Samira Wiley puhuu 'myrkyllisestä' suhteestaan ​​kehoonsa

Julkkis

WPR

Joillekin ihmisille voi olla täysin lamauttavaa huomata, että heillä on krooninen sairaus, kuten diabetes. Ja voi olla vielä vaikeampaa hyväksyä, että tila vaikuttaa elämääsi pysyvällä tavalla. Näyttelijä Samira Wiley itse asiassa tarvitsi 10 vuotta selviytyä sairaudestaan.

Wiley keskustelee diabeteksen hoidon lykkäämisestä kymmenellä vuodella uudessa dokumentissa 'The Gratitude Project', joka tuotettiin yhteistyössä One a Dayn kanssa.

Kun hän oli noin 22-vuotias ja ilmoittautui Juilliard Schooliin, hän hakeutui hoitoon saatuaan diagnoosin ollessaan vain 12-vuotias.

Wiley toteaa dokumentissa: 'Elin täysin 100-prosenttisessa kieltämisessä.' Hän alkoi käydä sairaalassa säännöllisemmin ja laihtui saavuttaen painon noin 90 kiloa. Wileyn mukaan elokuvassa 'En ollut periaatteessa mitään.'

Kesäkuun 15. päivän dokumenttielokuvan debyytin jälkeen POPSUGAR puhui 'Orange Is the New Black' -näyttelijän kanssa saadakseen lisätietoja hänen kokemuksistaan ​​diabeteksesta, kun hän lopulta päätti hakeutua hoitoon ja kuinka hän on oppinut syleilemään kehoaan.

'En todellakaan tiedä, mikä oli ongelma, joka herätti minut sinä päivänä ja sanoi, että minun täytyy saada hoitoa', Wiley myöntää POPSUGARille. Uskon kuitenkin sen olleen jumalallista.

Samira Wiley Diabeteshaastattelu

'Handmaid's Tale' -näyttelijällä on MODY eli nuorten kypsyysaiheinen diabetes, joka on 'kokoelma erilaisia ​​perinnöllisiä diabeteksen muotoja, jotka kehittyvät usein murrosiässä tai varhaisessa aikuisiässä'. Valtakunnallinen lastensairaala .

MODY rajoittaa elimistön kykyä tuottaa insuliinia ja muodostaa noin 5 % kaikista diabetestapauksista Yhdysvalloissa. Yleisiä oireita ovat tiheä virtsaaminen, jano ja nestehukka sekä usein esiintyvät iho- ja hiivainfektiot sekä utuinen näkö.

Hänellä oli 'miksi minä?' Wileyn mukaan asenne hänen alkuperäisen diagnoosinsa aikaan. ”Olin yksinkertaisesti raivoissani. 'Tämä ei ole reilua', päätämme 'väittelee Wiley. Hän uskoo, että läsnä oli monia epäkypsiä ajatuksia. Hänellä oli siis 'myrkyllinen' yhteys kehoonsa, jossa 'minä olin hyökkääjä suurimman osan ajasta'.

Tällä 30 minuutin harjoituskerralla voit lämmittää vähävaikutteisen kardiosi

Tätä jatkui vuosia. Wiley ei etsinyt itseään, koska hän ei hyväksynyt tilannettaan täysin. Koska MODY on niin harvinainen, Wiley ennustaa, että jos hän päätyisi päivystykseen, henkilökunta olisi täysin pimeässä.

Mutta kun hän varttui, hänen näkökulmansa alkoi muuttua, ja hän tajusi, että hänen haluttomuutensa hyväksyä tilansa esti häntä siirtymästä eteenpäin. 'Miksi minulla on tämä?' Ongelma on irrelevantti. Miksi? Koska teet. Ja koska tämä on mitä minulla on, olen juuri päättänyt hyväksyä sen ja jatkaa 'väittää Wiley.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Anna Duggar kiusaa vankilassa aviomiehelleen Joshille 34-vuotissyntymäpäivänään: 'My Bestie'
Todd ja Julie Chrisleyn vankilatuomio: Syyllisen tuomion jälkeen petosasiassa, mitä tiedämme tähän mennessä
'Teen Mom's' Javi Marroquin ja Lauren Comeau tapaavat ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen

Eräänlaisena 'hyvityksenä' keholleen kymmenestä vuodesta, jonka hän vietti sen huomioimatta, hän painottaa nyt paljon kehon kiitollisuuden harjoittamista.

Wiley väittää, että hänen ruumiinsa kantoi häntä vain ja ettei hän tehnyt mitään. 'Ja on etuoikeus tarjota tuota rakkautta keholleni, antaa se sille takaisin.'

Samira Wiley Diabeteshaastattelu

Wiley myöntää, että hän vältti ottamasta neulaansa ja insuliiniaan kuvauksissa, koska hän ei halunnut olla 'ainutlaatuinen henkilö.

Nykyään Wiley kuitenkin väittää: 'Olen vain niin kiitollinen ja iloinen, kun otan ne hetket.' Jopa tablettien laskeminen ja neulan poistaminen insuliinisäiliöstä Wileyn mukaan 'saa minulle iloa'. Joka kerta kun saavutan sen, tunnen olevani niin tyytyväinen itseeni.

Wiley väittää, että hänen tyttärensä Georgen olemassaolo täyttää hänet aina, kun hänellä ei ole kiitollisuutta. vaimonsa kanssa Lauren Morelli , 'Orange Is the New Black' -sarjan pääkirjoittaja, Wiley synnytti heidän esikoislapsensa huhtikuussa 2021.

'Hän toimii kiitollisuuteni muistutuksena. Toisin sanoen olen naimisissa naisen kanssa, jota olen aina rakastanut, ja meillä on yhteinen lapsi. Lisäksi on jotain, mitä LGBTQ-esi-isäni eivät olisi voineet kuvitella, Wiley väittää.

Samira Wiley Diabeteshaastattelu

Hän toivoo myös voivansa opettaa Georgelle varhaisessa vaiheessa arvostuksen arvon, jotta hän voi pelastaa Georgen joiltakin kamppailuilta, joita hän kävi läpi elämässään ja kehon hyväksymisen kanssa.

'Mitä haasteita hän kohtaa, en tiedä. Hän on minulle mysteeri tällä hetkellä. Olen vasta nyt alkanut tutustua häneen ”, Wiley väittää. ”Olen kuitenkin tietoinen omista haasteistani.

Olen myös tietoinen omasta historiastani ja polkuni. Keskityn siihen juuri nyt, kunnioitan sitä ja yritän tarjota hänelle esimerkkiä siitä, kuinka käsittelen omia ongelmiani.'