Ryan Gosling saapui Sydneyyn torstaina vaimonsa Eva Mendesin ja heidän tyttäriensä kanssa aloittaakseen tulevan elokuvansa, syksyn kaverin, kuvaamisen.

Julkkis

WPR

Valmistautuessaan The Fall Guy -kuvaamiseen Ryan Gosling matkustaa Sydneyyn vaimonsa Eva Mendesin kanssa yhteensopimattoman denim-asun kanssa.

Ryan Gosling saapui Sydneyyn torstaina vaimonsa Eva Mendesin ja heidän tyttäriensä kanssa aloittaakseen tulevan elokuvansa The Fall Guy kuvaamisen.

Kanadalainen näyttelijä, 41, poistui Sydneyn lentokentältä turvallisuuden avustuksella, joka johdatti hänet saapumisalueen läpi. Gosling käytti lentäjän aurinkolaseja ja vihreää ja harmaata lakkia piilottaakseen henkilöllisyytensä.

Hänellä oli yllään vaalea farkkutakki ja tummat farkut ja hän piti yhden tyttärensä kädestä. Kävellessään lentokentän halki hänen 48-vuotias vaimonsa Mendes peitti suunsa kasvonaamiolla ja piti myös hattua.

Hänet havaittiin pitelevän heidän toista lastaan ​​kädestä, osoittaen rooliaan kiivaasti suojelevana emokarhuna. Kun hän viittasi ihaileville katsojille ja valokuvaajille, Mendes vaikutti iloiselta.

Perheen matkatavarat, jotka koostuivat noin kahdeksasta laukusta, jotka oli sijoitettu kolmen vaunun päälle, eivät olleet kaukana. Suurin osa The Fall Guyn kuvauksista tapahtuu Fox Studiosilla Moore Parkissa Sydneyssä.

Se tapahtuu kuukauden kuluttua siitä, kun paljastui, että näyttelijä Emily Blunt liittyy näyttelijöihin.

Deadline kertoi tarinan 39-vuotiaasta näyttelijästä elokuussa ja mainitsi sen Ryan gosling olisi elokuvassa. Tuleva elokuva, jonka ohjaa John Wick -kuuluisuuden David Leitch, perustuu samannimiseen 1980-luvun televisiosarjaan.

Vuoden 1981 elokuvassa The Fall Guy päähenkilönä toimi palkkionmetsästäjänä toiminut stuntman.

Six Million Dollar Man -sarjan tähti Lee Majors vastasi näyttelijöistä, joissa esiintyivät myös Heather Thomas ja Markie Post. The Fall Guy -elokuvan viimeinen kausi, jonka kokonaismäärä oli viisi, päättyi vuonna 1986.

Kun työ ohjelman elokuvaversion parissa aloitettiin vuonna 2010, Martin Campbellia harkittiin ohjaajan rooliin.

Myöhemmin, kun konseptia oli käyty läpi, paljastettiin, että McG ohjaa elokuvaa kolmen vuoden kuluttua. Dwayne Johnson neuvotteli tuolloin näyttelemään elokuvan pääroolia.

Kun Goslingin casting vahvistettiin, molemmat viihdeteollisuuden jäsenet poistuivat projektista, jonka Leitch otti vastaan ​​vuonna 2020.

Drew Pearce kirjoitti elokuvan käsikirjoituksen; he olivat aiemmin työskennelleet yhdessä vuoden 2019 elokuvassa Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw. Yleisö ei saa tietää ohjelman juonen nykyisen mukautuksen yksityiskohtia.

Drive-näyttelijä toimii yhtenä projektin tuottajista siinä esiintymisen lisäksi. Tällä hetkellä The Fall Guyn ensi-iltapäivä on 1. maaliskuuta 2024.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Cara Delevingnen ystävät haluavat 'epätoivoisesti' hänet vieroitushoitoon!