Russell Wilson Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Julkkis

WPR

Russell Wilson on amerikkalainen ammattilaisjalkapalloilija, jonka nettovarallisuus on 165 miljoonaa dollaria. Hän on jalkapalloilija National Football Leaguen Washington Redskinsissä.

Tällä kaudella Wilson toimii Seattle Seahawksin aloituspelinrakentajana. Hän on esiintynyt tämän kirjoittamisen jälkeen kahdessa Super Bowlissa, joista yhden hän voitti.

Hän on yksi maailman parhaiten palkatuista urheilijoista, jonka vuosipalkka on noin miljoona dollaria. Vuosituloilla mitattuna hänen 35 miljoonan dollarin NFL-perussopimuksensa tekee hänestä liigan parhaiten palkatun pelinrakentajan.

Russell Wilson ansaitsi 90 miljoonaa dollaria erilaisista yrityksistään ja merkintöistään kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana.

Aikainen elämä

Russell Wilsonin nettoarvo

Russell Wilson syntyi Cincinnatissa, Ohiossa, 29. marraskuuta 1988 ja kasvoi Richmondissa, Virginiassa. Ennen päiväkodin aloittamista hän aloitti jalkapallon pelaamisen isänsä ja veljensä kanssa.

Hän teki mainetta jalkapalloilijana lukiossa ja ansaitsi kaikkien piirien, alueen ja koko osavaltion tunnustukset sekä hänet palkittiin Vuoden konferenssin pelaajaksi.

Vanhempana vuonna hänet korostettiin 'Sports Illustratedissa'. Hän oli erottuva baseball- ja koripalloilija lukiossa.

Lue myös: Thomas Gibson Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Russell Wilsonin nettoarvo

Russell Wilsonin nettovarallisuus on 165 miljoonaa dollaria amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisena. Russell Wilson oli Seattle Seahawksin jäsen vuosina 2012–2021. Ennen vuoden 2022 kautta hän liittyi Broncosille. Hän on esiintynyt kahdessa Super Bowlissa ja voittanut niistä yhden.

Hän on yksi maailman parhaiten palkatuista urheilijoista. Mitä tulee kausituloihin, hänen 35 miljoonan dollarin NFL-peruspalkansa tekee hänestä parhaiten palkatun pelinrakentajan. Russell Wilson ansaitsi 90 miljoonaa dollaria kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana.

Russell Wilsonin ammattiura

Russell Wilsonin nettoarvo

Russell on saanut useita palkintoja Seahawksiin liittymisen jälkeen, mukaan lukien Pepsi NFL:n vuoden tulokas, vuoden Pro Football Focus -hyökkäystulokas ja 51. sija NFL:n Top 100 -listalla vuonna 2013.

Hänet valittiin Pro Bowliin vuonna 2012. Wilson ja Seattle Seahawks olivat lähellä toistamista Super Bowlin mestareina, mutta voittivat heidät 28-24 XLIX Super Bowlissa Tom Bradylle ja New England Patriotsille.

Wilson on edelleen oikeutettu pelaamaan Minor Leaguen baseballia, ja Texas Rangers osti hänet juuri Arizona Diamondbacksilta. Hän kuului Tri-City Dust Devilsin alaliigan baseball-joukkueeseen vuonna 2010 ja Asheville Touristsiin vuonna 2011.

Wilson on NFL-historian palkituin pelaaja, sillä hän on voittanut Super Bowl XLVIII:n seitsemällä Pro Bowl -esiintymisellään ja kahdella Super Bowl -lähdöllä. Hänellä on NFL-ennätys useimpien pelinrakentajien voitoissa 75:llä seitsemän kauden aikana, ja hän on yksi vain kahdesta pelinrakentajasta liigan historiassa, joiden ohittajaluokitus on yli 100.

Lue myös: Coco Austin Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Rakkaus Elämä & Perhe

Russell Wilson naimisissa Ashton Meem , hänen lukion rakastajansa, vuonna 2012. He erosivat vuonna 2014 epäonnistuneen avioliiton jälkeen. Wilson on tällä hetkellä naimisissa tunnetun laulajan Ciaran kanssa. Vuonna 2015 pari alkoi seurustella. Sienna Princess Wilson, parin ihastuttava vauva, syntyi 28. huhtikuuta 2018. Ciara on tällä hetkellä yksi NFL:n seksikkäimmistä vaimoista ja WAG:ista.

