Sanditon kausi 3: Tässä on mitä tiedämme toistaiseksi!

Viihde

WPR

Kun Jane Austen -sovitus sai hyväksynnän toiselle kaudelle, kauan odotettu ja innokkaasti odotettu paluu merenrantakaupunkiin Sanditon tapahtui tänä keväänä.

Suurin osa alkuperäisistä näyttelijöistä palasi viimeisimpään sarjaan, lukuun ottamatta Theo Jamesia, joka näytteli Sidney Parkeria ensimmäisessä osassa.

Sen sijaan, että hän olisi korvannut hänet yhdellä rakkauskiinnolla, ohjelma lisäsi kaksi muuta Charlotte Heywoodille sekä toisen rakkauskolmiojuonen hänen siskolleen Alisonille. Faneille jäi kuitenkin toinen tuhoisa cliffhanger, joka paljasti Charlotten rakkauselämän olevan raunioina, aivan kuten ensimmäiselläkin tuotantokaudella.

Kolmannen kauden saapuessa toivokaamme kuitenkin, että päähenkilömme Charlotte saa kaiken ansaitsemansa. Alla on kaikki mitä sinun tulee tietää tulevasta Sanditon-osasta, mukaan lukien odotettu julkaisupäivä, traileri, näyttelijät ja paljon muuta.

Mitä tapahtui Sanditonin kaudella 2?

Sanditonin ensimmäisen kauden finaalista on kulunut yhdeksän kuukautta, ja kaupunki on tulossa tunnetummaksi.

Charlotte (Kate Ashfield) ja hänen sisarensa Alison (Rosie Graham) matkustavat takaisin ihanaan rannikkokaupunkiin Mary Parkerin pyynnöstä.

Pian eversti Lennox (Tom Weston-Jones) ja erakko Alexander Colbourne kiinnostuvat Charlottesta ja tuovat sisään ei yhden vaan kaksi uutta miestä (Ben Lloyd-Hughes).

Crystal Clarken hahmo Georgiana Lambe rakastuu omalaatuiseen taiteilija Charles Lockhartiin (Alexander Vlahos) kesällä ennen kuin hän täyttää 21 vuotta. Myöhemmin hän saa selville, että tämä on hänen isänsä sukulainen, jonka tavoitteena oli saada hänen perintönsä käännettyä. Antiguan tuomioistuimille.

Katso tämä postaus Instagramissa

Sanditonin (@sanditon_official) jakama viesti

Oikeudellisen tappionsa jälkeen Lockhart päätti yrittää solmia avioliiton Georgianan kanssa saadakseen Georgianan perinnön eri tavalla.

Charlotte hyväksyy tehtävän Colbourne-perheen veljentytär ja tyttären kasvattaja. Hän alkaa nähdä pomoaan eri tavalla, kun hän viettää aikaa kahden alaisensa Leonora Colbournen (Flora Mitchell) ja Augusta Markhamin (Eloise Webb) kanssa. Colbourne alkaa myös avautua hänelle. Colbournen vaimon kuoleman vuoksi hän ja Lennox ovat olleet erimielisyyksiä vuosia.

Lue lisää: Emily Pariisissa 3. kausi: Arvioitu julkaisupäivä, näyttelijät, juonen yksityiskohdat ja paljon muuta!

Keskenmenon jälkeen Esther Denham Babington (Charlotte Spencer) jättää miehensä Lord Babingtonin taakse ja matkustaa Sanditoniin (Mark Stanley, joka ei ollut käytettävissä toisella kaudella).

Esther masentuu entisestään, kun raskaana oleva Clara ilmestyy Denhamsin ovelle, kun hän etsii ihmetinktuuraa, joka parantaa häntä vaivaa.

Kun Edward saa selville, että poika on hänen, hän suunnittelee suunnitelman saada Esther näyttämään hullulta samalla kun hän esittelee itsensä tätilleen Lady Denhamille rohkeana ja herrasmiehenä.

Kun he muuttavat asumaan Sanditoniin, armeija voi tarjota paikallisille uusia mahdollisuuksia rakkauteen, ystävyyteen ja taisteluun.

Alison tuntee tunteita kapteeni William Carteria (Maxim Ays) kohtaan, joka seurustelee hänelle koristeellisilla tarinoilla rohkeudesta.

Alison saa uuden näkökulman kapteeni Declan Fraseriin (Frank Blake), aidosti urhoolliseen kapteeniin, kun hän saa tietää petoksesta. Toisen kauden lopussa pari menee naimisiin.

