Scarlett Moffatt ennen ja jälkeen: Katso hänen huomautuksensa hänen tekemistään muutoksista!

Julkkis

WPR

Scarlett Moffatt on juontaja, TV-persoona ja entinen tanssisali Durhamin kreivikunnasta, Englannista, joka nousi kuuluisuuteen esiintyessään säännöllisesti Channel 4 -ohjelmassa Gogglebox.

Voitettuani I'm a Celebrity -sarjan kuudestoista kauden… Hae minut pois täältä! Vuonna 2016 hän osallistui muihin ohjelmiin, kuten Extra Camp, joka seuraa I'm a Celebrity -sarjaa, ja Saturday Night Takeaway, jota isännöivät Ant and Dec.

Hän ja hänen perheensä näyttelivät äskettäin neliosaisessa Channel 4 -dokumentissa nimeltä The British Tribe Next Door, jossa hän ja hänen namibialaiset kylänaapurit näyttelivät suuria rooleja.

Entisen Gogglebox-tähden Scarlett Moffattin painonpudotusta ja myöhempää kokoa 8 koskevaa mekkokokoa koskeva kiista myydyimmän harjoitus-DVD:n julkaisemisesta vuonna 2016 varjossi hänen poikkeuksellista käännettä.

Henkilökohtainen muutos, Scarlett.

Julkkis osallistui I'm a Celebrity…Get Me Out of Here! viidakkohaaste vuoden 2016 loppupuolella. Minne voin paeta? Valmistautuessaan astumaan viidakkoon Scarlett menetti kolme kiveä ja julkaisi Instagramiin lukuisia kuvia edistymisestään.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut SCARLETT MOFFATT (@scarlettmoffatt)

En voi uskoa, että olen laihtunut kaksi kiloa rasvaa', hän huudahti yleisölleen jossain vaiheessa. Sinun pitäisi olla todella tyytyväinen itseesi. Itse asiassa, jos krooninen sohvaperuna pystyy siihen, pystyt sinäkin.

Lue lisää: Chris Brownin äidille tehtiin laaja plastiikkakirurgia, kuten ennen ja jälkeen -kuvissa näkyy!

Scarlett Moffatt väittää, että hän oli 'onneton' laihduttamisensa jälkeen.

Vuonna 2018 ilmoitettiin, että Scarlett ilmaisi tyytymättömyytensä uuteen, pienempään muotoonsa istunnossa Glamour Beauty Festival . Viidakon kuningattarena tuoreena hallituskautestaan ​​alkanut Scarlett oli esillä puhujana nuoremman sisarensa Avan (silloin 13-vuotias) kehon positiivisuusluennossa.

Scarlettia lainataan The Sunissa sanoneen: 'Kun alun perin tulin ulos viidakosta, kävin läpi vaiheen, jossa minusta tuntui, että minun piti yrittää näyttää tietyltä tavalla.' Myönnän, että yritin hetkeksi lakata pitämästä minua stereotyyppisenä Geordie-tytönä. Lopetin itseruskettavan käytön ja aloin pukemaan sen sijaan WAG-asuja.

Scarlett Moffatt ennen ja jälkeen

Vielä tänäkin päivänä tunnen oloni kamalalta sisältä. Minusta ripsissäni on niin mielenkiintoista, että ne ulottuvat oransseihin kulmakarvoihini asti.

Lue lisää: Karlie Redd ennen ja jälkeen: Ota selvää kaikesta, mikä on muuttunut hänen leikkauksensa suhteen!

Haastattelun aikana Frankie Bridgen Open Mind -podcast , Scarlett paljasti, että hän aikoi lisätä kalorien saantiaan DVD:n julkaisun jälkeen vedoten siihen, että hänen nykyinen 700 kalorin päivittäinen ruokavalio oli 'haitallista' hänen mielenterveydelleen.

Äärimmäisen ruokavalion DVD oli 'pahin asia, jonka olen koskaan tehnyt', hän jatkoi ja lisäsi toivovansa, että hänen negatiivinen arvostelunsa 'estää ihmisiä ostamasta sitä'.

Tulin siihen tulokseen, että se oli varsin haitallista mielenterveydelleni, hän selitti. Scarlett B. Planin SuperSlimMe! loistaa kirkkaasti tähden haalistuessa.

Scarlettin DVD, SuperSlim Me Plan, on saanut paljon positiivista palautetta julkaisunsa jälkeen.

Ilmoittaessaan DVD-levynsä julkaisusta 26. joulukuuta 2016 Scarlett kirjoitti: 'WOW MY DVD tulee ulos tänään! Kirjakaupoissa ja verkkokaupoissa on nyt Scarlettin kirja Super skinny me.

Scarlett Moffatt ennen ja jälkeen

Tehkäämme työtä sopusoinnussa ja rohkaiskaamme toisiamme saavuttamaan täyden potentiaalimme terveydessä ja onnellisuudessa. Hän mainitsi myös, että vain viikon kuluttua hän oli laihtunut 7,5 kiloa.

Lue lisää: Bella Hadid ennen ja jälkeen -kuvat: Onko Bella Hadid ollut plastiikkakirurgiaa?

Ura

23. syyskuuta 2013 Moffatt lisättiin tulevan elokuvan näyttelijöihin. MTV-ohjelma Beauty School Cop Outs . Monipuolinen kokoelma nuoria Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Irlannista osallistuu kauneuskouluun Manchesterissa tässä reality-ohjelmassa.

Moffatt ja hänen vanhempansa Mark ja Betty esiintyivät ensimmäisen kerran maaliskuussa 2014 Channel 4:n todellisuussarjan Gogglebox kolmannen kauden jaksossa. Scarlettin nuorempi sisar Ava-Grace esiintyi kaudella 7, kun taas hänen silloinen poikaystävänsä Luke Crodden teki debyyttinsä kaudella 8.

Heidän eronsa Luken kanssa tapahtui maaliskuussa 2017. Moffatia ei ole nähty Goggleboxissa sen jälkeen, kun hän esiintyi I'm a Celebrity -ohjelmassa. Lähdöni tästä paikasta on kiireellistä.

He näkivät hänet ensimmäisen kerran 30. marraskuuta 2015, kun hän liittyi Capital Breakfast on Capital North Eastin esittelyryhmään. 8. marraskuuta 2016 paljastettiin, että Moffatt osallistuu I’m a Celebrity -sarjan tulevaan kuudestoista tuotantokauteen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme:WPR