Russell Wilson -kiinteistö

Russell Wilsonin nettoarvo

Wilson osti kodin Bellevuesta Washingtonista 6,7 ​​miljoonalla dollarilla kesällä 2015. Washington-järven rannalla sijaitseva rantakartano on ollut markkinoilla vuodesta 2010.

Se rakennettiin vuonna 2008. 2 500 000 dollarilla myydään kaksikerroksinen, 10 700 neliöjalkainen kartano, jossa on seitsemän makuuhuonetta ja 6,75 kylpyhuonetta kahden kolmasosan hehtaarin tontilla, josta on näkymät Washington-järvelle, Seattlen keskustaan ​​ja muille vuoristoalueille. . Siinä on muun muassa viisi takkaa, viinikellari, kattoikkunat ja ruokakomero.

Russell Wilsonin kannanotot

Russell Wilson on tukenut lukuisia yrityksiä, mukaan lukien Amazon, American Family Insurance, Alaska Air Group, Braun, Bose, Duracell, Larson Automotive Group, Levi's, Mercedes Benz , Microsoft, Nike, Wilson Sporting Goods ja United Way.

Vuonna 2015 hän alkoi sponsoroida Luvoa, pakastepikaruokayritystä, sekä Reliant Recovery Water -yhtiötä. Nämä kannanotot tuovat hänelle noin 14 miljoonaa dollaria. Wilson nimettiin NFL FLAG on 2020 puheenjohtajaksi, ja hän työskentelee lippujen jalkapallojärjestöjen kanssa kaikkialla maailmassa houkutellakseen urheilijoita nuorena. Hän on myös Charles Ray III Diabetes Associationin lähettiläs.

Lue myös: Leila George Net Worth: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Russell Wilsonin sijoitukset

Russell Wilsonin nettoarvo

Russell Wilson on taitava liikemies, joka on tehnyt erilaisia ​​hankkeita. Hän on sijoittanut rahaa Portland Diamond Projectiin, joka aikoo tuoda Minor League Baseball -joukkueen Oregoniin.

Vuonna 2014 urheilija ilmoitti sitoutuvansa kumppaniksi uudelle urheiluareenalle Seattlen SoDo-alueella hedge-rahastonhoitajan kanssa Chris Hansen , NBA-tähti Wally Walker sekä Erik ja Pete Nordstrom.

Seuraavana vuonna hän teki 7 miljoonan dollarin sijoituksen VICIS-jalkapallokypärää valmistavaan yritykseen. Vuodesta 2018 lähtien hän on myös investoinut ja sponsoroinut patjayhtiötä 'Molecule'.

Vuonna 2019 Russell Wilson ja hänen vaimonsa Ciara, malli ja muusikko, ostivat Seattle Sounders FC:n, Major League Soccer -joukkueen Seattlen alueella.

Henkilökohtainen elämä

Russell Wilsonin nettoarvo

Russell Wilson on intohimoinen Jeesuksen seuraaja. Lukiossa hän tapasi Ashton Meemin Richmondissa, Virginiassa. Kun hän ilmoittautui Pohjois-Carolinan osavaltioon, hän oli erottuva urheilija lukiossa ja meni Georgian yliopistoon. Wilson muutti Wisconsiniin vuonna 2010, ja hän teki samoin.

Wilson ja Ciara, joka on myös muusikko, alkoivat seurustella vuonna 2015. He lupasivat toisilleen, että he pitävät suhteensa puhtaana naimisiin saakka.

Pariskunta vahvisti kihlauksensa sosiaalisessa mediassa. He solmivat solmun englantilaisessa palatsissa. Vuonna 2017 he saivat esikoisensa. Ciara on aiemmasta avioliitosta pojan äiti. Vuonna 2020 pariskunta suunnittelee toisen lapsen saamista.