Santa Clarita Diet -kausi 4 Julkaisu 2022: Saako se pian neljännen osan?

Viihde

WPR

Victor Fresco on komedia-TV-sarjan Santa Clarita Diet luoja. Netflix lanseerasi maailmanlaajuisesti 3. helmikuuta 2017 aivan uuden sarjan. Kymmenen jaksoa muodostaa ensimmäisen kauden. Sarjan Sheila Hammondia näytteli Drew Barrymore.

Tietoja Santa Clarita Dietistä

Amerikkalainen kauhukomedia Santa Clarita Diet on tunnettu hauskoista hetkistään. Victor Fresco on tämän online-sarjan luoja. Drew Barrymore ja Timothy Olyphant sisältävä sarja on saatavilla Netflixissä.

Joel ja Shelia Hammond ovat aviomiehen ja vaimon kiinteistökumppanuus, jolla on rutiinia, jokapäiväistä elämää. Kuitenkin kun Shelia alkoi näyttää Zombie-merkkejä, heidän elämänsä koki merkittävän mullistuksen.

Santa Clarita Diet -kausi 4 Julkaisu 2022: Saako se pian neljännen osan?

Kauniisti esitelty, kuinka hämmentyneet sukulaiset reagoivat tapahtumiin Shelian pyytäessä ihmislihaa (kauhua ja komediaa). Lisäksi se on yhden kameran sarja, jolla on erinomaiset luokitukset, erityisesti kaudella 1.

Näistä kolmesta on saatavilla yhteensä 30 jaksoa Santa Clarita -dieetin vuodenajat , joista jokaisessa on kymmenen jaksoa. Sinun pitäisi kokeilla niitä, jos et ole jo tehnyt.

Olemme listanneet arvioita ja arvosteluja auttaaksemme sinua hälventämään sarjan suosioon liittyvää epävarmuutta.

Lue lisää: Daredevil-kausi 4 VAHVISTETTU! Charlie Cox palaa She-Hulk Hulk Cameon jälkeen!

Santa Clarita -dieetin kausi 4: Onko se suosittu?

Pahoittelemme, että Netflix on peruuttanut 'Santa Clarita -dieetin'. Seuraavalle kaudelle ei tule pidennystä. Tiedän, kuinka vakavasti uutiset vaikuttavat sinuun, mutta emme voi tehdä mitään.

Fresco tuntui kuin hän olisi puhunut katsojien puolesta ja tunnistanut ohjelman kiihkeät kannattajat. Netissä oli anomuksia. Rekisteröityjä on satojatuhansia ihmisiä. Sinun tehtäväsi kirjailijana on saada yleisöltäsi tunnereaktio, siksi tunsin oloni kauhealta. Teimme, ja silloin he järkyttyivät. Sitä oli vaikea käsitellä, hän huomautti.

Lisäksi hän lisäsi, että jos on mahdollisuuksia pidentää kautta, hän yrittää parhaansa ja hänellä on paljon ideoita tulevaan juoniin (Joel Undead Journey).

Santa Clarita Diet -kausi 4 Julkaisu 2022: Saako se pian neljännen osan?

Lisäksi hän tajusi, että Sheilan aviomies taistelee urheasti pelastaakseen hänet ja varastaakseen tämän uuden elämän. Koska Netflix on peruuttanut ohjelman, paluusta ei ole varmuutta.

Olette kaikki järkyttyneitä ja etsitte selityksiä kauden peruuntumiseen, mutta Netflix ei pysty antamaan mitään varmaa tietoa tapahtuneesta.

Lue lisää: Claws kauden 5 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu Netflixissä elokuussa 2022?

Santa Clarita -dieetin kauden 4 julkaisupäivä:

Tiedän, että sarjan peruutusuutisten kuuleminen saa sinut tuntemaan olosi erittäin pettyneeksi. Sarjan kolmannella kaudella Netflix vahvisti päätelmänsä.

Lisäksi kolmannen kauden päätös, kun Shelia puree Joelia niskasta, masensi katsojia. Käyttäjät ovat myös Mr. Ballin ja pulmakoukkujen takana. Käyttäjät eivät odottaneet tällaista johtopäätöstä.

Julkaisupäivää ei ole, koska Netflix peruutti esityksen, ja jos Fresco päättää lähettää sen, vain kausi saatetaan paljastaa. Tässä ei ole paljon toivoa. Heti kun meillä on tiedot, annamme sen sinulle.

Santa Clarita Dietin neljännen kauden näyttelijät

Santa Clarita Diet -kausi 4 Julkaisu 2022: Saako se pian neljännen osan?

Toivomme, että tällä kaudella esiintyy enemmän näitä hahmoja. Drew Barrymore ja Timothy Olyphant toistaa roolinsa Sheila Hammondina ja Joel Hammondina. Skyler Gisondo ja Liv Hewson esittävät Eric Bemisiä ja Abby Hammondia.

Lue lisää: The Crown kausi 5: Tämä voidaan julkaista vuoden 2022 lopussa! Vinkkejä Netflix!

Juoni

Santa Clarita Dietissä Joel ja Sheila, aviomies ja vaimo kiinteistötiimi Los Angelesin esikaupungissa, elävät yksitoikkoista elämää, kunnes Sheila kokee muutoksen, joka vie heidän molempien elämänsä kuoleman ja tuhon polulle. tapa.