Scheana Shayn mukaan Randall Emmett on inhottava tekosyy ihmiselle

Julkkis

WPR

Haastattelussa Page Sixille Scheana Shay viittasi Lala Kentin entiseen sulhaseen Randall Emmettiin 'iljettävänä tekosyynä ihmiselle'.

Beverly Hillsissä Kaliforniassa Shay, 37, kertoi meille, että 'kaikki tämä on ollut hätkähdyttävää', kun hän juhli uutta kumppanuuttaan ME Cosmeticsin kanssa.

Sikäli kuin tiedän, häntä on syytetty paljon enemmän kuin mitä artikkelissa kerrottiin', hän sanoi. 'Joten se on järkyttävää sinänsä.'

Tapattuaan elokuvatuottajansa exänsä aviorikoksesta lokakuussa 2021, Kent, 31, sanoi, että hän 'tappasi hänet ja kaatui hänet maahan'.

On suuri ero sen välillä, kuinka kuulla jonkun huijaavan ja nähdä se todella itse, Shay selitti. 'Mutta kun opit, kuinka he pettivät ja mitä kaikkea siihen liittyi, se oli järkyttävää.'

Lala Kent ja Emmettillä on 1-vuotias tytär nimeltä Ocean. Samassa paljastuksessa Emmettiä syytettiin naisten lahjomisesta elokuvamahdollisuuksilla vastineeksi seksistä naisten kanssa.

Emmettin tiedottaja on kumonnut kaikki artikkelissa esitetyt syytteet, joka kertoi Page Sixille lausunnossaan: 'Nämä väitteet eivät pidä paikkaansa ja ovat osa jo tuttua mustamaalaamista.'

Randall Emmett on inhottava tekosyy ihmiselle

Hän ja muut ' Vanderpumpin säännöt Näyttelijät olivat yllättyneitä', Shay väitti Page Sixille.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Hän sanoi: 'Se ei ollut mitään, mitä kukaan meistä odotti.' 'Luulimme, että heillä oli hyvä, vahva suhde.'

Kentin 'erittäin valitettavan, varsinkin Oceanin kannalta' -skenaarion jälkeen hän sanoo tehneensä parhaansa pitääkseen uudelleen yhteydessä olevan kaverin keskittyneenä positiivisiin asioihin.

Lala on todellakin siunattu upealla tyttärellä, joka on ihanin pikku juttu. Hän ei olisi saanut tätä vauvaa, jos hän olisi saanut tietää suhteen ongelmista aikaisemmin, 'Scheananigans with Scheana Shay' -podcast-isäntä selitti.

Randall Emmett on inhottava tekosyy ihmiselle

'Voin vain muistuttaa häntä keskittymään hyviin asioihin elämässään.' Ainoa hyvä, mitä hänen läsnäolostaan ​​tuli elämässäsi, oli kauniin tyttäresi syntymä. Häntä ei pidä sekaantua.

Heidän suhteensa on muuttunut dramaattisesti sen jälkeen, kun Kent syytti Shayn sulhasta Brock Daviesia kahden lapsensa taloudellisesta laiminlyönnistä aiemmasta avioliitostaan.

Davies sanoi tuolloin Page Sixille, että hän oli tietoinen 'tulevista' raporteista menneisyydestään ja lupasi 'nousua lautaselle' ja 'tehdä oikeita asioita' eteenpäin. Hän väitti maksaneensa elatusapunsa takaisin helmikuussa.

Hän kertoi meille myös, että Kent oli 'pyytänyt anteeksi useita kertoja' lausuntojaan. Shaylla on 1-vuotias tytär Daviesin kanssa, 31.

Shayn mukaan Kent 'alkoi palloilun' kuultuaan Brockin laulun, joka kirjoitettiin pian tulevalle morsiamelleen heinäkuun neljäntenä päivänä San Diegossa.

Kun ME Cosmeticsin ensimmäiseltä brändiedustajalta kysyttiin, tuntuiko hän kamalalta ystävänsä kyynelistä, hän myönsi olettanut Emmettin olevan syyllinen. Parafraasin: ”Sanoin sinulle, että hurmaava prinssi on tulossa! Siitä ei tarvitse huolehtia!

Kent sanoi Brockille: 'Olet niin hyvä mies!' sen sijaan, mukaan Scheana Shay .

Tämän kauden kuvaukset eivät ole vielä käynnissä, mutta Shay on 'innokas' todistamaan 'mikä hyvä ihminen Davies on ja mikä fantastinen vanhempi' näyttelijä on lapsilleen.

En usko, että viime vuosi oli tarkka kuvaus hänestä yksilönä', Shay kertoi meille.