Sarah Connollyn sairaus: Viimeisimmät päivitykset hänen terveydestään!

Sairaus

WPR

Englannissa 13. kesäkuuta 1963 syntynyt Dame Sarah Patricia Connolly DBE on mezzosopraano. Tunnetuimpien barokki- ja klassisten roolien lisäksi Connolly on esittänyt Wagnerin ja muiden 1900-luvun säveltäjien teoksia.

Hänet palkittiin musiikillisesta panoksestaan, kun hänet nimitettiin Commander of the Order of the British Empire (CBE) 2010 uudenvuoden kunnianosoituksissa[2] ja Dame Commander of the Order of the British Empire (DBE) 2017 Birthday Honors -juhlissa. .

Dame Sarah Connolly, oopperalaulaja, on huolissaan siitä, että rintasyövän sädehoito saattaa pilata hänen lauluäänensä

sarah connollyn sairaus

Kuuluisa oopperasopraano päätti julkistaa rintasyöpädiagnoosin ja -hoidon, vaikka pelkäsi kemoterapian aiheuttavan hänen äänensä menettämisen.

Mezzosopraano Dame Sarah Connolly 58-vuotias, joka sai diagnoosin vuonna 2019, kertoi saaneensa ”rakkauden ja kiintymyksen vuodattamisen”, kun hän oli kertonut taiteilijakollegoilleen koettelemuksestaan. 'Ihmiset ovat melko yksityisiä siitä', hän huomautti. Silti olen tässä ja ajattelen: 'En häpeä tätä; Olen kauhuissani.'

Hän kuvaili kemolääkkeiden vaikutuksia 'pelottaviksi' ja sanoi: 'Aluksi ajattelin: 'Voi Sarah, olet nyt iso diiva, lopeta se ja pääse yli siitä. Muistan ajatelleeni: 'Ei, minulla on todellista kipua täällä; tämä on kauheaa.'

Ja kuitenkin, hänen 'taisteluhenkensä' vuoksi hän lauloi konsertin vasta ensimmäisen kemoterapiakierroksensa jälkeen.

Hän kertoi Lauren Lavernen kanssa, että häntä oli 'lyöty kovasti suoleen' ja hän pystyi laulamaan vain 65 prosentin kapasiteetilla. Ennen kuin jatkoin, vedin käteni hiusteni läpi ja siitä tuli kokkara.

Älä tee sitä uudelleen, muuten sinulla ei ole energiaa toiselle puoliskolle, varoitin itseäni.

Dame Sarah valitsi autiosaaren levykokoelmaansa Led Zeppelinin 'Stairway to Heaven' ja David Bowien 'Rebel Rebel'.

Ura

Hänen läpimurtonsa tuli vuonna 1998, kun hän näytteli Händelin kiusallista hallitsijaa Xerxestä Nicholas Hytnerin Englannin kansallisoopperan lavastus. Siitä lähtien hänet on tunnettu oopperan niin kutsuttujen 'housuosien' laulajana - poikia tai miehiä soittavien naisten.

Hän on esiintynyt Metissä, Opéra national de Parisissa ja Madridin Teatro Realissa ja on jopa laulanut Rule, Brittania! huijauksena hänen miesrooleistaan ​​Metropolitan Operassa. osallistua vuoden 2009 Last Night of the Proms -tapahtumaan täydessä Admiral of the Fleet -regalioissa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Sarah Connolly (@spconnolly)

Dame Sarah paljasti lausunnossaan pitävänsä taukoa esiintymisessä, koska hänellä todettiin rintasyöpä: 'Viime kuussa minulla oli odottamaton syntymäpäivälahja, rintasyöpä.'

Kuten monet muutkin tätä syöpää sairastavat naiset, teen parhaani selvitäkseni kaiken, mitä eteen tulee.

Kiitos BBC Promsille ja Englannin kansallisoopperalle heidän anteliaisuudestaan ​​ja joustavuudestaan; Toivon voivani jatkaa yhteistyötä molempien organisaatioiden kanssa lähitulevaisuudessa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR