Scott Millsin poikaystävä: Tutustu saadaksesi lisätietoja heidän suhteestaan!

Treffit

WPR

Tunnetuin ohjelmansa isännöimisestä BBC Radio 1:ssä, Scott Robert Mills on englantilainen radio-DJ, televisiojuontaja ja harvoin esiintyvä näyttelijä. Mills käsitteli myös Eurovision laulukilpailun semifinaalit brittiläisenä kommentaattorina.

Kuinka Scott Mills löytää rakkauden?

Mills osallistui Crestwood College Secondary Schooliin Eastleighiin ja Shakespeare Infant Schooliin Southamptonissa lapsena. Hän asuu tällä hetkellä Lontoossa.

Vaikka Millsin vanhemmat eivät ole yhdessä, he esiintyvät toisinaan sarjassa.

Välttääkseen iltapäivälehtimäisiä huhuja Mills esiintyi medialle homona vuonna 2001. Ohjelmassa esitetään toisinaan vääristeleviä huomautuksia, ja Mills nauraa usein siitä, että hänellä 'ei ole paljon onnea naisten kanssa'.

Scott Millsin poikaystävä

Guardianin haastattelussa hän sanoi: 'Haluaisin vain tulla tunnustetuksi normaaliksi henkilöksi, joka on homoseksuaali ja joka on radiossa ja televisiossa.' The Independent on Sunday's 2010 Pink List sijoitti Millsin sijalle 12. Britanniassa edellisenä vuonna Mills sijoittui 50. sijalle tärkeiden homojen listalla.

Lue lisää: Kenen kanssa Khloe Kardashian seurustelee? Katso viimeisimmät päivitykset hänen yksityiselämästään!

Southampton Solent Universityssä 2. marraskuuta 2009 hän sai taiteen kunniatohtorin arvon. Scott Mills Bridge sai virallisen nimensä ja laatan 16. maaliskuuta 2016, kun se ylittää M3-tien Fleet Servicesissä.

Global Cool -kampanja Esimerkiksi yrityksellä on Millsin tuki.

Seurusteltuaan Sam Vaughanin kanssa neljä vuotta, Mills paljasti lokakuussa 2021, että he olivat kihloissa.

Tietoja Sam Vaughanista

Samin ikä tai syntymäpaikka ei ole oikeastaan ​​​​julkinen tieto.

Sam työskentelee Ison-Britannian brändipäällikkönä Nation Broadcastingissa Instagram-bioonsa mukaan.

Global Radiossa hän aloitti vuonna 2014 markkinointikoordinaattorina.

Scott Millsin poikaystävä

Myöhemmin hän aloitti työskentelyn juontajana kahdella Etelä-Walesin radioasemalla Bridge FM ja Nation Hits.

Lue lisää: Kenen kanssa Kathryn Dennis seurustelee? Kuka on Kathryn Dennisin nykyinen poikaystävä?

Ennen kuin hän ryhtyi työhön brändipäällikkönä, hän työskenteli seitsemän vuotta kansallisen radion SPI:n johtajana aloitettuaan paikallisen aseman työntekijänä.

Hänen Instagram-tilillään on tällä hetkellä yli 6 000 seuraajaa, ja hän jakaa usein ihastuttavia kuvia hänestä ja Scottista heidän koiransa Tedin kanssa.

Pariskunnalla on koiransa Teddy the Cavapoo Instagram-tili.

Milloin Sam Vaughan ja Scott Mills alkoivat seurustella?

25. lokakuuta 2021 DJ Scott Mills, 47, ilmoitti kihlauksestaan ​​pitkäaikaisen kumppaninsa Samin kanssa.

Neljän vuoden seurustelun jälkeen voin ilokseni ilmoittaa, että menimme kihloihin viikonloppuna, Radio 1:n DJ kirjoitti twiitissään 1,2 miljoonalle seuraajalleen.

Sam on tietoinen siitä, että olen jatkuvasti sanonut, etten usko, että menen koskaan naimisiin. Sen jälkeen tapasin sinut, Sam.

Hän jatkaa: 'Tuet minua niin monella tavalla, ja pidän kaikesta sinussa. Saat minut nauramaan joka ikinen päivä.

'Tiesin, että voisimme olla jotain hämmästyttävää heti kun tapasimme, ja se on' (hitaan alun jälkeen).

Meillä on ollut uskomattomia hetkiä, enkä pysty hillitsemään iloani siitä, että minulla on lukemattomia lisää. Koko olemuksellani rakastan sinua.

Lue lisää: Jay Cutler-treffit: Tapaileeko Kristin Cavallari Jay Cutleria uudelleen heidän eronsa jälkeen?

'Ikuisuuden alku', Sam kirjoitti Instagramissa.

”Tosi rakkauteni kosi minua lauantaina, ja hyväksyin sen epäröimättä!

Minulla on ollut uskomattomat neljä vuotta, enkä malta odottaa, että pääsen jatkamaan matkaamme!

En malta odottaa, että pääsen nimeämään hänet aviomieheksi, hän on yhtä hullu Sky Newsin kanssa kuin minäkin, en koskaan uskonut löytäväni jonkun sellaisen.

Scott Millsin tulot

Scott Millsin poikaystävä

Yksi rikkaimmista radioisännöistä, Scott Mills on myös yksi suosituimmista. Wikipedian, Forbesin ja Business Insiderin tutkimuksemme perusteella Scott Millsin nettovarallisuuden arvioidaan olevan 1,5 miljoonaa dollaria.

DJ:nä hän työskenteli naapuruston radioasemalla.

Vuonna 1998 Mills aloitti työskentelyn BBC Radio 1, jossa hän isännöi tällä hetkellä klo 4–7 aamiaisohjelmaa.

Kun Sara Cox jäi äitiyslomalle tammikuussa 2004, Mills muutti viikonlopun iltapäivällä hieman yli kuudeksi kuukaudeksi ennen kuin siirtyi arkipäivän varhaisilta-asentoon saman vuoden heinäkuussa.

Scott Mills Show otti ajan haltuunsa, koska hän ei ilmestynyt paikalle. Radio 1:n aamiaisshow ja The Official Chart, joita isännöidään perjantai-iltaisin ja joita seuraa Radio 1:n tanssihymnit, ovat kaksi muuta ohjelmaa, joita Mills käsittelee loman aikana.

Välttääkseen iltapäivälehtimäisiä huhuja Mills esiintyi medialle homona vuonna 2001. Ohjelmassa esitetään toisinaan vääristeleviä huomautuksia, ja Mills nauraa usein siitä, että hänellä 'ei ole paljon onnea naisten kanssa'.

Guardianin haastattelussa hän sanoi: 'Haluaisin vain tulla tunnustetuksi normaaliksi henkilöksi, joka on homoseksuaali ja joka on radiossa ja televisiossa.'

The Independent on Sunday's 2010 Pink List sijoitti Millsin sijalle 12. Edellisenä vuonna Mills sijoittui 50. sijalle LGBT-ihmisten joukossa Isossa-Britanniassa.