Rush Hour Teaser paljasti yhteistyön Crush Feat BTS:stä (J-Hope)!

Julkkis

WPR

R&B-laulaja-lauluntekijä Crush ja BTS:n jäsen J-Hope ovat työskennelleet yhdessä uudessa projektissa nimeltä Rush Hour luodakseen funky, groovy-digitaalisen singlen. Rush Hour oli laulajan ensimmäinen albumi, joka julkaistiin sen jälkeen, kun hän oli kunniallisesti erotettu armeijasta elokuussa 2022.

Crush oli kiusannut uutta kappalettaan viime viikosta lähtien liikkuvilla 50-luvun tyylisillä julisteilla ja konseptikuvilla, mutta vasta eilen paljastui, että kyseessä oli duetto J-Hopen kanssa. Ennen teaserin julkistamista Crush julkaisi lyriikatiserin, jossa oli hip-hop-instrumentaalia sekoitettuna funky soundeihin menneeltä ajalta.

Teaserissa kirkkaankeltainen taksi näkyy ihmisten seisovana ja keskustelevana. Rumpunsoiton alkaessa huomaamme joukon sinisiä t-paitoja pukeutuneita juoksijoita menevän taaksepäin. Cut to Crush laulaa 'Hei naiset, kaverit, tehkää mitä haluatte, kulta' keltaisella hatulla lintuperspektiivistä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Crush (@crush9244)

Samaan aikaan hänen seuraansa liittyy joukko tanssijoita, ja myös laulaja tanssii rytmikkäästi musiikin tahdissa. Viimeisessä otoksessa, jossa Crush etenee kohti kameraa samalla, kun hän osoittaa sormellaan sitä, näyttää tanssijoiden tekevän eleitä, jotka näyttävät rohkaisevan sinua katkaisemaan liikkeen. Koska J-Hope on esitelty artisti, saatamme nähdä molempien eteläkorealaisten laulajien heiluvan musiikkivideolla rytmiensä mukaan.

Tätä ennen Crush oli mukana laulaja Psyn Happier-kappaleessa veteraaniesittäjän Psy 9th -studioalbumilta, joka julkaistiin huhtikuussa, kun hän vielä suoritti vaadittua sotilasvelvollisuuttaan. Sillä välin J-Hope teki äskettäin soolodebyyttinsä Jack In The Box -albumilla, joka julkaistiin myös digitaalisesti ja debytoi Billboard 200 -listan sijalla 17.

Rush Hour Teaser paljasti yhteistyön Crush Feat BTS:stä (J-Hope)!

Hän valloitti yleisönsä myös Lollapalooza-esityksellä, joka sai kiitosta jatkuvasta ja hurjasta lavaläsnäolostaan. J-follow-up Hopen hyvän vastaanoton saanut debyytti on Rush Hour, joka julkaistaan ​​22. syyskuuta klo 18.00 KST.

Alla on teaseri ruuhka-ajasta

Odotatko tätä funk-henkistä yhteistyökappaletta? Mitä uskot teaserin tarkoittavan?