Salvage the Bones Yhteenveto ja opiskeluohjeet

Viihde

WPR

Kertomus Batiste-perheestä Bois Sauvagen kaupungissa Mississippissä kahdentoista päivän aikana ennen hurrikaani Katrinaa kerrotaan Pelasta luut . Randall, Skeetah (Jason), Esch ja Juniorin äiti, Claude Batisten vaimo, kuolivat muutama vuosi sitten, juuri Juniorin syntymän jälkeen.

Lapset asuvat edelleen isänsä luona Pitissä. He ovat köyhä musta perhe, joka luottaa Clauden kykyyn pelastaa ja myydä metalliromua tullakseen toimeen. Hän on alkoholisti, joka ei näy paljon juonen; lapset jätetään omiin käsiinsä, ja Randall toimii Juniorin vanhempana.

Skeetah's pit bull, Kiina, on synnyttämässä pentuja, kun tarina alkaa. Skeetin ainoa kumppani Kiinassa ja hän on hänen lippunsa taloudelliseen riippumattomuuteen; hän voisi myydä Kiinan pentuja yli 800 dollarilla, jos hän haluaisi. Hän taistelee Kiinan kanssa, ja myös hänen pennuistaan ​​tulee hyviä taistelijoita.

pelasta luut yhteenveto

Saamme tietää, että Esch oli seksuaalisesti tekemisissä Randallin kaverin Mannyn kanssa ja että hän on raskaana hänen lapsensa kanssa myöhemmin romaanissa.

Ensimmäiset kymmenen lukua seuraavat hurrikaaniin johtaneita tapahtumia ja esittävät perheen valmistautumista myrskyyn isänsä toiveiden mukaisesti. Claude puolestaan ​​on ainoa, joka on huolissaan lähestyvästä myrskystä.

He eivät pysty säilyttämään paljon ruokaa, materiaalit, joilla he pitävät vettä, ovat uudelleenkäytettyjä pulloja, ja puu, jota he käyttävät talon ikkunoiden laudoittamiseen, on epämuodostunut ja jättää reikiä. Nämä laudat koottiin suurelta osin heidän maallaan olevasta talosta, jossa heidän isovanhempansa asuivat.

Kiinassa oli neljä pentua ja yksi, joka kuoli pian syntymän jälkeen. Sketchin on murtauduttava valkoisen ihmisen taloon ja napsautettava lääkettä suojaamaan häntä parvovirukselta. Kiinalla on ongelmia pentujen kanssa, ja hän yrittää jopa hylätä ne jossain vaiheessa, mutta Skeet pitää niistä hyvää huolta. Hänen koko huomionsa on keskittynyt Kiinaan, eikä hän ole huolissaan lähestyvästä hirmumyrskystä.

Esch yrittää pitää raskautensa salassa perheeltään, mutta kun hän tapaa Mannyn vessassa, hän voi kertoa, että tämä odottaa ison vatsansa takia. Skeetah tajuaa, että Manny on syy Eschille, kun hän tapaa veljensä uudelleen.

Heillä on erimielisyyttä, ja Mannyn serkku Rico vaatii ratkaisemaan tilanteen koirataistelulla. Hän yrittää selvittää, saako hän yhden Kiinan pennuista, koska hänen koira-isänsä on juuri saanut pentue.

pelasta luut yhteenveto

Toinen kaveri, Marquise, vapaaehtoisesti taistelee Kiinan sijaan serkkunsa koiran Bossin kanssa. He käyvät koirataistelun, ja Boss loukkaantuu vakavasti. Kiinan on sitten saatava taistelu päätökseen, ja vakavasti loukkaantuneesta rinnastaan ​​huolimatta hän voittaa. Voitto on kuitenkin ohikiitävä hurrikaanin lähestyessä.

Skeet ja Claude ovat eri mieltä Kiinan ja pentujen saamisesta taloon, mutta Skeet voittaa. Kun myrsky iskee, kaikki näyttää olevan kunnossa, kunnes vesi valuu sisään lattioiden alta. Heidän on ollut pakko muuttaa ullakolle, koska vedenpinta on noussut niin korkealle.

Vesi kohoaa sitten paljon korkeammalle ja pakottaa heidät pakenemaan talosta itse kaivamansa reiän kautta. Skeet huomaa, että heidän isovanhempiensa talon katto on edelleen veden päällä istuessaan talon katolla pennut ämpärissä ja Kiina kietoutunut hänen vartalonsa ympärille.

Perhe hyppää läheiseen puuhun, jossa he voivat hypätä isovanhempien katolle latvaoksilta ja kiivetä sitten ullakolle turvallisuuden vuoksi. Esch menettää pennut tässä prosessissa, kun taas Kiina kiemurtelee tiensä irti Skeetahista ja katoaa. Kaikki huomaavat, että Esch on raskaana tänä vaarallisena aikana, kun taas Skeet ryntää hakemaan hänet taloon ensin.

Batisten perhe tarkkailee Bois Sauvagesin tuhoa veden väistyessä. Skeet kieltäytyy poistumasta pihalta odottaakseen Kiinan paluuta. Big Henryn kartanon löytävät Esch, Randall, Junior ja Claude. Hän tuo heidät sisään, puhdistaa ja ruokkii heidät.

Kirja päättyy yhteenvetoon tulvan jälkivaikutuksista. Skeet toivoo Kiinan palaavan hänen luokseen, ja romaani päättyy toivoon, että Batiste-perhe selviää ja jatkaa entiseen tapaan Big Henryn kaltaisten ihmisten tuella.