Kun Charlotte esittelee Willingdonin kylänsä paikallisen maanviljelijän Ralph Starlingin (Cai Brigden) Parkersille ja Georgianalle hääjuhlien aikana, he molemmat hämmästyvät.

Milloin se on saatavilla?

Sanditon kausi 3

Kausi 3 on ehdottomasti käynnissä, mistä on osoituksena se, että se otettiin käyttöön jo toukokuussa 2021, mutta emme kuitenkaan pysty antamaan tarkkaa aikataulua tällä hetkellä. Toisaalta voit odottaa näkeväsi sen BritBox UK:ssa vuoden 2023 alussa.

Ja olemme pahoillamme, että joudumme rikkomaan sen kaikille teille koville Sanditon-faneille, mutta kausi 3 on viimeinen.

Lue lisää: Lippumme merkitsee kuolemaa Kausi 2: ei tule HBO Maxille elokuussa 2022!

Kuka pelaa pääosassa kaudella 3?

Vaikka kauden 3 näyttelijöitä ei ole vielä paljastettu, odotamme näkevämme suurimman osan kauden 2 päähenkilöistä uudelleen. Näitä ovat:

Sanditon kausi 3
 • Kuten Charlotte Heywood, Rose Williams
 • Kuten Georgiana Lambe, Crystal Clarke
 • Lady Denhamina, Anne Reidina
 • Tom Parker Kris Marshallissa
 • Kuten Mary Parker, Kate Ashfield
 • Sir Edward Denham Jack Foxin esittämänä
 • Clara Breretonia esittää Lily Sacofsky.
 • Alison Heywoodina, Rosie Grahamina
 • Kuten Alexander Colbourne, Ben Lloyd-Hughes
 • Kuten Charles Lockhart, Alexander Vlahos
 • Kapteeni Declan Fraser, jota esittää Frank Blake
 • Kapteenina William Carterina, Maxim Aysina

Voimme vahvistaa, että Tom Weston-Jones ei toista rooliaan eversti Francis Lennoxina ja Charlotte Spencer ei toista rooliaan Esther Babbingtonina.

Ohjelman luoja Justin Young sanoi äskettäin Deciderin haastattelussa: ”Jos jätämme Estherin kauden 2 lopussa, uskon, että hänellä on kaikki, mitä hän koskaan halusi.

Uskon, että se on Esterin kertomuksen johtopäätös minun mielestäni, koska hän on tyytyväinen, naimisissa ja hänellä on lapsi, jota hän ihailee.'

Ja hän paljasti seuraavan Lennoxista: 'Emme luultavasti näe Lennoxia enää kaudella 3 - en usko, että se on liian spoileri. Hän on tavallaan kadonnut.' Siinä se sitten, luulisin.

Lue lisää: Reacher-kausi 2: julkaisupäivä, näyttelijät ja mitä odottaa Netflixissä!

Mitä tapahtuu Sanditonin kaudella 3?

Rose William kiusoitteli Masterpiecen haastattelussa: ”Voit voittaa yksilölliset ongelmansa, seuraamiemme hahmojen on todella kaivattava syvälle itseensä.

Sanditon kausi 3

Toivon, että he tekevät sovinnon päätöksessä ja kenties jopa elävät onnellisina elämänsä loppuun asti, kuten olemme aina halunneet heidän tekevän – Austenin loppu, kuin se olisi jouseen kääritty.

Ben Lloyd-Hughes puhui Masterpiecelle Sanditonin kolmannesta tuotantokaudesta ja sanoi: 'Uskon, että kausi 3 tarjoaa entistä enemmän jännitystä, rakkautta, iloa ja sekä iloisia että surullisia kyyneleitä. Yksi asia on mielestäni varma: tarina ei ole vielä ohi. Olemme siitä varmoja, ja se on totta 'lainaus'.

Emme tiedä, tapahtuuko kausi 3 heti kauden 2 tapahtumien jälkeen vai vuosia myöhemmin, koska virallisia juonilinjoja ei ole paljastettu. Odotamme Charlotten vierailevan Sanditonissa vielä kerran.

Nähtäväksi jää, palaako hän miehensä kanssa ja millä ehdoilla. Pystyykö hän palaamaan yhteen Alexander Colbournen kanssa, jos hän lähtee maasta naimattomana, vai odottaako häntä toinen kosija? Tuoko tuleva kausi Augustalle kosijan?