romanssin loppumisesta, mutta hänen tyttärensä Emma saattaa myös tehdä samoin.

Lue lisää: Derry Girls kauden 3 julkaisupäivä virallisesti vahvistettu! Uusimmat päivitykset vuonna 2022

Kuinka saada ilmainen pääsy Seal Teamin kauteen 6 Yhdysvalloissa

Voit katsoa SEAL Teamiä ilmaiseksi seitsemän päivän ajan, jos olet uusi tilaaja käyttämällä Paramount Plus -kokeilutarjousta. Se saapuu sunnuntaina klo 3.00 ET / 12.00 PT (18. syyskuuta). Lisäksi meillä on vielä tonni ehdotuksia syyskuun uusiin televisio- ja elokuvajulkaisuihin.

Seal Teamin kauden 6 traileri

Savia rakastaville sydämen heikkouksille ei sovi kauden 6 traileri, joka on liitetty yllä. Koska nähtyään Clayn poistamisen Malin räjähdyspaikalta, Stella näyttää saaneen kaksi erillistä koputusta ovelleen, joista kummassakin on uutisia, jotka eivät selvästikään ole hyviä. Hyvät uutiset? Sairaalassa Clayn näytetään puhuvan Jasonille tajuissaan.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR