Sarah Palin Avioero: Mikä oli todellinen syy Sarah Toddin avioeron takana?

Terveys

WPR

Sarah Palinin ura on ollut erinomainen. Hän oli elämäkertansa mukaan Alaskan ensimmäinen naiskuvernööri, ja hänet valittiin John McCainin varakaverikseen vuoden 2008 presidentinvaaleissa. Palin erosi kuvernöörin tehtävästä vuosi sen jälkeen, kun McCain hävisi vaalit häntä vastaan ​​nostetun eettisen tapauksen puolustamisesta aiheutuneiden kulujen seurauksena (ABC News).

Viiden lapsen äiti työskenteli kovasti osavaltionsa hyväksi, ennen kuin hänet nostettiin kansalliseen valokeilaan. Hän oli ylpeä jääkiekkovanhempi. Poliitikot tutustuivat ruskeaverikkään Tina Feyn parodiaan Palinista 'Saturday Night Live' -kanavalla (saatavilla YouTubessa) ja hänen oudoista huomautuksistaan ​​haastatteluissa. Mutta ennen kuin Sarah Palinista tuli poliitikko, siellä oli Sarah Heath, joka sijoittui kolmanneksi Miss Alaska -kilpailussa 1984.

Valmistuttuaan journalismin tutkinnosta vuonna 1987 tuleva kuvernööri pakeni seuraavana vuonna lukiopoikaystävänsä Todd Palinin kanssa. Varhain pariskunta osallistui hänen perheensä omistamaan kaupalliseen kalastustoimintaan.

Dynaamiseen kaksikon syntyi viisi lasta: Bristol, Willow, Piper, Track ja Trig. Palinilla saattoi näyttää olevan liikaa tarkkailijoita, mutta kun heidän pieni Alaskan kuplansa puhkesi niin rajusti, hänen avioliittonsa miehensä kanssa mureni.

Heidän erottamisensa

31 vuoden avioliiton jälkeen Sarah Palin ja Todd Palin eronnut. Oikeuden asiakirjojen mukaan ET pystyy vahvistamaan, että entisen parin avioero saatiin vihdoin päätökseen 25. maaliskuuta tänä vuonna riitauttamattoman kuulemisen jälkeen.

sarah todd palin avioero

Tiedot julkaistiin noin kymmenen kuukautta sen jälkeen, kun Todd, joka myös sattui olemaan 55-vuotias, haki avioeroa alaskalaisessa oikeussalissa. Kun ET tuolloin sai oikeuden pöytäkirjat, Todd listasi eron syyksi osapuolten 'luonteen yhteensopimattomuuden, jonka vuoksi heidän on vaikea elää yhdessä aviomiehenä ja vaimona'.

Todd pyysi yhteishuoltajuutta heidän 12-vuotiaalle pojalleen Trigille. Lisäksi he ovat vanhemmat Piper, 19, Track, 31, Bristol, 29, Willow, 26, ja.

Lue lisää: Priscilla Presley Net Worth: Kuinka paljon rahaa hänellä on avioeron jälkeen?

Hajottiko Fame Sarah ja Todd Palin?

People-lehden mukaan Todd Palin haki avioeroa vuonna 2019 31 vuoden avioliiton jälkeen 'luonteen yhteensopimattomuuden vuoksi'. Vaikka he pitivät eronsa syyn salassa, on mahdollista, että julkkisten vaatimuksilla oli kielteinen vaikutus pariin.

John Coale, perheen ystävä, kertoi medialle: 'Tämä on ollut pitkä matka. Perheen täytyi yksinkertaisesti kestää liikaa, eikä se kyennyt siihen; Epäilen, että kukaan olisi voinut. Se on traagista. Sarah Palin on upea nainen, mutta nyt näyttää siltä, ​​​​että perhe on raunioina” (Peon kautta).

sarah todd palin avioero

Oikeusasiakirjojen mukaan pariskunta sai hiljaisen avioeron päätökseen keväällä 2020. Julkisuus vaikeuttaa salaisuuksien säilyttämistä, mutta Palinsit saivat kuitenkin antaa musteen kuivua kenenkään huomaamatta.

Oikeudenkäyntitietojen mukaan avioero myönnettiin 25. maaliskuuta 2020. ET Onlinen mukaan Toddin avioerohakemus jätettiin alun perin hänen 55-vuotissyntymäpäiväänsä, noin kymmenen kuukautta ennen näiden tietojen julkistamista.

Uutiset, että 'heidän on mahdotonta elää yhdessä aviomiehenä ja vaimona' järkytti parin kannattajia. Samoin kuin aikaisemmat avioerot, jotka väittävät sovittamattomia erimielisyyksiä, käytetään lakia. Tiedämme, että molemmat Palinit pyysivät nuorimman poikansa Trigin jaettua huoltajuutta, vaikka oikeudenkäynti on pysynyt salassa.

