Samarialainen julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

Viihde

WPR

Samaritan sijoittuu 20 vuotta tunnetun supersankarin, jolla on yli-inhimillinen voima, Samaritan katoamisen jälkeen.

Koska rikollisuus on vallannut kaupungin, asukkaat etsivät henkilöä, joka voi suojella heitä. 'Samarialainen' on ollut poissa vuosia.

Lapsi nimeltä Sam Cleary lähtee etsimään kauan kadoksissa ollutta supersankaria. Näin tehdessään hän alkaa epäillä hiljaista naapuriaan Joe Smithiä.

Sam vakuuttuu, että Joe on itse asiassa kauan kadoksissa ollut sankari, samarialainen. Samin tavoite on palata kehään samarialaisena.

MGM osti Bragi F. Schutin kirjoittaman elokuvan erikoiskäsikirjoituksen tämän vuoden helmikuussa.

Ennen kuin hän työskenteli Marc Oliventin ja Renzo Podestan kanssa muuttaakseen tarinan graafiseksi romaanisarjaksi, Schut kirjoitti käsikirjoituksen. Sylvester Stallone ja Braden Aftergood tuottivat ja ohjasivat Julius Averyn elokuvan Samaritan.

'Wanna' Walton, 'Pilou Asbaek, 'Dascha Polanco', Martin Starr, 'Natacha Karam, 'Moses Arias, 'Sylvester Stallone' Vielä syyskuussa 2019 kuva oli asetettu julkaisuun vuonna 2020, mutta se siirrettiin myöhemmin. takaisin vuoteen 2019.

Vaikka kuvaaminen oli alkanut jo helmikuussa 2020, se keskeytettiin maaliskuussa, kun COVID-19-pandemia puhkesi. 8.10.2020 tuotanto käynnistyi uudelleen. 20.11.2020 julkaistua Samaritanin julkaisua on lykätty useita kertoja.

Sillä välin tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää Samaritanista, sen suoratoistosta siihen, milloin se on katsottavissa DVD- ja Blu-ray-muodossa.

Lue myös: Manifest-kauden 4 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu Netflixissä elokuussa 2022?

Samarialainen julkaisupäivä ja missä voit katsoa sen

Samarialainen julkaisupäivä

Julkaisupäiväksi 26. elokuuta 2022 on asetettu ' samarialainen ” kirjoittanut United Artists julkaisee Yhdysvalloissa.

Kun COVID-19 kääntyi huonompaan suuntaan vuoden 2020 alussa, elokuva oli yksi monista, joiden kuvaukset olivat vasta alkaneet.

Tuotanto keskeytettiin seuraavan vuoden lokakuuhun asti. Epidemia on vaikuttanut myös United Artistsin elokuvaohjelmaan, joten ”Samaritanin” julkaisupäivää on siirretty kolme kertaa eteenpäin: ensi vuoden marraskuusta joulukuuhun 2020, sitten kesäkuuhun 2021 ja lopuksi nykyiseen päivämäärään vuonna 2022. .

Kaiken kaikkiaan 'Samaritanilla' on hyvät mahdollisuudet tulla hitiksi loppukesän julkaisun myötä.

Ainoana tämänhetkisenä ei-MCU/DCEU-supersankariseikkailuna, joka julkaistaan ​​kiireisessä kehyksessä, se on elokuva, joka on vaarassa unohtua vähemmän tunnetun lähdemateriaalinsa ja Stallonen vähentyvän kaupallisen vetovoiman vuoksi.

Kuka on Samarialaisen näytelmässä?

Samarialainen julkaisupäivä

Tässä toimintaseikkailuelokuvassa on samarialainen tähtiyhtye, jossa Sylvester Stallone esittää supersankari Stanley Kominskia.

Euphoria-tähti Javon Walton, joka on tunnettu roolistaan ​​Netflixin The Umbrella Academyn kaudella 3, liittyy häneen Sam Clearyn roolissa.

Kanssa Natacha Karam (The Brave) näyttelijöinä SIL, Moises Arias (Hannah Montanasta), Dascha Polanco (Orange is the New Blackista), Martin Starr (Freaks and Geeksistä) ja Pilou Asbk (Borgenista), näyttelijät täydentävät SIL, Percy Smith, Isabelle ja Edwin. Michael Aaron Milliganin ja Jared Odrick liittyminen näyttelijöihin (Ballers).

Lue myös: Firefly Lane -kauden 2 julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

Samarialainen: Juoni

Samarialainen julkaisupäivä

Elokuva perustuu samannimiseen Mythos-sarjakuvasarjaan, ja se seuraa samaa kerrontapolkua.

Jossain vaiheessa elokuvan aikajanalla näemme Los Angelesin kaupungin 20 vuotta Samarialaisen väitetyn 'kuoleman' jälkeen. Se on synkkä näkemys siitä, mitä tapahtuu, kun supersankari katoaa. Graniittikaupunki on valtaama rikollisuus, ja sen asukkaat elävät jatkuvassa pelossa.

Sam Clearyn tehtävänä on löytää supersankari, jonka uskottiin aiemmin kuolleeksi taisteltuaan taistelussa vihollisensa Nemesisin kanssa.

Matkansa aikana Sam alkaa epäillä, että herra Smith, sisäänpäin kääntynyt naapuri, jota kutsutaan nimellä Mr. Smith, ei ole juuri sitä miltä hän näyttää.

Vaikka useimmat ihmiset pitävät tätä miestä keskimääräisenä sanitaatiotyöntekijänä, Sam löytää lupaavuuden synkästä elämästään, eikä suurisilmäinen lapsi ole halukas luopumaan hänestä.

Sam saattaa kuitenkin huomata, että Samarialaisen rikosten taistelupäivät voivat olla lopullisesti ohi, kun hän yrittää saada hänet takaisin toimiin.

Elokuvan koko materiaali esitettiin CinemaConissa elokuussa 2021, vaikka traileria ei ole tuotettu.

He vertasivat elokuvan väkivaltaa väkivaltaan John Wick . Screen Rant kertoo, että Stallone nähdään elokuvassa ensin työskennellyt sanitaatiotyöntekijänä.

Kun tämä on todettu, käy selväksi, että kaupungin tilanne on heikentynyt merkittävästi supersankarin edellisen retken jälkeen. Samarialaisen kerrotaan kuolleen 30 vuotta sitten.

Samarialainen julkaisupäivä

Myöhemmin näemme Samin ja Stallonen samarialaisen taistelevan supersankarin palaamisesta lepotilasta.

Kohtaukset Stallonen kehon vääntymisestä ja korjaamisesta auton törmäyksen jälkeen ja muut toimintakuvat kuvaavat hyvin elävästi Samarialaisen yli-inhimillistä voimaa.

Lopuksi Stallone nähdään taistelevan hylätyssä varastossa, murtautumassa irti romutusta autostaan ​​ja ottavan vastaan ​​luoteja ilman panssaria.

Epäilemättä teaser on lupaava merkki tulevasta. Kriitikot ovat kutsuneet elokuvaa 'luita murskaavaksi'. Sylvester Stallonen fanit saattavat yllättyä kuullessaan, että tämä supersankarielokuva poikkeaa tavallisesta Stallonen hinnasta.

Stallonen Instagramiin lataamat sarjakuvat osoittavat, että hän ei ole enää se nuori murhakone, joka hän oli ennen. Tämä saattaa asettaa samarialaisen ainutlaatuiseen asemaan ja tarjota sille näkökulman, jonka katsojat saattavat pitää virkistävänä.

Lue myös: Virgin Riverin kauden 5 julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

Onko samarialaiselle traileria?

27. heinäkuuta 2022 Amazon Prime Video julkaisi Samaritanin virallisen trailerin. Kuten tässä teaserissa kuvataan, rikollisuus ja väkivalta ovat vallanneet kuvitteellisen Graniittimetropolisin, ja on vain ajan kysymys, milloin kaupunki räjähtää.

Näyttää siltä, ​​että Stallonen Joe Smith (roskamies) elää normaalia elämää, käy töissä joka päivä ja seuraa uutisia.

Samille (Javon 'Wanna' Walton) paljastetaan, että Joe on supersankari samarialainen, joka kuoli 25 vuotta sitten, mutta Sam on kiinnostunut Joesta ja uskoo, että Joe on samarialainen, koska hänen sankarinsa estää kiusaajien joukon hakkaamista. hänet ylös.

Sam, joka sattuu olemaan Joen naapuri, jatkaa hänen vakoiluaan ja lopulta kohtaa hänet.

Sitten taas Joe hylkää hänet 'roskien kerääjänä', mutta Sam kieltäytyy luovuttamasta. Mutta kun auto ajaa Joen naamion yli, hän on vahingoittumaton.

Sam yrittää saada Joen takaisin supersankari-identiteettinsä, jotta tämä voisi auttaa kaupunkia jälleen kerran.

Samarialainen Joe oli ennen, miksi hän lopetti? Palaako hän entiseen itseensä samarialaisena ja ojentaa kätensä kaupungin ihmisille?

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR