Scott Pelleyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan

Julkkis

WPR

Scott Pelley on yksi lähetysjournalismin loistavimmista ja palkituimmista kirjeenvaihtajista.

Hän on ollut veteraanitoimittaja 60 minuutin ajan vuodesta 2004.

Pelleyn merkittävät anekdootit yhdistettynä hänen asiantuntemukseensa ovat edistäneet hänen merkittävää menestystä tietoteollisuudessa.

Hän on ollut lukuisten huhujen kohteena hänen tulevasta eläkkeelle jäämisestä pitkän ammattiuransa vuoksi. Käydään läpi jokainen niistä erikseen.

Terveyspäivitys: Onko Scott Pelley sairas?

Scott Pelleyn sairaus

Scott Pelley monien raporttien mukaan on paranemassa. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että nämä eivät pidä paikkaansa. Amerikkalaisen toimittajan sairautta ei ole vahvistettu.

Scott paljasti, että hänellä on posttraumaattinen stressihäiriö keskusteltuaan pitkäaikaisista sairauksista. Hän kuvaili, kuinka kaikki alkoi 9/11:n jälkeen.

Mutta toistaiseksi toimittaja voi hyvin ja nauttii eläkeelämästään huolimatta siitä, että hän ei jäänyt eläkkeelle ihanteellisissa olosuhteissa.

Haastattelussa Scott Pelley selitti, kuinka hänet pakotettiin eläkkeelle lukuisten valitusten jälkeen. Toimittaja valitti ennen kaikkea vaikeaa työympäristöään.

Kuinka vanha on Scott Pelley?

Scott Pelleyn sairaus

Scott Pelley, 64-vuotias mies, syntyi Yhdysvalloissa. Toimittaja nauttii eläkeelämästään menestyksekkään uran jälkeen.

Suurimman osan elämästään Scott työskenteli CBS:n uutistoimittajana. Scott jäi varhaiseläkkeelle erimielisyyksiensä jälkeen pomosinsa kanssa.

Hän on yksi tunnetuimmista televisiopersoonallisuuksista Yhdysvalloissa. Ja sen todistamiseksi hänellä on kattava Wikipedia-merkintä.

Tässä osiossa käsitellään hänen henkilökohtaisen ja ammatillisen elämänsä kaikkia näkökohtia.

Keitä ovat Scott Pelleyn vaimo ja lapset?

Jane Boone ja Scott Pelley ovat olleet naimisissa monta vuotta. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 1983.

Reece ja Blair Pelley ovat pariskunnan kaksi lasta. Amerikka on koko perheen koti.

Scott Pelleyn sairaus

Toistaiseksi enemmän tietoa Pelleyn perheen olinpaikasta ja urasta puuttuu. Heti kun tiedot ovat saatavilla, ilmoitamme sinulle.

Mitä Scott Pelleylle tapahtui?

Lähteen mukaan Scott Pelley kärsii PTSD:stä.

Zelenskyn äskettäisen haastattelun jälkeen monet ihmiset ovat spekuloineet hänen olevan sairas. PTSD:tä lukuun ottamatta hänen ei ole raportoitu olevan sairas.
Lisäksi hänen Internetissä on vähän päivityksiä PTSD .

Seuraa Scott Pelleyä Twitterissä

Scott Pelleyn sairaus

Scott Pelleyllä, tunnetulla CBS-kirjeenvaihtajalla, on vahvistettu Twitter-käyttäjänimi @ScottPelley .

Yli 64 000 ihmistä seuraa '60 Minutes -juontia Twitterissä, ja he osoittavat tukensa jättämällä rohkaisevia kommentteja ja uudelleentwiittauksia.

Hän on Twitter-tilinsä mukaan erittäin ammattimainen henkilö, ja hän on ilmoittanut työaikajanansa. Vuodesta 2011 vuoteen 2017 Pelley oli CBS Evening Newsin ankkuri.

Tästä huolimatta hänet tunnetaan parhaiten hänen työstään '60 Minutes' -lehden kirjeenvaihtajana, josta hän on siirtynyt lähemmäs kirjojen kirjoittamista.