Sam Asghari pohtii Britney Spearsin 'Way Overdue' -häitä

Julkkis

WPR

Sam Asghari kertoi hääpäivästä Good Morning Americassa kolme viikkoa Britney Spearsin avioliiton jälkeen ja sanoi, että hetki ei voinut tulla tarpeeksi pian.

'Yksi minuutti on kulunut. Meille se oli aivan mennyttä aikaa ”Haastattelussa 28. kesäkuuta julkistettu teaser-video paljasti. 'Tämä oli juuri sitä, mitä odotimme sen olevan - satu.'

Entinen kunto-ohjaaja, joka on nyt näyttelijä, sanoo, että avioliitto on 'surrealistinen', ja hän tottuu edelleen häänauhansa käyttämiseen.

Hän kokeili uutta koruaan ja nauroi: 'Minun on käytettävä tätä asiaa nyt.' Harrastan liikuntaa, koska se on raskasta.

Morsiamen talossa Thousand Oaksissa, Kaliforniassa, Britney, 40, ja Sam, 28, vaihtoivat valan 9. kesäkuuta pienessä seremoniassa.

Sam Asghari pohtii Britney Spearsin tapaa myöhässä olevia häitä

'Toxic'-laulaja kertoi viime vuonna, että hän oli aina halunnut mennä naimisiin ja saada lapsen Samin kanssa, ja kutsui sitä 'todelliseksi asiaksi', mutta että hän ei voinut tehdä niin konservatoriokuntansa asettamien rajoitusten vuoksi. lopulta nostettiin marraskuussa 13 vuoden jälkeen.

Britney todisti tuomarin edessä oikeuskäsittelyssä konservatoriosta kesäkuussa 2021, kun taas E! Uutinen oli läsnä: 'Minulle kerrottiin, että tällä hetkellä konservatoriossa en voi mennä naimisiin tai saada lasta.' Lapsen, perheen tai minkä tahansa näistä asioista: 'Ansaitsen samat oikeudet kuin kenellä tahansa.'

Jamie Spears , Britneyn isä ja konservaattori, on sanonut, että hänen konservatoriokautensa aikana hän toimi hänen etujensa mukaisesti.

Sam Asghari pohtii Britney Spearsin tapaa myöhästyneitä häitä

Aiemmin, vuosina 2004–2007, Britney oli naimisissa Kevin Federline . Sean Preston, 16, ja Jayden, 15, ovat entisen pariskunnan kaksi lasta.

Britneyn 'Slumber Party' -musiikkivideon kuvauksissa lokakuussa 2016 Sam ja Britney tutustuivat toisiinsa. Sam teki ehdotuksen upealla pyöreäksi leikatulla kihlatimantilla yli viisi vuotta myöhemmin.

Heti kun he menivät naimisiin, lähde kertoi E! Aiemmin tässä kuussa kuuluneet uutiset, että pariskunta oli 'rentoutunut häistä lähtien ja suunnittelee häämatkaa' ja että Britney oli loistanut siitä lähtien, kun hän oli toteuttanut unelmansa morsiamesta.

Sam Asghari pohtii Britney Spearsin tapaa myöhässä olevia häitä

Mentyään naimisiin Samin kanssa Britney 'tuntuu uskomattoman rohkeaksi ja on täydellisessä autuudessa', sisäpiiriläinen sanoi. Hän tuntuu nyt uudelta naiselta ja on siitä erittäin iloinen.