Lue lisää: Justin Hartley Avioero: Mikä oli todellinen syy Chrishellin ja Justin Splitin takana?

Surullinen tapa Sarah Palin Learned Hänen miehensä Halusi Avioeroa

Ei ole hyvää tapaa oppia, että yli 30-vuotias puolisosi ei enää halua keskustella asioista ja haluaa päättää avioliiton. Siksi, kun Sarah Palin, Alaskan ensimmäinen naiskuvernööri, kuvaili kuinka hän sai tietää, että hänen siviilisäätynsä oli määrä muuttua, voimme vain tuntea myötätuntoa häntä kohtaan.

sarah todd palin avioero

NBC Newsin mukaan Sarah Palin huomasi, että hänen miehensä Todd halusi avioeroa saatuaan sähköpostin asianajajaltaan viikko heidän 31. hääpäivänsä jälkeen. Todd oli itse asiassa hakenut avioeroa kolme kuukautta aiemmin, syntymäpäiväänsä.

Alaskan entinen kuvernööri myönsi, että sähköpostin vastaanottaminen oli shokki James Dobsonille, Family Talk Christian -ohjelman perustajalle. Hän sanoi Dobsonille: 'Siitä ei ole helppo puhua' (Ihmisten kautta). 'Se oli tuhoisaa.

Uskoin, että minua ammuttiin 'Hän puhui. He eivät ole enää pari, joten näyttää siltä, ​​​​että Sarah oli liian optimistinen, kun hän ilmoitti tuolloin toivoneensa neuvonnan auttavan häntä ja Toddia selvittämään asiat, koska, kuten hän sanoi, 'se ei ole ohi'.

Lue lisää: Mikä on Kim Kardashianin ja Kanye Westin eron todellinen syy?

Sarah Heath ja Todd Palin olivat lukion kultaisia

Kun Todd Palin muutti Alaskaan, Sarah Heath ja Todd tapasivat Wasillan lukiossa. The Los Angeles Timesin mukaan (SFGaten kautta) he rakastuivat ja karkasivat sen jälkeen, kun Sarah palasi Alaskaan suorittaen viestintätieteen tutkinnon Idahon yliopistosta. Lehden mukaan heidän häissään käytettiin kaupungintalon seremoniaa, jotta he voisivat säästää rahaa.

sarah todd palin avioero

Todd ei ehkä ole käynyt yliopistossa, mutta Lontoossa sijaitseva BP koulutti hänet työskentelemään Alaskan öljykentillä, missä hän ansaitsi jopa 100 000–120 000 dollaria vuodessa.

Hänelle maksettiin tämä summa, kun hän jäi virkavapaalle vuonna 2006, jotta häntä ei syytetty eturistiriitasta vaimonsa kuvernöörin roolin vuoksi. 'Ensimmäinen jätkä', kuten häntä osavaltiossa kutsuttiin, alkoi sitten ottaa ylimääräisiä kotitehtäviä.

People-lehden mukaan Toddin avioerohakemuksessa todettiin, että pariskunnan 'luonteen yhteensopimattomuus niin, että heidän on vaikea elää yhdessä aviomiehenä ja vaimona', mikä on sama asia, kuin syyttää heidän suhteensa hajoamisesta 'sovittamattomia erimielisyyksiä'.

Avioerohakemuksesta tiedetään vain vähän muuta kuin se, että Todd pyysi heidän nuorimman poikansa Trigin jaettua huoltajuutta ja heidän omaisuutensa oikeudenmukaista jakamista, koska asianajajat luultavasti pyysivät tietojen pitämistä yksityisinä.

Sacha Baron Cohenin suhde Sarah Paliniin

Sacha Baron Cohen on mestari saattamaan tietämättömät aiheet – kuuluisat tai eivät – sellaisiksi, että ne paljastavat tahattomasti todellisen minänsä.

Tämä toimii perustana suurelle osalle Cohenin kuuluisaa komediaa Ali G:stä aina ehkä hänen kuuluisimpaan hahmoonsa, Boratiin, joka koki juuri pienen paluun toisen esiintyessään suurella näytöllä.

Kuten jos kysymyksiä olisi, Borat 2 osoitti, että amerikkalaiset ovat ehkä liian halukkaita tyynyttämään näennäisesti tyhmää ulkomaalaista, kuten on kyseessä isä, joka etsii häkkiä tyttärelleen.

Cohenin Kuka on Amerikka? Showtime-sarja (Vanity Fairin kautta). Mutta Sarah Palin oli se, joka suuttui eniten heidän vaatimattomasta osallistumisestaan ​​yritykseen.

Alaskan edellinen kuvernööri ei epäilemättä pitänyt tilannetta hauskana, mutta Cohen, kuten aina, piti.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR