Scooter Braun Avioero: vaikuttaako se hänen mielenterveyteensä?

Julkkis

WPR

Big Machine Recordsin henkilöstön jäsen Parin sisäpiiriläisten 'myrskyisen' vuoden jälkeen Scooter Braun ja hänen vaimonsa Yael Cohen ovat päättäneet erota.

Big Machine Recordsin toimitusjohtaja Lähteiden mukaan Scooter Braunilla ja hänen vaimollaan Yael Cohenilla on ollut pari rankkaa vuotta, mikä on johtanut heidän päätökseensä erota. Vuonna 2019 heidän suhteensa nousi otsikoihin, kun Scooter Braun osti Taylor Swiftin levy-yhtiön Big Machine Recordsin ilman tämän lupaa.

Swift kutsui musiikkimogulia julkisesti kiusaajaksi, mutta Scooter Braunin vaimo Yael Cohen puolusti häntä julkisesti.

Nyt fanit ymmärtävät, että asiat eivät olleet niin täydellisiä kuin miltä näytti, koska huhut Yael Cohenin ja Scooter Braunin eroavat. Kuka tiesi, että jopa superrikkailla oli ongelmia?!

Joten mitä väliä putoamisen ja lähestyvän avioeron kanssa on? No, sinun on aloitettava heidän suhteensa alusta sitä varten. Musiikkijohtaja oli halunnut tavata Yael Cohenin siitä lähtien, kun hän näki hänen pitävän TEDx-puheen voittoa tavoittelemattomasta F*** Canceristaan.

Hän otti häneen yhteyttä, ja loput ovat… no, lue eteenpäin saadaksesi selville, mitä loput ovat. Tässä on kauha Scooter Braunin avioliitosta Yael Cohenin kanssa ja heidän avioeronsa tilasta.

Scooter Braunin ja Yael Cohenin seitsemän vuoden avioliitto

skootteri braun avioero

Record Executive Skootteri ruskea aloitti seurustelun Yael Cohenin, eteläafrikkalaissyntyisen perillisen, filantroopin ja aktivistin kanssa vuonna 2013, ja he menivät naimisiin seuraavana vuonna. Yael Cohen puhui usein heidän onnellisesta avioliitostaan ​​ja kotielämästään ja kertoi The Totille vuonna 2019: 'Näydymme toisillemme.

Mikään ei ole todella tärkeämpää kuin suhteesi toisiinsa. Sitten olla siellä tukemassa ja rakastamassa toisiaan. Koska henkinen ja emotionaalinen läsnäoloni on yhtä tärkeää kuin fyysinen läsnäoloni, olen läsnä vain silloin, kun olen fyysisesti läsnä.'

Se oli aika paljon kuin mikä tahansa muu avioliitto

Yael Cohen kertoi meille, että hänen ja Scooterin avioliitto oli aivan kuten minkä tahansa muun parin, sekä hiljaisia ​​hetkiä että jännittäviä tapahtumia. Hän selitti: 'Joskus se on vain illallisen valmistamista ja Love Is Blindin katsomista sohvalla, mikä on yhtä jännittävää, ei valehtele...

Mielestäni se on yhtä helppoa kuin laskea puhelin alas ja viettää aikaa yhdessä. Tarkoituksenmukainen ja määrätietoinen yhteisaikamme, kotona tai muualla, on tärkeää.”

Lue lisää: Justin Bieber -tatuoinnit: merkitys kaikkien hänen tatuointiensa takana!

Scooter Braunilla ja Yael Cohenilla on kolme lasta yhdessä

skootteri braun avioero

Jagger Cohen, syntyi Yael Cohenille helmikuussa 2015, on pariskunnan ensimmäinen lapsi. Marraskuussa 2016 perhe toivotti tervetulleeksi vauvan Levin, toisen pojan. He saivat tyttären, Hartin, tervetulleeksi joulukuussa 2018.

Yael Cohen perusti vanhemmuusblogin, Motherluckerin, synnytettyään Jaggerin, jossa hän kirjoitti: ”Vanhempana oleminen on vaikeaa. Järkyttävästi niin. Kaikilla, jotka ovat koskaan nähneet lasta, saati sitten olleen, on mielipide ja neuvoja uusille vanhemmille, ikään kuin unen puute ja jatkuva pelko kaiken sotkemisesta ei riittäisi.

