Satine Phoenix -kiista: D&D:n luojat ovat kiusaamisen ja mustan listan syytösten kohteena!

Kiistaa

WPR

Amerikkalainen sarjakuvataiteilija, maalari, cosplayer, malli ja entinen pornografinen esiintyjä Satine Phoenix asuu ja työskentelee Los Angelesissa. Hän toimi Dungeons & Dragons -divisioonan yhteisöpäällikkönä vuosina 2018–2019. Hän on luoja yhdessä kirjailija R.K. Syrus, graafisesta romaanista New Praetorians ja CelebrityChariD20:n (entinen CelebrityCharityDnD) perustaja.

DrawMelt (elämänpiirustuspaja cosplayer-malleilla) ja DnDMelt (pelisuunnittelukilpailu) julkaistiin Meltdown Comicsissa Hollywoodissa Kaliforniassa vuonna 2010. (Dungeons and Dragons -peliin keskittynyt peliyhteisö). Hänen yrityksensä on nimeltään Gilding Light Entertainment , ja hän on toimitusjohtaja.

D&D:n luojat ovat kiusaamisen ja mustan listan syytösten kohteena!

Satine Phoenix -kiista

Entinen D&D-yhteisöpäällikkö, josta tuli TTRPG-sisällöntuottaja Satine Phoenix (ja hänen miehensä Jamison Stone), joutuivat tällä viikolla sosiaalisen median myrskyyn, kun Twitterissä nousi esiin uusia syytöksiä heidän käytöksestään freelancereita, työtovereita ja muita TTRPG:n jäseniä kohtaan. Krystina Ariellen ja Luke Gygaxin lisäksi he ovat tehneet yhteistyötä Critical Rolen Matt Mercerin kanssa.

Hän aloitti 8. kesäkuuta ketjun, jossa kerrottiin ammatillisista suhteistaan ​​pariskunnan, erityisesti Stonen, kanssa, ja se on sittemmin poistettu. Kun hän työskenteli Stonen kanssa kolme päivää, hänet oli palkattu työskentelemään pariskunnan kanssa yhteensä kolmeksi päiväksi. Vasta kun hän mainitsi aiemman kokemuksensa sopimuksista, hän innostui ajatuksesta perustaa sellainen Rowen kanssa.

Lue myös: Grrrls Controversy: 'En koskaan halua edistää halventavaa kieltä', Lizzo sanoo 'Grrrls' Lyric Change -julkaisussa.

Rowen mukaan Phoenix ja Stone käyttivät hyväkseen näennäistä suosiotaan yrittäessään painostaa häntä tottelemaan heidän ohjeitaan. Rowe käsitteli molemmilta tulleita puheluita ja tiedusteluja ja tunsi olevansa 'erittäin loukattu ja pahoinpidelty'.

Ei kestä kauan, kun TTRPG Twitter kiihtyy, kun mukana on tällaisia ​​sisällöntuottajia. Pian sen jälkeen muut alkoivat jakaa omia tarinoitaan. Yksi 5e-kampanja- ja asetuskirjan Sirens: Battle of the Bards luojista, Jessica Marcrum, kävi Instagramissa esitelläkseen vuorovaikutustaan ​​muiden tiimin jäsenten kanssa. Kun Marcrum ja muut kirjailijat painostivat Jamisonia freelance-palkkioiden suhteen, hän toimi välttelevästi ja asetti heidät 'mustalle listalle' ja uhkasi heidän työpaikkojaan 'epäammattimaisesta käytöksestä'.

Satine Phoenix -kiista

Se oli yksimielinen päätös projektin kirjoitusjohtajan ja kirjoittajan Pat Edwardsin ja Crystal M:n välillä. Sama kokemus oli toisella Red Opera -kampanjan kirjoittajalla. Lisäksi Ray Jenkins kutsui projektissa vietettyä aikaa 'kauhuksi', jota suunnittelijat tapasivat 'ego-matkalla', mikä sai hänet tuntemaan, että hänen pitäisi olla 'KIITOS mahdollisuudesta työskennellä 'D&D-luminaryn' ja 'Apotheoosin' kanssa.

Itse asiassa jopa GeekyPinup, joka on työskennellyt Satinen kanssa useissa projekteissa, sanoo, että hänelle ei ole maksettu Sireenien työstään.

Lue myös: Moses Ingram -kiista: 'Obi-Wan' -tähti Moses Ingram vastustaa rasistista vastareaktiota

Voimapari pelimaailmassa?

Geek and Sundry, The Sirens ja Wizards of the Coastin D&D World Manager Satiini Phoenix ovat kaikki tehneet hänestä tunnetun hahmon D&D-yhteisössä yli vuosikymmenen ajan. Tämän vuoden GaryConissa Jamison Stone, kunto-ohjaaja ja pelien luoja, meni naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Phoenixin kanssa perheen ja ystävien edessä. He kaksi asuvat samassa valtiossa.

Satine on Los Angelesissa sijaitsevan tarinankerrontayrityksen Gilding Lightin päävoima, kun taas Stone operoi Apotheosis Studiosia, joka tuotti Sirens: Battle of the Bards-, The Red Opera- ja muita julkaisuja. Phoenixin ja Stonen häät lähetettiin suorana tämän vuoden GaryConissa, ja sen toimitti Luke Gygax, D&D:n luojan Gary Gygaxin poika.

Satine Phoenix -kiista

Heidän muihin hankkeisiinsa kuuluvat luksusloma- ja pelitapahtuma, StonePhoenix Fitness ja Satine’s Quest, joissa D&D-pelaajien ryhmät voivat pelata tunnettujen pelimestarien, kuten Phoenix Stonen, Eberronin kampanjaympäristön Keith Bakerin ja The Sirens -kitaristi Jason Charles Millerin kanssa.

Realmsmithin Jason Azevedo, yksi äskettäisen Satine’s Quest -risteilyn DM:istä, kommentoi Chad Rowen ketjua. Lausunnossaan hän korosti tapahtumanjärjestäjien ja vieraiden, mukaan lukien Phoenixin, huijausta, häirintää ja kaasuvalaistusta (Rowen esittämä syytös Stonea vastaan).

Yksi heidän pelaajistaan ​​on syyttänyt kahta D3atSean järjestäjää yrittäessään sulkea hänet tapahtumista ja sulkea D3:n kilpailun vähentämiseksi. Jason kertoo ketjussaan, että Phoenix ja Stone tekivät salaliiton varastaakseen hänen yrityksensä ja pakottaakseen hänet pois D&D In a Castlesta.