Sandra Bullock sanoo, että hän on palanut loppuun eikä tiedä palaako hän näyttelijäksi

Julkkis

WPR

Sandra Bullock paljasti äskettäin The Hollywood Reporterin haastattelussa, että hän on päättänyt irtautua näyttelemisestä ja tuotannosta, koska hän on 'uupunut' ja 'palanut loppuun'.

'En halua, että minua pidettäisiin kenenkään muun aikataulun mukaan kuin omani', 'Lost City' -näyttelijä julisti. 'Olen saanut tarpeekseni. Olen liian uupunut tehdäkseni rationaalisia arvioita, ja olen hyvin tietoinen tästä.'

Kun The Hollywood Reporter kysyi, kuinka kauan hän odottaa tauon jatkuvan, Bullock sanoi, ettei hänellä ollut aavistustakaan.

Sandra Bullock sanoo, että hän on palanut loppuun eikä tiedä palaako hän näyttelijäksi

”Olen ollut todella onnekas saadessani vakituisen työpaikan suurimman osan elämästäni. Ymmärsin sen mahdollisuuden, että siitä oli tulossa minulle kainalosauva ”Tämä näyttelijällä oli sanottavaa. Kuin etsii jatkuvasti jääkaapista jotain, mitä ei koskaan ollut siellä,

Bullock sanoo, että hän suostutteli itsensä olemaan 'okei, ettei hänellä ole työtä laillistaakseen sinut', kuten hän sanoi.

SXSW-elokuvafestivaali Austinissa, Texasissa aiemmin tänä vuonna oli ensimmäinen kerta, kun Bird Box -näyttelijä Gina Carano paljasti pitävänsä tauon näyttelemisestä.

Kun häneltä kysyttiin 'Lost City' -toveristaan Channing Tatum Hänen huumorintajunsa punaisella matolla samalla festivaaleilla, Bullock sanoi, että hänen täytyi poistaa joitakin hänen improvisoituja linjojaan, koska hän nauroi niin lujasti.

Sandra Bullock sanoo, että hän on palanut loppuun eikä tiedä palaako hän näyttelijäksi

”Skenaariossa heidän täytyy saada minut autoon ja ajaa pois. Tuo toinen näyttelijä – en muista hänen nimeään, hänellä on vaaleat hiukset, hänellä on viikset – Hän ja tuo toinen näyttelijä ”Viitaten Tatumin ja Pittin väliseen skenaarioon Bullock vältti sitä.

Pelastaakseen Bullockin hahmon Loretta, romanssikirjailija, joka on siepattu, Tatum ja Pitt (jotka näyttelevät Alania ja Jackia elokuvassa) laskeutuvat eksentrinen miljonäärin (Daniel Radcliffe) trooppiseen taloon. Samalla kun miljardöörin jumalattomat kätyriläiset jahtaavat heitä, he siirtävät Loretan (joka on edelleen kahlittu tuoliin) pensaan läpi heitä odottavaan pakoautoon.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Insiderin haastattelussa Sandra Bullock sanoi, että elokuvan tekijöillä oli Channingin improvisointilinjoja näyttelijöille, mutta mitään niistä ei käytetty, koska Bullock nauroi niin lujasti.

Hän kuvaili Tatumia 'hullun hauskaksi' ja lisäsi, että vaikka Tatumin mainokset olivat 'tyhmiä', hän silti nauroi.