Yael Cohen puolusti Scooter Braunia Taylor Swiftiä vastaan

Taylor Swift syytti Scooter Braunia hyväksikäytöstä ja hämärästä ostaessaan kuuden ensimmäisen studioalbuminsa mestarit. . Hänen sanansa olivat: 'Kun uutinen Scooter Braunin maisterintutkintoni ostosta levisi ympäri maailmaa, sain tietää siitä.

Mieleni palasi aina vuosiin jatkuneeseen, manipuloivaan kiusaamiseen, jota olen kestänyt hänen käsissään.' Poptähden vaimo Yael Cohen puolustaa Twitterissä miestään: 'Vakavasti, tyttö, kuka sinä olet ottamaan esille kiusaamisen?

Kaikki ovat nähneet, kuinka helposti keräät ja hylkäät ystäviä. Mieheni on viettänyt koko elämänsä taistelemalla muiden oikeuksien ja tärkeiden syiden puolesta; hän on kauimpana kiusaajasta.'

Lue lisää: Taylor Swift ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Skootteri Braunin väitetään pettäneen Yael Cohenia kiertävien huhujen mukaan.

skootteri braun avioero

Scooter Braunin väitetty uskottomuus Yael Cohenin kanssa heidän avioliittonsa aikana pidetään laajalti, mutta sitä ei ole koskaan vahvistettu. Pysyvin huhu oli, että hän petti vaimoaan Erika Jaynen kanssa, Real Housewives of Beverly Hillsin tähti, jonka hän tapasi tapahtumassa, johon vaimo osallistui miehensä kanssa useita vuosia sitten (vaikka hän oli pian läpikäymässä omaa avioeroaan). Erika Jaynen mukaan huhut ovat 'tyhmiä kuin helvettiä'.

Scooter Braun on hakenut mielenterveyshoitoa jakaantumisen keskellä

Kokettuaan 'elämänsä synkimmät ajatukset', Scooter Braun ilmoittautui Los Angelesin mielenterveyshoitoon, kuten hän paljasti Page Sixille. 'Me kaikki kannamme omia matkatavaroitamme, ja jostain syystä se näytti resonoivan muiden täällä olevien matkatavaroiden kanssa, enkä voinut ymmärtää miksi.

Lisäksi tiedän kuinka korjata asiat. Olen aina nähnyt itseni ihmisenä, joka voi tehdä kaikki onnelliseksi ”Hänen sanansa. Ja tiesin, ettei minulla ollut juuri nyt mitään tehtävissä asioiden parantamiseksi. Osana henkilökohtaista kehitystään hän sai äskettäin päätökseen Hoffman-prosessin, 7 päivän retriitin, joka 'päästä demoneistasi yli, paranna haavasi ja anna anteeksi itsellesi ja muille.

Paranna suhteitasi ja [löydä] todellinen identiteettisi.'

Lue lisää: Justin Bieber Avioero: Onko tämä huhu totta?

Scooter Braunia edustaa julkkisten avioerolakimies

Scooter Braunilla on varaa parhaaseen mahdolliseen oikeudelliseen edustukseen sen jälkeen, kun Ithaca Holdings on myynyt tänä vuonna 1,05 miljardilla dollarilla. Musiikkijohtajan avioerolakimies on Laura Wasser, joka on myös julkkis. Hänellä on runsaasti kokemusta korkean profiilin avioeroista, sillä hän on edustanut julkkiksia kuten Angelina Jolie, Dr Dre, Kim Kardashian, Johnny Depp, Christina Aguilera ja Ryan Reynolds.

Avioeroehdot Scooter Braunilla on 65 miljoonan dollarin kartano, 10 miljoonan dollarin Jet ja 20 miljoonan dollarin taidekokoelma

Scooter Braun ja Yael, jotka olivat eronneet edellisenä vuonna, ovat saaneet päätökseen avioeronsa.

Hän maksaa hänelle 20 miljoonaa dollaria, mutta pitää 65 miljoonan dollarin kartanon Los Angelesin alueella.

Scooter, jolla on arviolta 400 miljoonan dollarin omaisuutta, säilyttää yksityislentokoneen, useita muita kiinteistöjä, pankkitilit, sijoitukset ja yli sata taideteosta.

Yaelin kolmen lapsen lapsilisä on 60 000 dollaria kuukaudessa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR