Sasha ja Emma eroavat: Miksi he eroavat?

Julkkis

WPR

Sasha Farber ja Emma Slater, jotka olivat koreografeja tositanssikilpailussa 'Dancing with the Stars', ovat ilmoittaneet erostaan ​​neljän vuoden avioliiton jälkeen.

Nyt eronneen pariskunnan kerrotaan kamppailevan avioliitossaan tämän vuoden alussa, tiedotusvälineiden mukaan.

Monet parin seuraajista ilmeisesti huomasivat ongelmat, kun juhlasalipari lopetti kuvien julkaisemisen sosiaalisessa mediassa.

DWTS-pariskunta Emma Slater ja Sasha Farber End Marriage

Useat lähteet kertovat Us Weekly että Sasha ja Emma päättivät katkaista neljä vuotta kestäneen avioliittonsa ja ovat olleet erillään monta kuukautta.

sasha ja emma eroavat

Emma Slater ja Sasha Farber eivät ole enää pari. He eivät myöskään enää käytä häänauhoja ja asuvat yksin lähteen mukaan.

Lue lisää: Garth Brooksin avioero: Mikä meni pieleen Mahlin ja Garthin välillä?

DWTS-kilpailijoiden Emman ja Sashan päätös erota oli vaikea, lähde väitti. He sopeutuvat tällä hetkellä elämään ilman toisiaan. Lähde sanoi myös:

He todella välittävät toisistaan ​​ja ovat olleet yhdessä pitkään, joten se on ollut vaikea hetki.

Huolimatta haasteista, joita Emma ja Sasha kohtaavat uudessa vaiheessaan, he luottavat ystäviensä apuun.

Lisäksi he jatkavat esiintymistä yhdessä ammattilaisina, kuten he tekivät ensimmäisen eronsa jälkeen vuonna 2004. Lähteen mukaan eronnut pariskunta on ammattipari, joka ei anna henkilökohtaisen elämänsä häiritä DWTS:ää.

DWTS:n Emman ja Sashan suhdetaistelut

Emma Slater ja Sasha Farberin havaittavissa oleva poissaolo toistensa sosiaalisen median profiileista tämän vuoden alussa aiheutti eroa koskevia spekulaatioita.

sasha ja emma eroavat

Sasha ei myöskään ollut paikalla, kun Emma ja hänen isänsä matkustivat äskettäin Italiaan. Hän meni myös itse Brandon Armstrongin häihin. Pariskunta jäi myös juhlimatta neljättä hääpäiväänsä, mikä tapahtui maaliskuussa.

Emma puhui avoimesti Sashasta ja hänen pyrkimyksistään löytää tasapaino heidän henkilökohtaisten ja ammatillisten suhteidensa välillä marraskuussa 2021.

Koska he suorittivat kaiken yhdessä, ammattitanssija väitti, että he tekivät erinomaista työtä erottaessaan työelämän kotielämästä.

Miksi Emma Slater ja Sasha Farber erosivat?

Us Weekly raportoi erosta ensimmäisen kerran keskiviikkona 24. elokuuta. Sasha ja Emma eivät ole vielä puhuneet medialle. Tällä hetkellä ei tiedetä, mikä johti parin eroon, ja lähteet väittävät, etteivät he ole vielä aloittaneet avioeroprosessia.

Pariin vahvat siteet omaava lähde paljasti kuitenkin julkaisulle, että he erosivat hiljattain. He molemmat eivät ole käyttäneet vihkisormuksiaan ja he elävät kumpikin sinkkuelämää, sisäpiiriläinen sanoi.

'He ovat olleet erillään nyt monta kuukautta.' Emman viimeisimmät Instagram-viestit osoittavat hänen äskettäisen matkansa Eurooppaan, jossa hän vieraili Monte Carlossa, Monacossa, Antibesissa, Ranskassa ja Blue Lagoonissa Islannissa. Sillä välin Sasha on ollut kiireinen hengaillessaan uima-altaalla ja viettäen laiskoja päiviä rannalla.

Pariskunnan suhteen aikajana

sasha ja emma eroavat

Sasha Farber ja Emma Slater aloittivat seurustelun vuonna 2011, mutta erosivat vuonna 2014. Emma sanoi sitten, että heidän ei ollut tarkoitus olla yhdessä ja että toinen henkilö saattaa tehdä heidät onnelliseksi erikseen, mutta hän vaati, että hän olisi aina Sashan paras ystävä.

Lue lisää: Dianan ja Charlesin avioero: Mikä oli kuninkaallisen parin eron todellinen syy?

Sasha kosi Emmaa vuonna 2016, ja he menivät naimisiin Los Angelesissa maaliskuussa 2018 useiden DWTS-tovereidensa kanssa. Rakkauslintujen ero ei kestänyt kauan, kun he palasivat yhteen.

Voi vain toivoa, että DWTS Emma ja Sasha löytävät todellisen onnen henkilökohtaisissa suhteissaan ja jatkavat samalla kunniallisia työntekijöitä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR